A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Kérdések és válaszok: Lenovo Yoga Smart Tab 3+32GB Iron Grey

Termékkatalógus
Lenovo Yoga Smart Tab 3+32GB Iron Grey - Tablet

Kérdések és válaszok: Lenovo Yoga Smart Tab 3+32GB Iron Grey

Ezen az oldalon találod a(z) Lenovo Yoga Smart Tab 3+32GB Iron Grey témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Lenovo Yoga Smart Tab 3+32GB Iron Grey vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Lenovo Yoga Smart Tab 3+32GB Iron Grey fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Tisztelt Alza! A Balatonfüredi Szent Benedek Iskola és Kollégium nevében szeretnék árajánlatot kérni 30 db Lenovo YT-X705F típusú tabletre (https://www.alza.hu/lenovo-yoga-smart-tab-3-32gb-acelszurke-d5755473.htm?kampan=arukereso_hu_tab) valamint minden tablethez egy megfelelő tokra. A tableteket pedagógusok használnák, folyamatosan hordoznák, azaz számunkra az eszközök folyamatos védelme lenne fontos. A beszerzés egy pályázat keretében történik, amelynek határideje jelenleg márc.31, de hosszabbítása folyamatban van. Tudjuk és elfogadjuk, hogy a szállítás határideje nehezen vagy nem garantálható és ezt figyelembe is vesszük. Megrendelés esetén egy általunk készített szerződés aláírására lenne szükség, valamint a megrendelés árának min. felét vagy egészét előre utalással fizetnénk. Szóval egy ajánlatot szeretnék kérni a fenti eszközökre a leírt feltételeknek megfelelően, amit e-mailben legyenek kedvesek eljuttatni hozzánk. Telefon: +36-70-282-7486

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ