Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL Flip 4 szürke

Termékkatalógus
JBL Flip 4 szürke
4,9 10 értékelés
Bluetooth hangszóró - hordozható, 2x 8 W, nagyszerű basszus és hang, Bluetooth 4.2, mikrofon, Voice Assistant, válasz 70 Hz-20 kHz, akár 12 óra lejátszás, vízállósági besorolás IPX7
Kód:  JJ090j2c Termékszám:  JBLFLIP4GRYAM Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL Flip 4 szürke


A szürke JBL Flip 4 a díjnyertes Flip vezeték nélküli Bluetooth hangszórók újabb generációjának egyik képviselője. A készülék kivételes teljesítményű hangzást biztosít, amely sztereó hangzással vesz körül, bárhol is vagy. A kompakt hangszóró áramellátását egy masszív, 3000 mAh-s Li-Ion akkumulátor biztosítja, amely akár 12 órányi folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé. 

A hangszóró minőségi és stílusos anyagokból készült. A korábbi verzióval ellentétben már nem kell aggódnod az eső, a fröccsenő víz vagy a vízbe merülés miatt, ez a modell ugyanis IPX7 vízállósági besorolással büszkélkedhet. Vidd magaddal a JBL Flip 4-et bárhová – a medence partjára vagy az erdőbe. Ez a hangszóró mindenhol jó szolgálatot tesz.

Legfőbb jellemzői

  • Kényelmes vezeték nélküli Bluetooth streaming
  • 3000 mAh-s újratölthető akkumulátor
  • Mikrofon hangszóróval
  • Fröccsenő víz ellen védett
  • JBL Connect
  • Stílusos anyagok
  • JBL mélysugárzó
  • Akár 12 óra üzemidő

Szóljon a zene!

Az egyszerű Bluetooth párosításnak köszönhetően a JBL Flip 4-hez akár két eszközt is csatlakoztathatsz, amelyekről felváltva is tudsz zenét lejátszani, ha például baráti társaságban vagy. A hangminőség nem ismer kompromisszumot - szó szerint hallod, érzed és látod a basszust. A tökéletes hangélményről a két oldalsó passzív mélysugárzó gondoskodik.

A készülék új verziója beépített hangasszisztenssel is rendelkezik. Egyetlen gomb segítségével rögtön elérhetővé válik a népszerű Siri vagy Google Now asszisztens.

JBL Connect

A speciális JBL Connect technológiának köszönhetően könnyedén létrehozhatsz egy átfogó JBL Flip 4 hangszóró ökoszisztémát, amely valóban lélegzetelállító hangélményt biztosít.

A telefonhoz történő csatlakoztatás után a konferenciahívások kényelmes lebonyolítását is lehetővé teszi. A hangszóró továbbá zaj- és visszhangcsökkentő rendszerrel is rendelkezik.

Paraméterek

Csatornák száma
2.0 Kész!
Funkciók
Hangsegéd, Mikrofon Kész!
Akkumulátor-kapacitás
3 000 mAh Kész!
Lejátszási idő
12 óra Kész!

Összeállítás típusa

Csatornák száma
2.0 Kész!

Jellemzők és funkciók

Funkciók
Hangsegéd, Mikrofon Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
3 000 mAh Kész!
Lejátszási idő
12 óra Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL Flip 4 szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Flip 4 šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Flip 4 sivý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Flip 4 grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ