AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Kela NANTES 11 darabos fondükészlet

Termékkatalógus
Kela NANTES 11 darabos fondükészlet
Fondue - réz/rozsdamentes acél, a készlet tartalma: 1,9 l-es edény, rozsdamentes acél fröccsenésgátló fedő, öntöttvas állvány, rozsdamentes acél égő, fa tálca, 6x rozsdamentes villa
Kód:  KELFS102 Termékszám:  KL-16565 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kela NANTES 11 darabos fondükészlet

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani a német Kela cég egyedülálló NANTES fondükészletét. A különböző anyagok kombinációjából egy elegáns konyhai kiegészítő született. A fondükészlet nemcsak az ínyenceket fogja lenyűgözni, hanem azokat is, akik értékelik a szép külsőt. Tálalj fel húst és zöldségeket, így pillanatok alatt egészséges vacsorát tudsz készíteni, még a legigényesebb sportolóknak is. A NANTES készletet minden vendéged meg fogja csodálni.

A NANTES fondükészlet főbb jellemzői

  • 1 részes fondükészlet
  • Robusztus, háromrétegű - réz, alumínium és rozsdamentes acél - edény
  • Rendkívüli elegancia
  • Csokoládé fondühöz is alkalmas
  • A NANTES készlet egy eredeti ajándékötlet

Nincs ehhez fogható

A NANTES edény elkészítésénél a gyártó három különböző anyagot kombinált, amelynek az lett az eredménye, hogy az edény belsejében sokkal tovább megmarad a magas hőmérséklet. A külső réz réteg gyorsan osztja el a hőt, így a fondü rövid időn belül tálalásra kész lesz. Az 1,9 literes edénybe olaj vagy húsleves kerül. A masszív állvány biztosítja az egész készlet stabilitását. A NANTES készlet eleganciáját még jobban kihangsúlyozza a fából készült tálca, wenge kivitelben. A készlet része még a biztonsági égő is, amelybe különleges gyújtópaszta rakható. A 6 villának köszönhetően egyszerre több embert is meg tudsz vendégelni.

 

Paraméterek

A fondü típusa szerint
Sós Kész!

Típus

A fondü típusa szerint
Sós Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes sajtfondü kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kela NANTES 11 darabos fondükészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kela Fondue set NANTES 11ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kela Fondue set NANTES 11 ks. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kela Fondue-Set NANTES 11tlg.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kela Fondue-Set NANTES 11tlg..
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ