30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

JBL Voyager Fehér

Termékkatalógus
JBL Voyager Fehér
Hangfal Hordozható hangszóró + mélynyomó + dokkoló rendszer kettős 2.1 csatornás váltó, Bluetooth, az akkumulátor élettartama akár 5 óra
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  JJ090d6 Termékszám:  500363188464 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

JBL Voyager Fehér

JBL Voyager az egyetlen vezeték nélküli otthoni audio rendszer, amely tartalmaz egy levehető vezeték nélküli hangszóró. Kapsz rá teljesítmény, valamint a hordozhatóság. A kezdéshez kettős átalakítók és egy mélynyomó a gazdag audio teljesítményt szélessávú otthoni audio rendszer, komplett AUX bemenettel hordozható eszközök nélkül Bluetooth. 

Hordozható hangszóró Bluetooth

Egyszerűen távolítsa el a hordozható Bluetooth hangszóró a fő rendszer és a séta vele otthoni vagy irodai, és vigye, ahol csak akar. Személyre szabott inverter hordozható hangszóró, az öt óra folyamatos lejátszási idő és a telefon rendszer felszerelt SoundClear technológia visszhangkioltás kezedben forradalmian új eszköz.

Hordozható hangszóró és mélysugárzó újratöltés (dokkoló) rendszer

Ez egy olyan koncepció, amit mások csak utánozni, mert a cég JBL létre először. Bevezette a nagy teljesítményű otthoni audio dokkoló rendszer, hogy jön a vezeték nélküli hangszórók található a mag, ami hordozható, valamint könnyen eltávolítható.

Komplett 2.1 rendszer kettős váltó és mélynyomó

Teljesítmény illesztett átalakítók eljuttatja a szélessávú akusztika, amely lehet áramlott vezeték nélkül. A beépített mélynyomóval előállítására képes erős, szobát betöltő hang.

Hordozható hangszóró Bluetooth és egy akkumulátort az akkumulátor élettartama 5 óra

JBL Voyager nem csupán egy hordozható Bluetooth hangszóró, amely lehetővé teszi, hogy szabadon mozogjanak, ez is fel van szerelve egy konferencia-rendszer, amely büszkélkedhet SoundClear technológia visszhangmentesítő / zaj és modern mikrofonok. És beépített újratölthető akkumulátor, amely öt órát a teljesítmény, akkor jó szórakozást, és hallgatni, ameddig csak akar.

A csomag tartalma:
1x JBL Voyager (beleértve a hordozható hangszóró)
1x JBL Adapter
Quick Start Guide

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: JBL Voyager Fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JBL Voyager bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JBL Voyager biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JBL Voyager weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JBL Voyager weiß.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ