Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

KENWOOD KAH 647PL

Termékkatalógus
KENWOOD KAH 647PL
5 2 értékelés
Robotgép tartozék - food Processor élelmiszer-feldolgozó a Chef, Major és Chef Sense robotgépek valamennyi modellje számára
Kód:  DELCT236 Termékszám:  KAH647PL Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KAH 647PL

Bővítsd főzési lehetoségeidet a Kenwood robot segítségével! Ha már van ilyened otthon, szerezd be hozzá a Kenwood KAH647PL tartozékot, amely néhány másodpercen belül lehetővé teszi a zöldségek felszeletelését, felaprítását és feldolgozását. Így készítheted el a kedvenc salátádat, mártásodat vagy dipedet. Ez az élelmiszer-feldolgozó sok időt takarít meg neked, miközben biztosítja a precíz munkavégzést. Tartalmaz egy minőségi alapanyagú tálat, rozsdamentes aprító késeket és 6 rozsdamentes acél vágókört. A nyersanyagaid gyorsan és egyszerűen fel lesznek szeletelve vastag vagy vékony szeletekre, vagy megválaszthatod a finom vagy durva darálást. A Kenwood KAH647PL kiegészítők kompatibilisek a Kenwood Chef, Major, Chef Sence és Chef XL Sence robotokkal.

A KAH647PL élelmiszer-feldolgozó legfontosabb jellemzői

  • Az edény űrtartalma 2,4 l
  • A tartozékok kompatibilisek a Kenwood Chef, Major, Chef Sence és Chef XL Sence robotokkal
  • Az élelmiszer-feldolgozó tömege 1,4 kg
  • A tartozékok méretei 19, 5 × 20 × 18 cm

Kiváló minőségű feldolgozás és könnyű kezelhetőség

A KAH647PL készlet alapja a törhetetlen Tritan alapú edény. Rendkívül tartós és innovatív anyag, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és aggodalom nélkül beteheted a mosogatógépbe. Az edény széles töltőnyílással és dupla nyomólemezzel rendelkezik a nyersanyagok kényelmes betöltéséhez. A biztonságos kezelést az erős fém fogantyú biztosítja.

Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD KAH 647PL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KAH 647PL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD KAH 647PL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD KAH 647PL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KAH 647PL.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ