AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Kärcher SC 1 + Floor Kit gőztisztító padlótisztító készlettel

Termékkatalógus
Kärcher SC 1 + Floor Kit gőztisztító padlótisztító készlettel
5 1 értékelés
Gőztisztító - kézi, 1200 W teljesítmény, felfűtési idő: 3 perc, maximális gőznyomás: 3 bar, biztonsági szelep, kompatibilis az összes Kärcher gőztisztító tartozékkal, 2 x hosszabbítócső, Classic padlótisztító fej, frottír huzat padlótörlő
Kód:  KASK001d Termékszám:  15162640 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kärcher SC 1 + Floor Kit gőztisztító padlótisztító készlettel Megszűnt

Kärcher SC 1 + Floor Kit gőztisztító padlótisztító készlettel

A sarkokban és a csempék közötti illesztésekben megtapadó baktériumoktól és szennyeződésektől mentes, tökéletesen tiszta háztartásra vágysz? Van rá megoldás! A sokoldalú, kompakt gőztisztító a Kärcher -től kétségtelenül hatékonyan használható az egész háztartásban, vegyszerek használata nélkül. Kompakt méreteinek köszönhetően a készülék megbízható segítőtársad lesz. A takarítás kényelmessé, rendkívül gyorssá, és különösen alapossá válik.

Tulajdonságok

  • A különböző felületek tisztításához szükséges tartozékok
  • Alapos tisztítási eredmény
  • Vegyszermentes tisztítás
  • Gyermekzár
  • Biztonsági szelep
  • Hosszú élettartam

Minden részletében tökéletes

A Kärcher SC 1 vonzó kivitelezése, valamint a tisztítás során nyújtott kényelem minden bizonnyal le fog nyűgözni. A készülék rendkívül sokoldalúan használható az egész háztartásban. Mindenféle felület tisztítására alkalmas, legyen az akár a fürdőszobában vagy a WC-ben található csempe, tükör, vagy bármilyen padlótípus. A gőztisztító szűrője megbízhatóan távolítja el a háztartásokban előforduló baktériumok 99,9%-át. A zökkenőmentes tisztítási folyamatot a tartozékok széles választéka segíti. A Kärcher SC 1 kétféle tisztítási módot kínál. Főzőlapok, páraelszívók és a legkisebb rések tisztításáról a kézifej gondoskodik. A Classic padlótisztítófejet is minden bizonnyal imádni fogod, amely a kezed irányításával végzi el a tisztítási folyamatot. A padlótisztító fej a Floor Kit padlótisztító készlet egy darabja, amely még a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja, és bármilyen felületen alkalmazható. Végül, de nem utolsó sorban, a gőzfejlesztő 3 bar nyomással, és 0,2 literes űrtartalommal rendelkezik.

Biztonság mindenek felett

A készülék megbízható védelmet nyújt a gyerekek számára. A Kärcher SC 1 szabadalmaztatott biztonsági zárral lett felszerelve, amely addig nem nyitható ki, amíg a tartály nyomás alatt van.

A csomag tartalma:

  • SC 1 + Floor Kit
  • Padlótisztító fej
  • Kézifej
  • Körkefe
  • Frottírhuzat a kézifejhez
  • Frottír padlótörlő 

Paraméterek

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Tartály térfogata
0,2 l Kész!
Gőznyomás
3 bar Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 200 W Kész!
Tartály térfogata
0,2 l Kész!
Gőznyomás
3 bar Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kärcher SC 1 + Floor Kit gőztisztító padlótisztító készlettel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KÄRCHER SC 1 Floor Kit. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kärcher SC 1+ Floor Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1 Floor Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kärcher SC 1 Floor Kit.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ