AlzaBoxy Q1 Shop roku

JOBY GripTight Mount

Termékkatalógus
JOBY GripTight Mount
4,6 10 értékelés
Adapter - állványmenettel rendelkező mobiltelefonokhoz
Kód:  JO190a9 Termékszám:  E61PJB01254

JOBY GripTight Mount

Az okostelefonok fényképezőgépe már képes felvenni a versenyt sok kompakt fényképezőgéppel. De mi a helyzet akkor, ha a digitális fényképezőgépét teljes mértékben az okostelefonjával szeretné helyettesíteni? Fontos események, lélegzetelállító természetképek, illetve ókori műemlékek fényképezése során elengedhetetlenné válik az a kiegészítő, amely eddig kizáróan fotósok kiváltsága volt. Ez nem más, mint az állványról. A JOBY cég jóvoltából most szintet léphet! Az univerzális, kompatibilis adapter segítségével stabilan hozzá tudja erősíteni telefonját bármelyik szabadon választott állványhoz, amely 1/4-es csavarral rendelkezik.

Mester a szakmájában

A rozsdamentes acélból és ABS műanyagból készült adapter egy rugó segítségével  képes stabilan tartani az akár 54-72 mm szélességű készülékeket. Nem számít, hogy telefonján van-e tok, vagy nincs. A gumibevonattal ellátott érintkező felületek biztosítják, hogy az adapter maximálisan tapadjon a telefonjához, így az még a durvább bánásmód esetén sem csúszik ki. Az adapter súlya nem haladja meg a 18 grammot, miniatűr méretei miatt egy kis időbe telhet, mire megtalálja a zsebében.  

Fő előnyei

  • Kompatibilis a legtöbb telefonnal és az összes szabványos állvánnyal (1/4 csavar)
  • Elhanyagolható súly és méret
  • Gyorsan összeszerelhető
  • Használható a tok eltávolítása nélkül
  • Minőségi kidolgozás (acél, ABS)
 

Paraméterek

Tömeg
0,02 kg Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Tömeg
0,02 kg Kész!

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si JOBY GripTight Mount. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si JOBY GripTight Mount. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte JOBY GripTight Mount. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte JOBY GripTight Mount.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ