Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Corsair iCUE SP120 RGB PRO 120mm RGB LED Fan, Triple Pack with Lighting Node Core

Termékkatalógus
Corsair iCUE SP120 RGB PRO 120mm RGB LED Fan, Triple Pack with Lighting Node Core - PC ventilátor

Kérdések és válaszok: Corsair iCUE SP120 RGB PRO 120mm RGB LED Fan, Triple Pack with Lighting Node Core

Ezen az oldalon találod a(z) Corsair iCUE SP120 RGB PRO 120mm RGB LED Fan, Triple Pack with Lighting Node Core témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Corsair iCUE SP120 RGB PRO 120mm RGB LED Fan, Triple Pack with Lighting Node Core vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Corsair iCUE SP120 RGB PRO 120mm RGB LED Fan, Triple Pack with Lighting Node Core fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Jó Napot Kívánok! Azt szeretném megkérdezni ehhez a tripla pack Corsair ventilátor csomaghoz ,ha jól veszem ki akkor tartozik egy Corsair ventilátor vezérlő is. Csak azért érdekel ,mert akkor legalább nem kell ,hogy vegyek külön hozzá vezérlőt is így meg nagyon baráti áron hozzá lehet jutni plusz ventilátorral. Mert az egyik gépházhoz lenne szükségem ami szintén Corsair gépház ,és ahhoz szeretném venni ezzeket ventilátorokat. Vagy tudna javasolni olyan csomagot amihez tartozna vezérlő is ,ha ehhez tartozik.Köszönöm a választ előre!

Mit jelent az automatikus fordulatszám szabályozás? Milyen tápfeszt igényel? Ha nem PC-ben használom, hogy tudom szabályozni a fordulatszámot?

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ