A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete

Termékkatalógus
iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete
4,8 205 értékelés
Mobiltelefon - 6,7"-es OLED kijelző 2796 × 1290 felbontással (120Hz), 128 GB belső tárhely, single + eSIM, Apple A16 Bionic processzor, kameramodul: 48Mpx (f/1,78) fő kamera + 12Mpx széles látószögű + 12Mpx teleobjektív, 12Mpx felbontású előlapi kamera, GPS, NFC, LTE, 5G, Lightning port csatlakozó, IP68 vízálló, gyorstöltés 15W, vezeték nélküli töltés, megjelenés éve 2022, iOS operációs rendszer
Kód:  RI044b1 Termékszám:  MQ9P3YC/A Gyártó honlapja:

iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete

iPhone 14 Pro Max 128 GB fekete színkivitelben

A legjobb iPhone

Varázslatos interakció az iPhone készülékeddel. Egy alapvető biztonsági funkció, amely segít életeket menteni. Innovatív, 48 megapixeles fő kamera. Akár 2x világosabb kijelző közvetlen napfényben. És a legjobb okostelefon chip. Ezek az iPhone 14 Pro Max legfontosabb erényei.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

Gyönyörű, 120 Hz-es OLED kijelző

6,7"-es Super Retina XDR ProMotion technológiával

Az iPhone 14 Pro Max a népszerű 6,7 hüvelykes méretben, tartós és elegáns kivitelben, valamint négy gyönyörű színben kapható. A kijelző kiválóan alkalmas filmek streamelésére, fényképek megtekintésére vagy játékra. A gyönyörű Super Retina XDR OLED kijelző akár 2000 nit fényerővel, 2 000 000 000:1 kontrasztaránnyal és Dolby Vision támogatással is büszkélkedhet. A ProMotion technológia 1 és 120 Hz közötti adaptív képfrissítési frekvenciát biztosít, lehetővé téve az állandóan bekapcsolt üzemmód használatát az értesítések megjelenítésével és az akkumulátor üzemidejének befolyásolása nélkül.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon
iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

Dynamic Island

 Fedezd fel az iPhone 14 Pro Max új arcát!

A Dynamic Island mutatja az épp lejátszott zenét, a sporteredményeket, a bejövő FaceTime-hívásokat és még sok mást. Nem zavarja meg azt, amit éppen csinálsz.

A tökéletes rendszeragy

Az iPhone 14 Pro Max-t az A16 Bionic chip hajtja

Az iPhone 14 Pro Max teljesítményét tekintve páratlan a piacon. Mostantól a prémium kategóriába sorolható. Egészen pontosan akár 40%-kal gyorsabb a két nagy teljesítményű és négy hatékony mag kombinációjának köszönhetően. Az A16 Bionic chip az 5 magos GPU-val együtt még a legigényesebb alkalmazások lehető leggördülékenyebb futtatásához is elegendő teljesítményt nyújt. A fejlett rendszeroptimalizálás révén pedig az iPhone 14 Pro Max akkumulátora még a legmegterhelőbb munkanapokat is kibírja.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

48 Mpx-es fő kamera

A professzionális kamerarendszer az iPhone 14 Pro Max büszkesége

Az iPhone 14 Pro Max a mobilfotózás terén szintet lépett. Mindez a Photonic Engine technológiának köszönhető, amely a mély hardver- és szoftverintegrációnak köszönhetően az összes kamera esetében hatalmas ugrással javítja a fényképek minőségét közepes és gyenge fényviszonyok között. A Pro sorozat most először egy új, 48 megapixeles fő kamerával büszkélkedhet, amelynek négypixeles érzékelője alkalmazkodik a készülő fotóhoz, és második generációs optikai képstabilizátorral, valamint szenzoreltolással is felvértezték. A legtöbb fotó esetében a négypixeles érzékelő minden négy képpontot egyetlen nagy, 2,44 µm-es négypixeles egyenértékben egyesít, ami lenyűgöző képfelvételt eredményez még félhomályban is, miközben a fotó mérete praktikus 12 megapixeles marad.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon
iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

iPhone 14 Pro Max ProRAW-támogatással

A legigényesebb fotósokat is lenyűgözi

A négypixeles érzékelő az igazi profi fotósok számára is előnyös, mivel ProRAW formátumban optimalizálja a részleteket. A kifejezetten a négypixeles érzékelőhöz tervezett, új gépi tanulási modellnek köszönhetően az iPhone mostantól 48 megapixeles ProRAW-felbontással, soha nem látott részletességgel készít felvételeket, új, kreatív megoldásokat biztosítva a professzionális felhasználók számára.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

A legjobb minőségű videó okostelefonnal

Filmezési üzemmód

Az iPhone 14 Pro Max okostelefon exkluzív minőségű videókat képes rögzíteni. A filmezési üzemmód a jelenet legfontosabb szereplőjére fókuszál, akárcsak egy filmben. Akár 4K felbontásban és 30 fps sebességgel is. Akció módban pedig remek akcióvideókat készíthetsz kézből.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

TrueDepth kamera

Jelentősen továbbfejlesztett előlapi kamera

Az újratervezett előlapi kamera automatikusan képes egyszerre több témára is fókuszálni. És mivel akár 38%-kal több fényt rögzít, a szelfik még gyenge fényviszonyok mellett is tökéletesen élesek lesznek.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

Sürgősségi hívások

Automatikus segélyhívás baleset esetén

A speciális érzékelőknek köszönhetően az iPhone 14 Pro Max felismeri, ha valami baj történt. Egy bizonyos idő elteltével automatikusan tárcsázza a 112-es számot, és értesíti a vészhelyzeti kapcsolattartókat.

iPhone 14 Pro Max mobiltelefon

Apple iPhone iOS 16 rendszerrel

Tökéletesen biztonságos és áttekinthető rendszer

Az iOS 16 operációs rendszer rengeteg új funkciót kínál, és fejlettebb módon személyre szabható. Az iPhone 14 Pro Max zárolási képernyőjét például abszolút saját igényeidhez igazíthatod. Az iOS új verzióira a következő körülbelül 5 éven át számíthatsz.


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2796 × 1290 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Alapvető paraméterek

Kijelző átmérője
6,7" Kész!
Kijelző felbontása
2796 × 1290 Kész!
Operációs rendszer
iOS Kész!
SD-kártyahely
Nem Kész!
Hátlapi kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Megjelenés éve
2022 Kész!

Kijelző

Fényképezőgép

Hátlapi kamerák száma
3 × Kész!
Előlapi kamerák száma
1 × Kész!
Hátlapi (fő) kamera felbontása
48 Mpx Kész!
Hátsó (fő) kamera rekesznyílása
f/1,78 Kész!
Teleobjektíves kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Teleobjektíves kamera rekesznyílása
f/1,78 Kész!
Széles látószögű kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Széles látószögű kamera rekesznyílása
f/2,2 Kész!
Előlapi kamera felbontása
12 Mpx Kész!
Az elülső kamera fényereje
f/1,9 Kész!
Maximális fényerő
f/1,78 Kész!
Optikai zoom
Kész!
Maximum videó felbontás
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Kész!
Támogatott felbontások és képkockasebesség (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 2160p (4K) 24fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 720p (HD) 30fps Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Töltési teljesítmény
15 W Kész!

Memória és teljesítmény

Belső memória
128 GB Kész!
Memóriakártya típusa
Nem támogatja Kész!
Processzor címke
Apple Kész!
Processzormagok száma
6 × Kész!
Processzor típusa
Apple A16 Bionic Kész!

Kommunikáció és hálózat

Bluetooth hatótávolság
5.3 Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Érzékelők
Digitális iránytű (mágneses érzékelő), Mozgásérzékelő (gyorsulásmérő, G-szenzor), Giroszkóp, Fényérzékelő, Közelségérzékelő, Barométer Kész!

Rendszer

Operációs rendszer verziója
iOS 16 Kész!

Mobile Device Management (MDM)

Mobile Device Management (MDM)
Apple DEP Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A tavalyi év innovációi | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Apple iPhone 15 | Samsung Galaxy A54 5G | Samsung Galaxy S23 | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Több információ

Apple AirTag (TESZT): egy kis kütyü, amellyel könnyen megtalálhatod, amit keresel

Az okos helymeghatározók érdekes kiegészítők, de a szórakoztatóbb technológiai kütyükkel szemben általában kissé alulmaradnak. Az Apple azonban tisztában van ennek a kiegészítőnek a praktikusságával, ezért most úgy döntött, hogy létrehozza a sajátját. Megvitatjuk az Apple AirTag működése és használata kapcsán felmerülő kérdéseket, és megnézzük, mi mindent kínál az Apple AirTag.

iPhone 14 Pro Max (TESZT): újfajta interakció és kompromisszumok nélküli fotózás

Az iPhone 14 Pro Max olyan jól fel lett szerelve, hogy napjaink legjobb mobiltelefonjai közé tartozik. Mit kellett tennie a gyártónak azért, hogy ez így legyen? Leteszteltük a mindennapi használat során, és az eredményeket ebben a bemutatóban foglaljuk össze.

iPhone 14 (TESZT): decens újdonságok a már megszokott köntösben

Az új iPhone 14 a soron következő generáció belépőszintű iPhone-ja. Mivel büszkélkedhet és miben marad el a jobban felszerelt testvéreitől? Cikkünkből megtudhatod.

AirPods Pro 2022 (TESZT): új fülhallgató még hosszabb üzemidővel és jobb vezérléssel

Az új Apple AirPods Pro 2. generációs fülhallgató a lehető legjobb zenehallgatási élményt nyújtja a True Wireless kategóriában. Újabb funkciókkal egészültek ki az olyan fejlett technológiák, mint az ANC és a pass-through mód, emellett az új chipnek köszönhetően számos javulás is tapasztalható. Mire is számíthatunk pontosan?
Vélemények: iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete
Kiegészítők: iPhone 14 Pro Max 128 GB - asztrofekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iPhone 14 Pro Max 128GB černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si iPhone 14 Pro Max 128 GB čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iPhone 14 Pro Max 128 GB Space Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iPhone 14 Pro Max 128 GB Space Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ