Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: WowME Kids Smile kék

Termékkatalógus
WowME Kids Smile kék - Okosóra

Kérdések és válaszok: WowME Kids Smile kék

Ezen az oldalon találod a(z) WowME Kids Smile kék témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy WowME Kids Smile kék vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) WowME Kids Smile kék fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Sziasztok, gyerek órát kerestem a honlapotokon és az egyikkel lenne 2 kérdésem, a típusa WowMe kids smile. a kérdéseim, a készülék tényleg csak cseh nyelven ír ki bármit a kijelzőre? a reklámkép angol szöveggel van, de nekem a német is jó lenne. A másik kérdés a töltése, az oldal alján van egy töltő kábel ehhez az órához ami arra utal, hogy töltési csatlakozó a hátoldfalon vagy az oldalán van, de nem "bedugós töltő", de a képeken nem látom a töltő csatlakozót, megmondanátok, hogy töltöm? köszönöm

Üdv, ha nincs benne SIM, akkor is követhető az óra helye?

Üdv, az alábbi kérdéseim lennének: - működik SIM kártya nélkül is? (nyilván így a telefonos funkciók nem, a többire gondolok) - stoppper funkció van benne? - visszaszámláló funkció van benne? (beállítható hogy pl 8 perc múlva jelezzen? nem konkrét 14:35 hanem hogy 8 perc múlva) Köszönöm!

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ