Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: ASUS ROG STRIX GL503VM-FY061T Fekete

Termékkatalógus
ASUS ROG STRIX GL503VM-FY061T Fekete - Laptop

Kérdések és válaszok: ASUS ROG STRIX GL503VM-FY061T Fekete

Ezen az oldalon találod a(z) ASUS ROG STRIX GL503VM-FY061T Fekete témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy ASUS ROG STRIX GL503VM-FY061T Fekete vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) ASUS ROG STRIX GL503VM-FY061T Fekete fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztel Alza! Azt szeretném megkérdezni, hogy ha nem kérem a számitógép telepítését, akkor a hozzá járó Win10-et kézbe kapom lényegében vagy valamilyen módon hozzá csomagolva dvd-n? A hozzá járó Win 10 Home, OEM vagy standard edition?

Ez a 60 vagy a 120 hz-es változat?

Arról érdeklődnék, hogy a notebook (ASUS ROG Strix GL503VM-FY061T) 1 TB-os HDD-jét ki lehet-e cserélni egy 1 TB-os SSD-re? És amennyiben igen, ezt ti vállaljátok? Köszönöm!

Jó estét! Lenne egy kérdésem. A megvásárolni kívánt laptop-hoz vagy bármely más termékhez kitudnak állítani export papírt amivel visszatudom igényelni az áfát a határon?

Tisztelt alza.hu Arról szeretnék érdeklődni, hogy a következő leírás mit jelent. Főként az Intel Optane Ne, érdekelne. Még sehol sem láttam és nem értem mit jelent. Az annyit jelent, hogy a 16 GB RAM, amely a leírásban szerepel, nincs beépítve a laptopba, vagy ez egy teljesen más dologhoz tartozik? Rendszermemória (RAM) Intel Optane Ne Memória típusa DDR4 Memória frekvencia 2 400 MHz (2,4 GHz) Köszönöm a segítséget

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ