Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kérdések és válaszok: MIO MiVue 792 Wifi

Termékkatalógus
MIO MiVue 792 Wifi - Autós kamera

Kérdések és válaszok: MIO MiVue 792 Wifi

Ezen az oldalon találod a(z) MIO MiVue 792 Wifi témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy MIO MiVue 792 Wifi vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) MIO MiVue 792 Wifi fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

üdvözlöm˘! azt szeretném megkérdezni hogy a motor beinditásával autómatikusan elindul a kamera is? Köszönettel Baranyi Anett

Üdvözlöm, 4 hete vásároltam egy "felbontott" készüléket , amibe a tapadókorongos felfogatót nem csomagolták bele. Érdeklődnék, hogy a sablon, "köszönjük majd pótoljuk" válaszon kívül, valójában mikor kapom meg, vagy tudok e vásárolni valahol ilyen tartozékot, ugyanis szeretném használni most már a készüléket.

Üdvözlöm, autós menetrögzító kamera vásárlásán gondolkodom, de a szélvédőm fűthető. Kérdésem, hogy ilyen esetben érdemes-e kamerát vennem, a fűtőszálak mennyire rontják a felvétel minőségét? Köszönettel.

Üdvözlöm! Pontosan mit takar az hogy bontott? Használt? Mennyi ilyenkor rajta a gyári garancia?

Üdvözlöm! Pontosan mit takar az hogy bontott? Használt? Mennyi ilyenkor rajta a gyári garancia?

Tiszteletem! Érdekelne, hogy a készülék magyar menüs e? Köszönöm. Magyar Levente

P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ