Shop roku AP+ plus nový vizuál

Kézműves Aktív Ext. 2.0 LS fekete-zöld vel. L

Termékkatalógus
Kézműves Aktív Ext. 2.0 LS fekete-zöld vel. L
Póló Férfi funkcionális, hosszú ujjú, anyaga 100% poliészter, súly: 100g / m2
Kód:  SPTm0976 Termékszám:  7318572567863
Kézműves Aktív Ext. 2.0 LS fekete-zöld vel. L Megszűnt

Kézműves Aktív Ext. 2.0 LS fekete-zöld vel. L

Férfi póló Craft Active Extreme ideális sportoláshoz változó intenzitással a mozgás a mérsékelten hűvös, hideg időben. Ergonómiailag kifinomult, hosszú ujjú ing gallérja a nyak és van egy könnyű és rugalmas anyag, ami csinál egy nagy izzadság, és a viselője maximális kényelmet és szabad mozgást.

Legfontosabb jellemzők

  • lapos varratok
  • ergonomikus vágott
  • A perforált része a növekedés légáteresztő
  • Exkluzív könnyű és rugalmas anyag
  • maximális kényelmet

anyag

Aktív Extrém hasznosítja kétrétegű szövet, amelynek alapja áll szál CoolMax Air, amelynek alakja hasonlít egy propeller. Ez az exkluzív anyag található, a belső oldalán a szövet kiváló légáteresztő és hűtő hatás rendkívül gyors szállítás izzadságot a bőrről. A külső oldalán a szövet használunk speciális sokrétű szerkezet szálak amely kiváló hőszabályozás. Ezzel az egyedi anyagok kombinációja a test marad friss és száraz még a legszélsőségesebb körülmények között is.

További információk:

anyaga:
100% poliészter, 51% CoolMax Air
perforált rész - 96% poliészter, 4% elasztán

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kézműves Aktív Ext. 2.0 LS fekete-zöld vel. L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Craft Active Ext. 2.0 LS black-green vel. L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Craft Active Ext. 2.0 LS black-green veľ. L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Craft Aktive Ext. 2.0 LS schwarz-grün vel. L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Craft Aktive Ext. 2.0 LS schwarz-grün vel. L.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ