AlzaBoxy Q1 Slevy s AP+

JBL E65BT Noise cancelling kék

Termékkatalógus
JBL E65BT Noise cancelling kék
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - vezeték nélküli, fülre illeszkedő, Bluetooth, összecsukható, 40mm-es hangsugárzó, frekvenciatartomány 20Hz-20kHz, impedancia 32ohm, érzékenység 95dB, headset, szövet bevonatú kábel, akár 24 óra üzemidő
Kód:  JJ090s2 Termékszám:  JBL E65BTNCBL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL E65BT Noise cancelling kék


A JBL E65BT stílusos, vezeték nélküli vezeték nélküli fejhallgató kék színben, amely az osztályvezető anyagokat és a csúcsminőségű hangokat rögzíti. A fejhallgatók aktív zajcsillapítást használnak, és így olyan nagyszerű tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a JBL-nél. A kényelmet a megmunkált fejhíd és a formázott fülpárnák biztosítják, maximális kényelmet biztosítva a hallgatási idő alatt. Élvezze a kristálytiszta vezeték nélküli hangot és a kényelmes kihangosítót - a JBL E65BT vezeték nélküli és vezetékes módot is kínál. A beépített akkumulátor akár 24 órát is ígérhet Bluetooth módban, aktív zajcsökkentéssel akár 15 órán keresztül. A teljes feltöltés körülbelül két órát vesz igénybe. 

A JBL E65BT fejhallgató legfontosabb jellemzői

  • Aktív Noise Canceling - aktív zajcsökkentés
  • Kivehető kábel vezérléssel
  • Legyen akár 24 óra
  • Szövött fejhíd
  • Gyors töltés - két órán belül
  • Kék design

Fejhallgató jellegzetes JBL hangzás

A JBL E65BT fejhallgatójának kék előnye, hogy két eszközzel párosítható, kedvenc zenéit hallgatva vagy filmnézést hallgatva biztos lehet benne, hogy nem fogja kihagyni egy fontos telefonhívást. Természetesen az eszközök között válthat. A fejhallgatók tartalmaznak egy kivehető ronggyal ellátott kábelt, amelyet speciális, kopásgátló technológiával és egygombos távirányítóval készítettek. Minden bizonnyal értékelni fogják a hajtogatás képességét, így a fejhallgatók biztonságosan szállíthatók anélkül, hogy sok helyet foglalnának el. 

A csomag tartalma JBL E65BT

  • Fejhallgató JBL E65BTNC
  • Levehető kábel
  • Töltő kábel
  • Jótállási jegy
  • Biztonsági adatlap
  • Gyorsbeállítási varázsló

Paraméterek

Szín
Kék Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL E65BT Noise cancelling kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL E65BT Noise cancelling modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL E65BT Noise cancelling modré.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ