Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Jégkocka készítős hűtő

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
Szűrés

A jégkocka adagolós hűtő lehetővé teszi, hogy bármikor jégkockákat készíthess, és egyre gyakoribb választásnak számítanak sok háztartásban. Milyen típusok közül választhatsz, és mit kell figyelembe vennie a jégkocka készítő hűtő kiválasztásakor, hogy a készülék illeszkedjen a konyhába, és megfeleljen az összes igényednek?

Tovább

A jégkocka készítős hűtőszekrény előnyei

A jégkocka készítős hűtő praktikus megoldás azok számára, akik szeretik a hideg italokat és a különböző koktélokat. A jégkészítő segítségével egy gombnyomással jéghez juthatsz, így nem kell kézzel fagyasztanod a jégkockákat, és bármikor rendelkezésre áll, amikor csak szükséged van rá.

i

Mi a különbség a jégkocka adagolós hűtőszekrény és a vízadagolós modellek között?

A jégkocka adagolós hűtő gyakran rendelkeznek víztartállyal, de ez nem követelmény. A vízadagoló a hűtőszekrény hűtőrekeszében található, és lehetővé teszi a hűtött víz fogyasztását. A jégtartály viszont a jégkocka készítő hűtőszekrény fagyasztó részében található.

A jégkocka készítő hűtő nem feltétlenül amerikai típus

Az amerikai jégkocka adagolós hűtő általában nagyobb térfogatú, de tágasabb konyhákhoz alkalmasabb. A jégkocka készítős hűtőszekrény típusok azonban mind amerikai, mind klasszikus változatban kaphatók egyajtós kombinált hűtőszekrényként. Mindkét típusnak megvannak az előnyei és hátrányai.

  • Az egyajtós jégkocka adagolós hűtő ideális kisebb otthonok és kis konyhák számára. A legkisebb modellek 60 vagy 70 cm szélesek.
  • A kétajtós amerikai hűtőszekrény (Side By Side hűtőszekrény) a leggyakoribb választás. Rengeteg belső teret kombinál, az egyik oldalon egy hűtőszekrénnyel, a másik oldalon pedig egy fagyasztószekrénnyel és jégkészítővel.
  • A háromajtós amerikai hűtőszekrény két külön kamrára osztott hűtőtérrel rendelkezik, így a hűtőszekrény kinyitásakor energiát takarít meg. A jégkészítővel ellátott oldalsó fagyasztórekesznek egy ajtaja van.
  • A négyajtós amerikai hűtőszekrény jégkészítővel négy különálló szekcióval rendelkezik, általában két felső hűtő- és két alsó fagyasztószekcióval.

i

Hol található jégkocka készítős hűtőszekrény?

A jégkészítő elhelyezhető a hűtőszekrény belsejében vagy közvetlenül a hűtőszekrény ajtaján is. Ha gyakran használsz a jeget, praktikusabb és gazdaságosabb megoldás, ha a jégkészítő kívül van elhelyezve.

Szabadon álló vagy beépített jégkocka készítő hűtő?

Ha jégkocka adagolós hűtő modellt választasz, a típuson kívül azt is figyelembe kell venned, hogy szabadon álló vagy beépített modellt válassz-e. A beépített hűtőszekrény könnyen elhelyezhető egy újonnan épített konyhában, ahol szépen illeszkedik a konyhába.

egyajtós jégkocka adagolós hűtő
Egyajtós jégkocka adagolós hűtőszekrény

kétajtós jégkocka készítő hűtő
Kétajtós jégkocka adagolós hűtőszekrény

háromajtós jégkocka készítős hűtőszekrény
Háromajtós jégkocka készítő hűtő

négyajtós jégkocka készítős hűtő
Négyajtós jégkocka adagolós hűtő

A jégkocka adagolós hűtő jégkészítőjére IceMarker vagy jégkockakészítő néven is hivatkoznak. Tehát ha például egy amerikai jégkocka készítő hűtő típust látsz jégkészítővel, akkor az egy klasszikus jégkészítő.

Jégkocka készítő hűtő vízcsatlakozással vagy anélkül?

Egy másik fontos tényező a jégkocka adagolós hűtő kiválasztásakor a vízcsatlakozás. A jégkocka készítős hűtőszekrény típusok ugyanis különböznek abban, hogy lehet-e vízhez csatlakoztatni őket vagy sem. A közvetlen vízcsatlakozás egyértelműen praktikusabb, de ha nincs ilyen lehetőség, nem kell kétségbeesni. A kombinált vagy amerikai, vízcsatlakozás nélküli hűtőszekrények egy hordót használnak, amelybe vizet kell tölteni, és a készülék jeget készít belőle.

Mit kell még keresni a jégkocka készítő hűtő kiválasztásakor?

Mint minden hűtőszekrény esetében, a jégkocka adagolós hűtőszekrény megvásárlása előtt számos fontos paramétert kell figyelembe venni annak érdekében, hogy az hosszú ideig és jól szolgáljon.

A jégkocka készítős hűtőszekrény térfogatának elegendőnek kell lennie

A jégkocka készítő hűtő modelleknek mindig elegendő kapacitással kell rendelkezniük, ezért a kiválasztáskor ezt mindenképpen vedd figyelembe. A térfogat függ a háztartás tagjainak számától, az életmódtól és a helyigénytől. Általában 70 liternyi hűtőtér és 25 liternyi fagyasztótér ajánlott egy családtag számára.

  • Egy egy- vagy kéttagú háztartás számára kisebb hűtőszekrény - 150 literes hűtőrekesz, 70 literes fagyasztórekesz - is megfelelő.
  • Egy négytagú családnak nagyobb hűtőszekrényre van szüksége - kb. 225 liter a hűtőrészben és legalább 90 liter a fagyasztószekrényben.

i

A jégkocka adagolós hűtő zajszintje

Vedd figyelembe a jégkocka készítő hűtő zajszintjét, ha a konyhád a nappalival van összekötve, vagy ha kis lakásban laksz. Egy kellemesen csendes hűtőszekrény zajszintje 40 dB körül van.

A jégkocka adagolós hűtő fagyasztási kapacitása

A jégkocka adagolós hűtő típusnak elegendő fagyasztási teljesítményt kell nyújtania az élelmiszerek megfelelő lefagyasztásához. Ezért fontos, hogy a fagyasztókapacitásra és a fagyasztási teljesítményre vonatkozó információkat is megnézd.

  1. A fagyasztási teljesítmény azt jelzi, hogy a fagyasztó hány kilogramm élelmiszert képes lefagyasztani 24 óra alatt. Ennek az értéknek a tartománya meglehetősen széles, a fagyasztó méretétől függően 2 és 24 kg között mozog.
  2. A fagyasztási erő jelzi, hogy az újonnan behelyezett élelmiszer milyen keményre fagyasztódik, és mennyi ideig alkalmas a tárolásra. A fagyasztás intenzitását a csillagok számából állapíthatod meg.

A jégkocka adagolós hűtő típusok között is találkozhatsz a felhalmozódási idő kifejezéssel. Ez azt jelzi, hogy áramszünet esetén mennyi ideig maradnak meg a benne lévő fagyasztott élelmiszerek.

Hűtőszekrény jégkészítő funkcióval

A jégkocka készítő hűtő kiválasztásakor olyan funkciókat is keress, amelyek tovább javítják a használatot és a könnyű kezelhetőséget. Mire számíthatsz e tekintetben?

  • A NoFrost vagy az önleolvasztás egyenletesen elosztja a hideg levegőt, így nem képződik fagy a jégkocka adagolós hűtő belsejében, így nincs szükség kézi leolvasztásra.
  • Az ionizátor semlegesíti az összes szagot, és gondoskodik a nemkívánatos baktériumok és penészgombák eltávolításáról. Ez tiszta környezetet teremt a jégkocka adagolós hűtő belsejében az élelmiszerek hosszabb ideig tartó frissessége érdekében.
  • A zéró zóna egy speciális terület, ahol a tárolt élelmiszereknek megfelelően szabályozhatja a hőmérsékletet és a páratartalmat. Ideális környezetet állíthatsz be a gyümölcsök, zöldségek, halak, húsok és sajtok tárolásához.
  • A szuper fagyasztás és szuper hűtés a hőmérséklet hirtelen és rövid időre történő csökkentésével a hűtő-fagyasztó megakadályozza az élelmiszerek felmelegedését, illetve gyorsabban lehűti vagy lefagyasztja az újonnan behelyezett élelmiszereket a kívánt hőmérsékletre.
  • A LED világítás a legtöbb modern hűtőszekrény része. A hagyományos izzóval összehasonlítva jobb fényerőt, hosszabb élettartamot és alacsony energiafogyasztást kínál. Ezenkívül nem befolyásolja a hűtőszekrényen belüli hőmérsékletet.

i

Mit kell még figyelembe venni a jégkocka adagolós hűtőszekrény kiválasztásakor? Tekintsd meg Hogyan válasszunk hűtőszekrényt? útmutatónkat.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SAMSUNG RB34C670DWW/EF Szállításra kész > 5 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
185 790 Ft

2.
SAMSUNG RS67A8810S9/EF Szállításra kész 4 db
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 409 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, mérete 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
400 890 Ft

3.
AEG Mastery RCB646E3MB Szállításra kész 1 db
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 344 l, fagyasztó kapacitás 137 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 192 × 70 × 71,2 cm (H×Sz×Mé)
-7 %
420 790 Ft
391 000 Ft

7 termék
SAMSUNG RB34C670DWW/EF - Hűtőszekrény Típusok
4,4
SAMSUNG RB34C670DWW/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 230 l, fagyasztó kapacitás 114 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, nyitott hűtőajtó jelzés és smart funkciók, méretek 185,3 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
185 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SACHL181
SAMSUNG RS67A8810S9/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,2 13×
SAMSUNG RS67A8810S9/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 409 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, mérete 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
400 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Termékkód: SACHL080
AEG Mastery RCB646E3MB - Hűtőszekrény
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
AEG Mastery RCB646E3MB
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), E energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 344 l, fagyasztó kapacitás 137 l, jobb oldali zsanéros, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás és nyaralási mód, méretek 192 × 70 × 71,2 cm (H×Sz×Mé)
Leárazás -7 %
391 000 Ft 420 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ELXCHL051
SAMSUNG Bespoke RB38A7B6DB1/EF - Hűtőszekrény
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG Bespoke RB38A7B6DB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, vinotéka, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
600 290 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SACHL123
SAMSUNG Bespoke RB38A7B6DB1/EF - Hűtőszekrény
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
SAMSUNG Bespoke RB38A7B6DB1/EF
Hűtőszekrény - kombinált (fagyasztós), D energiaosztály, hűtőszekrény kapacitás 276 l, választható nyitási irány, 4 polc, 3 fagyasztórekesz, 1 hűtőkör, kijelző, LED világítás, vinotéka, nyitott hűtőajtó jelzés és 90°-os ajtónyitás, méretek 203 × 59,5 × 65,8 cm (H×Sz×Mé)
540 290 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: SACHL123
SAMSUNG RH68B8840S9/EF - Americká lednice Ingyenes
szállítás boltjainkba
SAMSUNG RH68B8840S9/EF
Americká lednice
514 900 Ft
Utolsó termék a raktáron
Termékkód: SACHL155
SAMSUNG RS66A8100SL/EF - Side by side hűtő Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,7 15×
SAMSUNG RS66A8100SL/EF
Side by side hűtő - kétajtós, energiaosztály F, hűtőtér tárolókapacitása 409 l, fagyasztótér tárolókapacitása 409 l, 4 polc, 6 fagyasztórekesz, 2 hűtőkör, kijelző, LED világítás, antibakteriális tömítés, nyaralási mód és nyitott hűtőajtó jelzés, mérete 178 × 91,2 × 71,6 cm (Ma×Sz×Mé)
544 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: SACHL079

Jégkocka készítős hűtő

cikkA hűtő és a fagyasztó leolvasztása (ÚTMUTATÓ) Szeretnéd ha a fagyasztó és a hűtő leolvasztása gyorsan és könnyen menne? Akkor mindenképp olvasd el cikkünket, amelyben egyszerű útmutatót kínálunk e feladat végrehajtására. Néhány hasznos tippet és tippet is hozzáteszük, amelyek segítenek meghosszabbítani a...
A fagyasztó és hűtőszekrény ideális hőmérséklete igen fontos tényező. Ha megfelelően hűtjük és fagyasztjuk le az ételeket, frissességüket sokkal hosszabb ideig őrzik meg. Cikkünkből megtudhatod, milyen a fagyasztó és a hűtő optimális hőmérséklete, illetve hasznos...

Jégkocka készítős hűtő

A Jégkocka készítős hűtő kategóriában összesen 7 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Jégkocka készítős hűtő – megbízható márkák

Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó jégkocka készítős hűtő
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ