Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: MELICONI 656104 Torre Smart

Termékkatalógus
MELICONI 656104 Torre Smart - Összeépítő keret

Kérdések és válaszok: MELICONI 656104 Torre Smart

Ezen az oldalon találod a(z) MELICONI 656104 Torre Smart témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy MELICONI 656104 Torre Smart vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) MELICONI 656104 Torre Smart fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdvözlöm! Egy 52 mély mosógép és 60 szárítógéphez alkalmas ez a keret biztonságosan?

Üdvözlöm! A mosógép 57 cm mély és 59 cm széles, erre tennénk egy alul 51 cm mély és 60 cm széles szárítógépet. Melyik Meliconi típusú összeépítő keret lenne nekünk jó? Köszönöm szépen

Üdvözlöm! Szeretnék vásárolni egy szárítógépet, amelyet egy 47 cm mélységi mérettel rendelkező mosógépre szeretnék felhelyezni. Ez a keret alkalmas-e erre, vagy tudnak ajánlani másikat? Köszönöm a választ.

A pántot is tartalmazza a csomag?

Kedves alza.hu! Adott egy 55x60cm-es mosógép, melyre egy 60x60-as szárítógépet szeretnénk ezzel a kerettel rátenni. Biztonságosan kivitelezhető? Köszönöm válaszát.

Jó napot! Megfelelő ez a keret, ha keskeny, vagyis 45cm-es mosógépre szeretnénk tenni normál, 60 cm szárítógépet? Köszönöm!

Üdvözlöm! A termék pontos méreteire lennék kíváncsi. Nekünk 45cm mély mosógépünk van, és ugyanilyen 45 cm mély szárítógépet vásároltunk, melyek összeépítése esetén ez a keret ki fog lógni elöl vagy hátul 15 cm-t?

Üdvözlöm! Ha 60x60-as a szárítógép, akkor mindegy hogy milyen távolságra helyezkednek el a talpak a keret szempontjából?

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ