Akvizice ApF HU Slevy s AP+

Kérdések és válaszok: Cold Steel Tactical Katana Machete With Sheath

Termékkatalógus
Cold Steel Tactical Katana Machete With Sheath - Macséta

Kérdések és válaszok: Cold Steel Tactical Katana Machete With Sheath

Ezen az oldalon találod a(z) Cold Steel Tactical Katana Machete With Sheath témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Cold Steel Tactical Katana Machete With Sheath vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Cold Steel Tactical Katana Machete With Sheath fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Azt írják: "Használt vagy szervizelt, hibátlanul működő termék. A csomag nem szükségszerűen tartalmazza az összes tartozékot, de ez a teljes körű használatban nem jelent akadályt. 12 hónapos garanciával." Mit kell az alatt érteni, hogy "A csomag nem szükségszerűen tartalmazza az összes tartozékot"? Mi hiányzik belőle? A termék amennyiben használt, található rajta valamilyen sérülés vagy kosz? Mi volt az oka a termék visszaküldésének?

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ