A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm

Termékkatalógus
K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm
5 1 értékelés
Polárszűrő - 55 mm, slim kialakítás, mágneses, ND faktor 1000
Kód:  KFfil166 Termékszám:  SKU.1651

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm Megszűnt

K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm

K&F Concept mágneses szűrőkészlet

Igényes fényképészeknek ajánljuk a K&F Concept mágneses szűrőkészletet. A készletben 3 db szűrő - MCUV, CPL és ND1000 -, adaptergyűrű és tok található a szűrőkre. A mágneses készletnek köszönhetően a szűrőcsere másodpercek alatt elvégezhető. Nincs szükség semmilyen csavarásra. Egyszerűen helyezd a szűrőt az objektívhez, és egy erős mágnes rögzíti azt. Mostantól egyetlen fontos pillanatról sem maradsz le. A K&F Concept szűrők AGC High Definition Premium Optical optikai üvegből készültek. Kétoldalas, többrétegű felületkezeléssel büszkélkedhetnek. Hidrofóbok, karcállók és olajállók. A szűrők többféle méretben kaphatók, így mindenki megtalálja a megfelelőt.

A K&F Concept - 55 mm mágneses szűrőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 szűrőből, egy adaptergyűrűből és egy tokból áll
  • MCUV, CPL és ND1000 szűrőket találsz benne
  • A mágnesnek köszönhetően a szűrők nagyon gyorsan felhelyezhetők
  • A szűrők AGC High Definition Premium Optical optikai üvegből készültek
  • Kétoldalas, többrétegű felületkezeléssel büszkélkedhetnek
  • A K&F Concept mágneses szűrőkészlet karc-, víz- és olajálló

MCUV, CPL és ND1000 szűrő

A három K&F Concept szűrőből bármilyen kompozíciót összeállíthatsz. Az ND1000 szűrő lehetővé teszi a mozgó objektumok hosszú time-lapse rögzítését. Bármilyen folyó víz selymesen sima hatást kap. A CPL szűrő csökkenti a napfény okozta tükröződéseket, különösen vizes tájképek készítésekor. Az MCUV szűrő csökkenti az ultraibolya sugárzást és visszaállítja a leghűbb színeket. A K&F Concept szűrők kombinálhatók egymással és külön-külön is használhatók.

A K&F Concept mágneses szűrőkészlethez szállítótáska is tartozik

A szűrők egyszerű és biztonságos szállításához rendelkezésre áll a K&F Concept tok. Hurokkal van ellátva, amelynél fogva felakaszthatod a nadrágszíjadra, így egyszerűen hordozható, és szabadon marad a kezed a fényképezéshez. A tok belseje 4 részre van osztva, így minden szűrőnek, beleértve az adaptert is, saját rekesze van. Ezáltal a szűrők védve vannak az ütődésektől és a szennyeződésektől. Értékelni fogod a praktikus fém horgot, amelyre felakaszthatod a K&F Concept tokot, amikor éppen nem használod.

Paraméterek

Szűrő átmérője
55 mm Kész!
ND faktor
ND 1 000 Kész!

Szűrő típusa

Átmérő

Szűrő átmérője
55 mm Kész!

Optikai sűrűség

ND faktor
ND 1 000 Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: K&F Concept mágneses szűrőkészlet 3 db (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si K&F Concept set magnetických filtrů 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si K&F Concept sada magnetických filtrov 3 ks (MCUV, CPL, ND1000) – 55 mm. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte K&F Concept Magnetfilter Set 3 Stück (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte K&F Concept Magnetfilter Set 3 Stück (MCUV, CPL, ND1000) - 55 mm.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ