Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Einhell GC-GP 6538 Set Classic

Termékkatalógus
Einhell GC-GP 6538 Set Classic - Vízszivattyú

Kérdések és válaszok: Einhell GC-GP 6538 Set Classic

Ezen az oldalon találod a(z) Einhell GC-GP 6538 Set Classic témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Einhell GC-GP 6538 Set Classic vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Einhell GC-GP 6538 Set Classic fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Ez csak a szivattyú maga vagy van hozzá szivótömlő is?

Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy a szivattyúhoz van-e tömlő.A termék nevében az van hogy set.(Akkor gondolom igen)De a leírásban nem látom hogy adnak-e hozzá.Illetve azt hogy van-e biztosan raktáron...

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ