Shop roku Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: Motorola Moto G5s Plus Lunar Grey

Termékkatalógus
Motorola Moto G5s Plus Lunar Grey - Mobiltelefon

Kérdések és válaszok: Motorola Moto G5s Plus Lunar Grey

Ezen az oldalon találod a(z) Motorola Moto G5s Plus Lunar Grey témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Motorola Moto G5s Plus Lunar Grey vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Motorola Moto G5s Plus Lunar Grey fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Én is kérdeznék, a leírás szerint dual sim, a tech paraméter szerint 1 sim-es. Akkor most melyik? Köszönöm

Inkább akkor felteszem itt az egyértelműség kedvéért; Érdeklődni szeretnék, hogy az Önöknél kapható Motorola G5s Plus telefon csakugyan 4GB RAM-mal és 32GB ROM-mal rendelkezik? (általában nem találkozom ezzel a párosítással ennél a készüléknél)

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ