A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Kérdések és válaszok: Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy

Termékkatalógus
Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy - Álló porszívó

Kérdések és válaszok: Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy

Ezen az oldalon találod a(z) Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) Rowenta RH9638WO X-Force Flex 8.60 Allergy fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Jó napot! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e a készüléknek vezetékes porszívóhoz hasonló nagy szívóereje. Valamint meg lehet-e tekinteni valahol? Köszönettel

Arra vagyok kiváncsi, hogy használat közben a gombot folyamatosan nyomni kell? Kösönöm válaszát.

Kedves Hölgyem/Uram, felállítottam a porszívót első használat után ahogy a vele érkezett utasítás mutatja, és most a feje abban a pozícióban maradt, nem tudom mozgatni, így most használni sem tudom. Hogy tudom mozgatni a porszívó fejet? Válaszát előre is köszönöm.

Szeretném kérdezni magasabb szálu szőnyeget is lehet vele porszívózni?

Jó napot kívánok! Szeretnék érdeklődni, hogy a felmosófej milyen magasságú a legmagasabb azaz a csukló résznél? Alá fér e, egy 10 cm-es bútorláb alá. Előre is köszönöm a válaszukat.

A mai napon meg érkezett a porszívó. Nem találom sehol, hogy mennyi idő a garancia? Köszönöm szépen előre is a választ.

Üdvözlöm.A kèsz7lèkhez adnak akkumlàtort,tòltőt?

Jó napot azt szeretném kérdezni hogy ehez a termékhez jár töltő és akumlator is?

Az

Tisztelt

12
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ