AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

KENWOOD KVL4220S CHEF XL + INGYENES: KENWOOD KAX 400PL

Termékkatalógus
KENWOOD KVL4220S CHEF XL + INGYENES: KENWOOD KAX 400PL

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KENWOOD KVL4220S CHEF XL + INGYENES: KENWOOD KAX 400PL Megszűnt

KENWOOD KVL4220S CHEF XL + INGYENES: KENWOOD KAX 400PL

Többfunkciós konyhai segítő

A KVL 4220. S konyhai robotgépet úgy alakították ki, hogy a lehető legkönnyebbé tegye a mindennapi főzést, és elősegítse az ízletes ételek elkészítését, amelyek az egész család örömére szolgálnak. Az elegáns fémszerkezet és az erőteljes, 1200 W-os motor játékosan megbirkózik minden kulináris kihívással, és sok éven át szolgál.


A KENWOOD KVL 4220.S konyhai robotgép főbb jellemzői.

  • Teljesen fém kivitel
  • Rozsdamentes acél XL tál 6,7 liter térfogattal
  • Teljesítmény 1200 W
  • 6 fokozat
  • A sebesség fokozatos növekedése
  • Pulzus funkció
  • Az egyes részeket el lehet mosni mosogatógépben
  • Húsdaráló, reszelő és turmixgép
  • Számos kiegészítő

A KENWOOD KVL4220S CHEF XL pontos sebességszabályozást kínál

A rozsdamentes acélból készült XL tál űrtartalma 6,7 l, így a robot hétvégi nagy főzéssel és sütéssel is képes megbirkózni. A Kenwood KVL 4220. S 6 sebességfokozattal rendelkezik, sebességének fokozatos növekedésével, így nem kell aggódnia a tartály tartalmának kiszivárgása miatt. Van egy impulzusfunkció is, amely azonnal kifejleszti a maximális sebességet, amelyet különösen örülni fog, ha további keverőben keveri.


Minőségi mellékletek minden feladathoz

A csomag három speciális seprűt tartalmaz, amelyek könnyen képesek elvégezni a meghatározott feladatokat. A K-seprűvel, amely eléri a munkaedény minden részét, könnyedén elkészítheti a könnyű tésztákat. Egy speciális formájú lufi habverővel tökéletes öntött tésztát és fehérjékből származó tökéletes havat kever össze . A spirálhorog ismét ideális a kemény kenyértészta feldolgozásához.


A KENWOOD KVL4220S CHEF XL minden tökéletesen őrölt és reszelt

A KENWOOD KVL4220S CHEF XL robot csomagja tartalmaz egy fém húsdarálót, amely 3 csiszolókoronggal van ellátva a finom, közepesen durva és durva őrléshez. Nemcsak húsfeldolgozáshoz ideális, hanem zöldségfélék is szószok, gulyás stb. További tartozékok a fémdobos reszelők, 5 bit különféle érdességgel, amelyekkel könnyen reszelhetünk gyümölcsöt, zöldséget, diót, sajtot vagy csokoládét.


ThermoResist keverő

Az 1,6 literes ThermoResist üvegkeverő tartós boroszilikát üvegből készül, amely ellenáll a hőütéseknek. A turmixgépben biztonságosan keverhet forró leveseket közvetlenül a főzőlapról, vagy összetörheti a jeget. A speciális Blend-X késeket úgy tervezték, hogy minden feladatot kezeljenek a jégtől a diótól a simított turmixokig.


Több mint 20 választható melléklet

Lehetséges több mint 20 kiegészítő tartozék megvásárlása a KENWOOD KVL4220S CHEF XL robothoz, amely első osztályú multifunkcionális segítővé teszi. Kiegészítők közül választhat gyümölcslé, kockára vágás, házi tészta, fagylalt stb. Elkészítése céljából.


A csomag tartalma KENWOOD KVL4220S CHEF XL

  • Gyúróhorog
  • Léggömb habverővel
  • K alakú habverő
  • Skleněný ThermoResist keverő
  • Fém húsdaráló három tartozékkal
  • Fémrácsok öt rögzítéssel
  • KENWOOD KAX 400 PL kockavágó

KENWOOD KAX 400 PL kockavágó

A Kenwood KAX 400 PL kocka szeletelő tökéletesen kiegészíti az élelmiszer-feldolgozót, és így kibővíti funkcióit. Ezzel a segítővel könnyedén és gyorsan elkészítheti a 10 × 10 mm méretű kockákat. A szeletelő elkészít egy salátát, zöldségeket leveshez, vagy sajtkockákat vagy szalámit, amelyet meglátogathat . Tartalmaz egy rozsdamentes acél vágótárcsát, amely precíz munkát végez.

Paraméterek

Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!
» Nézz körül teljes Kenwood konyhai robotgép kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KENWOOD KVL4220S CHEF XL + INGYENES: KENWOOD KAX 400PL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD KVL4220S CHEF XL + ZDARMA: KENWOOD KAX 400PL. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KENWOOD KVL4220S CHEF XL + ZDARMA: KENWOOD KAX 400PL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD KVL4220S CHEF XL + KOSTENLOS: KENWOOD KAX 400PL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD KVL4220S CHEF XL + KOSTENLOS: KENWOOD KAX 400PL.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ