Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

JBL szervoelem E40BT Fehér

Termékkatalógus
JBL szervoelem E40BT Fehér
4,8 5 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató Bluetooth, műbőr fülpárnák mikrofonnal, ergonómikus fejpánt, 40 mm-es átalakító, 20Hz-22kHz, 32ohm, 115 db, 3,5 mm-es jack, beépített Li-ion akkumulátor, USB töltés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JJ090n4c Termékszám:  500363219908 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL szervoelem E40BT Fehér

Kényeztesse magát egy darab luxus egy nyilvántartó ismert márka híres terén a hangnak. A cég JBL ismert a készség, hogy hozzon létre, amit a hallgató elvárja, hogy a megvásárolt rendszer zenehallgatásra. Ez főleg ismert minimális torzítás értéke kiemelkedő valódi hang és kiváló frekvenciamenet. Ez kombinálva időtlen design.

Ne kötött le, továbbá, ha zenét hallgat felesleges kábelek, amelyek egyszerűen nincs szükség. Stílusos fülhallgató JBL egyesítik a kiváló hangvisszaadás vezeték nélküli kommunikációs technológiák.
Fejhallgató JBL szervoelem E40BT ötvözik az innovatív funkciók, amelyek kiegészítik a mindennapi életmód és hallgatja kedvenc zenéit. Amikor először hallgattam, hogy megértsük, miért van, hogy ezt az innovatív headset.
Ők a tökéletes kiegészítője a smartphone vagy tabletta. Azt is támogatja a közös zenei tapasztalatok két másik eszköz, amely képes kapcsolódni a Bluetooth technológiát. A technológia a Sharm akkor vegye zene között ismerősök és ossza meg a többi készülékek szerelve ezzel a funkcióval.
Fejhallgató JBL szervoelem E40BT fülek biztosítja a kiváló élvezetének, hála a nagy 40 mm-es inverterek PureBass teljesítmény, hogy úgy hangzik teljesen elnyelte. Fejhallgató surround hangzást a füle széles hangtér szállítjuk egyértelműség és pontosság.
Ez a fejhallgató Önnek 16 órás megszakítás nélküli élmény a beépített újratölthető lítium-ion akkumulátor. Tiszta hang, ha beszél hozzád modellezni JBL szervoelem E40BT technológia biztosítja Pure.
Kényeztesse magát azok után, amit, hosszú ideig vágy. Minőség kedvező áron.

Jellemzők:

  • Nagy 40mm átalakító Pure Bass teljesítményt.
  • Akár 16 órányi zenehallgatás, köszönhetően a beépített Li-ion akkumulátor.
  • Tiszta hang hívás közben.
  • Tiszta technológia visszhangszűrés.
  • Shari technológia megosztani zenét a barátaival.

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL szervoelem E40BT Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Synchros E40BT bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Synchros E40BT biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Synchros E40BT weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Synchros E40BT weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ