Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza

Termékkatalógus
Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza - Tablet PC

Kérdések és válaszok: Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza

Ezen az oldalon találod a(z) Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Ügyfélszolgálat! A Lenovo Yoga 7 ITL5 MAGYAR billentyűzettel van? Többen kérdezték, de csak az a válasz, hogy 102 gombos. A lényeg az, hogy magyar?

Tisztelt Ügyfélszolgálat! Pontosítanám:A Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza milyen a magyar billentyűzete? 101 avagy 104 gombos (101): Régimódi, illetve angol billentyűzeten használható kiosztás. A hosszú Í betű a bal felső sarokban, az 1-estől balra található. 0-s számot az AltGr+Í kombinációval tudunk bevinni. 102 avagy 105 gombos (102): Ez a hivatalos magyar kiosztás, melyben a bal felső sarokban a 0 található, a bal oldali shifttől jobbra pedig a hosszú Í betű, majd ezt követi az Y. Köszönöm válaszukat előre is!

Tisztelt Ügyfélszolgálat! A Lenovo Yoga 7 14ITL5 Green + Aktív ceruza billentyűzete 100-as vagy 101-es magyar billentyűzet? Köszönöm válaszukat előre is!

P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ