AlzaBoxy Q1 Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

JBL szervoelem S500 Fehér

Termékkatalógus
JBL szervoelem S500 Fehér
Fej-/fülhallgató könnyűszerkezetes acél fejpánt, bőr fülpárna, 50 mm-es átalakító, 10Hz-22kHz, 117 db, 3,5 mm-es jack, levehető kábel
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JJ092m Termékszám:  500363207714 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL szervoelem S500 Fehér

Premium fülhallgató 50mm hangszóró meghajtó teljesítményét és PureBass adja meg fülét páratlan zenei élményt és kényelmet nyújt órányi zenehallgatást. Exkluzív technológia JBL LiveStage jelfeldolgozás gondoskodik élethűbb teljesítménye összehasonlítható egy élő koncerten. Tiszta hangzás van egy nagy szintű, függetlenül attól, hogy a hangerőt a felvételek és mély hangokat nem rendelkezik megkülönböztető bélyeget.

Díjnyertes kialakítás

Fejhallgató JBL S500 szervoelem feldolgozó szerzett vonzó design díjat, élvezheti őket bonyolult kivitelezés is. Azonban fejhallgató nem csak jól néz ki, de hála a széles fejpánt kényelmes után is több órán át. Vedd fel a bőr fülpárnák és merüljön el a magával ragadó hangok az elektronikus zene vagy hosszú gitártémák.

panel

JBL Synchros S500 jsou vybavena dvojicí AAA baterií, takže sluchátka můžou fungovat až 20 hodin bez jakékoli ztráty kvality zvuku. A fejhallgató kompatibilis szinte bármilyen okostelefon, táblagép vagy laptop a 3,5 mm-es csatlakozóval. Csak 3-gombot, miközben hallgatja a központ vezérlésére számokat vagy fogadása egy beépített mikrofonnal, utazás közben, akkor jöhet összecsukható és leválasztható kábel. Hála jobban illeszkednek a gyakorlati háza van, amely benne van a csomagban.


csomagolás:

  • Fejhallgató JBL S500
  • 3tlačítkovým kábel távvezérlővel és mikrofonnal
  • 2x AAA elem
  • védőtok
  • kézikönyv

Paraméterek

Szín
Fehér Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL szervoelem S500 Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Synchros S500 bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Synchros S500 biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL S500 Synchros weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL S500 Synchros weiß.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ