Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: ARMODD Squarz 9 Pro rózsaszínű

Termékkatalógus
ARMODD Squarz 9 Pro rózsaszínű - Okosóra

Kérdések és válaszok: ARMODD Squarz 9 Pro rózsaszínű

Ezen az oldalon találod a(z) ARMODD Squarz 9 Pro rózsaszínű témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy ARMODD Squarz 9 Pro rózsaszínű vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) ARMODD Squarz 9 Pro rózsaszínű fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Jó napot kivánok vettem egy órát de a pontos időt nem mutatja hiába csatlakozok rá a telefonnal.

Jó estét! Az a probléma merült fel, hogy egy bizonyos kódot kér az óra ami nincs feltüntetve sehol és újra se lehet indítani. Mi ilyenkor a teendő?

Jo estet kivanok! hol latom hogy feltoltottem az orat es milyen idokozonkent kell tolteni.kodzonettel valaszukat Erzsike

Már az elején elakadtam. Hogyan kell a töltőt a készülékhez csatlakoztatni?

Hogy kell letölteni az Armodd Squarz 9Pro alkalmazást

Tisztelt Gyártó Az a problémám hogy nem tudok telefont se felvenni az órámmal se telefon hívást indítani pedig a leírásban benne van h ez a funkció működik , pedig pont ezért vásároltam ezt az eszközt ! Ha ez nem oldódik meg vissza fogom kérni az árát .

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ