Shop roku Effaclar

Kérdések és válaszok: BOSCH MUM48R1

Termékkatalógus
BOSCH MUM48R1 - Konyhai robotgép

Kérdések és válaszok: BOSCH MUM48R1

Ezen az oldalon találod a(z) BOSCH MUM48R1 témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy BOSCH MUM48R1 vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) BOSCH MUM48R1 fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdvözlöm ! Megszeretném kérdezni hogy a BOSCH MUM 48 R1 robotgéphez milyen plusz tartozékokat lehet megvásárolni ?Melyikkel lehet kiegészíteni ?? Honnét tudom melyik jó hozzá ? Bosch MUZ 45SV1 keksz mintázót hogy tudom hozzá csatlakoztatni ? Külön van hozzá húsdaráló rész /Külön vásárolható meg gondolom/az is jó hozzá vagy az melyikhez csatlakoztatható ??

Szeretnék egy husdarálót venni ehez a márkához. Hol kapható?

Üdvözlöm! Önöktől rendeltem a BOSCH MUM 48R1 robotgépet + 2év garanciával. Szükségem lenne a garanciát igazoló dokumentumra. Hogyan kaphatom meg??

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ