30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KEY LED 3 méteres szalag VKL-001-3M

Termékkatalógus
KEY LED 3 méteres szalag VKL-001-3M
5 1 értékelés
LED szalag 3m, élettartam 15 000 óra, akár 16 millió szín, intelligens eszközvezérlés Bluetooth vezeték nélküli technológiával
Kód:  VEHO005 Termékszám:  VKL-001-3M Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KEY LED 3 méteres szalag VKL-001-3M

                                

LED pás Veho Kasa VKL-001-3M
                

         

Vezeték nélküli vezérlés a maximális kényelemért

A Veho mobiltelefonon vagy táblagépen hozott létre egy speciális világítás vezérlési alkalmazást. Ezzel az alkalmazással létrehozhatsz egy 24 órás, hétnapos, éves világítási menetrendet, amivel aztán nem kell foglalkoznod. Könnyedén kiválaszthatod a helyiségek vagy hangulatok csoportjait is, amelyek egyszerűen be- és kikapcsolhatók. Beállíthatod, hogy ki kell kapcsolnia a fényt, vagy elnémítania, és a Veho Kas Bluetooth LED szalagot az ütemezésnek megfelelően kell beállítani. Ez a praktikus okostelefonvezérlő technológia időt és energiát takarít meg a megfelelő világítás folyamatos biztosításával. Valószínűleg kisgyermekes háztartások számára ez nagyon hasznos lesz, de az is fontos, hogy ha nem vagy otthon, akkor beállíthatod, hogy a lámpák egy bizonyos időben kikapcsoljanak. Válaszd a Veho Kasa-t, és lépj előre a még intelligensebb otthon felé az adaptív, kreatív világítással.


Gyors és megbízható

Egyszerűen érintsd meg a telefont, az Android vagy az iOS táblagépet, és akár 32 különböző egységet is vezérelhetsz. Te is elégedett leszel az automatikus vezérlés lehetőségeivel, ami még könnyebb. A Veho Kasa mind a folyamatos világításvezérlést, mind az automatikus be- / kikapcsolást lehetővé teszi. Ennek köszönhetően a fény éjszaka kikapcsolhat vagy bekapcsolhat egy bizonyos időpontban. A Veho szalag egyszerűen teljes mértében megfelel az igényeidnek. Az alkalmazásban könnyen beállíthatod a szobacsoportokat és a hangulatokat, hogy tökéletesen megfeleljenek azoknak a tevékenységeknek, amelyekhez különböző megvilágításra van szükség. A mobil eszközök világítással történő csatlakoztatását a Bluetooth vezeték nélküli technológiával (4.0) végezzük. Az alkalmazás kompatibilis az Android 4.3+ és iOs 6.0 vagy újabb verzióival. Maga a LED szalag mellett megtalálod a kézikönyvet, a gyorsindítási útmutatót és az utazási adapterek praktikus készletét az Egyesült Királyság, az EU, az USA és az AUS számára.

LED pás Veho Kasa VKL-001-3M


LED pás Veho Kasa VKL-001-3M


LED pás Veho Kasa VKL-001-3M - adaptéry



Paraméterek

Régi energiacímke
A+ Kész!
Élettartam
15 000 óra Kész!
Maximális színhőmérséklet
4 000 K Kész!
Darabszám a csomagban
1 db Kész!
Bemeneti feszültség
230 V Kész!

Energiacímke

Régi energiacímke
A+ Kész!
Élettartam
15 000 óra Kész!

Színhőmérséklet

Maximális színhőmérséklet
4 000 K Kész!

Csomag

Darabszám a csomagban
1 db Kész!

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség
230 V Kész!

Típus és forma

Izzó típusa
LED, Energiatakarékos Kész!

Hossz

Hosszúság
300 cm Kész!

Fogyasztás

Energiafelhasználás
7,2 W Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KEY LED 3 méteres szalag VKL-001-3M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VEHO KASA LED pásek 3 metry VKL-001-3M. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VEHO KASA LED pás 3 metre VKL-001-3M.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ