Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Immax NEO LITE Smart Security 4G szoláris kültéri kamera, HD, PIR, outdoor

Termékkatalógus
Immax NEO LITE Smart Security 4G szoláris kültéri kamera, HD, PIR, outdoor - IP kamera

Kérdések és válaszok: Immax NEO LITE Smart Security 4G szoláris kültéri kamera, HD, PIR, outdoor

Ezen az oldalon találod a(z) Immax NEO LITE Smart Security 4G szoláris kültéri kamera, HD, PIR, outdoor témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Immax NEO LITE Smart Security 4G szoláris kültéri kamera, HD, PIR, outdoor vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Immax NEO LITE Smart Security 4G szoláris kültéri kamera, HD, PIR, outdoor fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Alza! Kérdésem, hogy hány készülékre tud küldeni információt a kamera? Milyen módja van annak, hogy visszanézzünk felvételt? Ki kell venni az SD kártyát? Vagy lehet telefonról is? Kell ehhez WIFI? Tehát egy SIM kártyával működik az adatátadás? Ujlaki István

Tisztelt Alza! Ma vásároltam ip kamera immax neo lite smart security 4 g kamerát. Semmiképp nem csatlakozik, pedig 2,4 gh a hálózat. Segítséget kérek. Miért nem magyar a használati utasítás? Jótálás igaz két év, de kihez kell fordulni az rejtély. Előre is köszönöm a segítségüket. Kispál Róbert 30 939-9565 [email protected]

Tiszteletem. Semmiféle módon nem képes csatlakozni a kamera. QR Kóddal , automatikus csatlakozással sem. Sem a gyári, sem egyébb program nem látja. Sim kártya típusa Vodafon Mobil net kártya.

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ