Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Kérdések és válaszok: WowME Watch TS rózsaszín

Termékkatalógus
WowME Watch TS rózsaszín - Okosóra

Kérdések és válaszok: WowME Watch TS rózsaszín

Ezen az oldalon találod a(z) WowME Watch TS rózsaszín témával kapcsolatban feltett leggyakoribb kérdéseket (amelyre GYIK-ként is szokás hivatkozni). Ha fontolgatod egy WowME Watch TS rózsaszín vásárlását, elolvashatod az alábbi hozzászólásokat vagy felteheted saját kérdéseidet is a(z) WowME Watch TS rózsaszín fórumon. A kérdésekre képzett szakembereink válaszolnak.

Üdv.Az egyik véleményben azt irták nincs ébresztő hang mert nincs benne hagszóró,akkor hogy lehet vele telefonálni?Ha lehet vele hivást fogadni akkor csak van benne hangszóró és mikrofon is ugye?Bloetoot-al öszzepárositható és ha igen akkr kb mennyi a hatótáv amit tudhat mondjuk házon belül?Köszönöm a választ előre is!

A készülékhez letöltöttem az applikációt, azonban állandóan azt írja ki,hogy a Blootooth nincs bekapcsolva. A telefonon be van kapcsolva, magán az órán - ami nem magyar nyelvő - sehol nem találok olyat h Blootooth bekapcsolása. Hogyan lehet összepárosítani a telefonnal illetve a magyar nyelvet hozzáadni?

Tisztelt Ügyfélszolgálat!az óra töltőjét elveszítettem, van lehetőség póttöltőt vásárolni?

P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ