Akvizice ApF HU 0% splátky mobily, notebooky

Kérdések és válaszok: Corsair K68 RGB EU

Termékkatalógus
Corsair K68 RGB EU - Gamer billentyűzet

Kérdések és válaszok: Corsair K68 RGB EU

Ezen az oldalon találod a(z) Corsair K68 RGB EU témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Corsair K68 RGB EU vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Corsair K68 RGB EU fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Alza! Egy nagyon egyszerű, de mégis fontos kérdéssel fordulok Önökhöz. Természetesen látom a honlapjukon hogy a Corsair K68 RGB EU termékük nevében is benne van hogy EU-s és a termékszámban is látszik hogy EU-s, de én mégis megkérdezném hogy valóban EU billentyű kiosztással rendelkezik-e az Önök terméke? Tehát szerepel-e a bal oldali Shift gomb és az Y(Z) között plusz 1 gomb, ami a hosszú í betűt hozza elő magyar billentyűkiosztásnál? Egyrészt azért szeretném biztosra tudni, mert nem egy olcsó termék és nem akarok csalódni amiatt, mert nem olyan terméket kaptam, mint amit vártam és esetleg megbánjam a rendelésem. Másrészt pedig más magyarországi boltokban gyakorlatilag nem elérhető ez a billentyűzet EU-s kiosztással csak amerikaival, és ezt némileg furcsának találom. Segítségét és válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel Kabai Szilárd

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ