AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Kalorik AP1000

Termékkatalógus
Kalorik AP1000
4,0 2 értékelés
Légtisztító - 35 m3/óra légtisztító teljesítmény, 4 W fogyasztás, max. 8 m2 nagyságú helyiségekbe ajánlott, 35 dB(A) maximális zajszint, 35 dB(A) minimális zajszint, hepa és szén szűrő, funkciók: légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód és levegő ionizálás
Kód:  KALCV758

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kalorik AP1000

A modern Kalorik légtisztító friss levegőt szavatol főleg az allergiás, asztmás és egyéb légzési megbetegedésben szenvedők számára. Ez a lenyűgöző, hordozható eszköz pont megfelel a max. 8 m2 nagyságú lakásokba és irodákba. A bíztató eredményességéről a légtisztító teljesítmény árulkodik – ez a légtisztító akár 35 m3/óra levegőt is meg tud szűrni. A formás Kalorik AP1000 kulcsfontosságú eleme a HEPA filter, amely hatékonyan kiszűri a levegőből a pollenek, porrészecskék és baktériumok csaknem 100%-át. A nemkívánatos szagok eltüntetéséhez a szénszűrő az ideális választás. Legvégül az eszköz negatív ionokkal dúsítja a levegőt, így olyan friss lesz, akár eső után.

Kalorik AP1000 légtisztító berendezés lényegesebb jellemzői

  • Ez az ízléses Kalorik AP1000 max. 8 m2-es nagyságú helyiségmérethez ajánlott
  • A HEPA szűrő megszűri a szennyeződések 99%-át
  • A szén szűrő eltávolítja a levegőből a szagokat, a különböző füstöket, gőzöket és a járművek által kibocsátott káros anyagokat
  • A modern Kalorik márkájú levegőtisztító készülék funkciói: légminőség érzékelő, teljesítményszabályozás, kijelző, éjszakai mód és levegő ionizálás
  • Max. zajszint: 35 dB(A), min. zaj: 35 dB(A)
  • A légtisztító kapacitása: 35 m3/óra

Az ízléses Kalorik AP1000 levegőtisztító készülék előnyei

Ez a megbízható intelligens légtisztító folyamatosan elemzi a klímát, mely körülveszi és ez alapján dönt arról, hogy szükséges-e a megszűrése. A teljesítményt kényelmesen változtathatjuk, vagyis az energiafogyasztást és a zajterhelést is. A(z) Kalorik AP1000 légtisztítót speciális módba is be lehet kapcsolni a zavartalan és pihentető alváshoz.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Teljesítményfelvétel
4 W Kész!
Légtisztító teljesítmény
35 m3/óra Kész!
Ajánlott szobaméret
8 m2 Kész!
Maximális zajszint
35 dB(A) Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA, Szén Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes légtisztító választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kalorik AP1000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kalorik AP1000. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kalorik AP1000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kalorik AP1000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kalorik AP1000.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ