Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

KIGJOY AFI

Termékkatalógus
KIGJOY AFI
5 1 értékelés
Tartó - elektronikus panoráma és szelfi-állvány mobiltelefonokhoz, fényképezőgépekhez és GoPro Hero kamerákhoz, szakaszos forgatás: 40° 10 másodpercenként, távirányító, az akkumulátor élettartama akár 12 óra, Bluetooth, akkumulátor kapacitása 750 mAh, kompatibilitás iOS 4 / 2.3.3 Android és magasabb verzióik
Kód:  AFI001 Termékszám:  PE-MRP01

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KIGJOY AFI

le
hlava
 

Kiváló minőségű fotók elmosódás nélkül


Szeretne kiváló minőségű, professzionális szintű fotókat készíteni elmosódás nélkül? Önnek egyértelműen a KINGJOY AFI elektronikus, panoráma állványára van szüksége! Segítségével igazán nagyszerű panoráma képeket és szelfiket készíthet elmosódás nélkül, amit mindenki irigyelni fog.


Könnyű kezelhetőség

A panoráma állvány 360 fokban elforgatható a mellékelt távirányító segítségével, ami egyben távoli exponálóként és a fordulatszám-szabályozóként is működik. Ha Ön okoseszközét Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakoztatja a KIGJOY AFI állványhoz, a távirányító segítségével készíthet képeket.

le
panorama
 

le
hlava
 

Zökkenőmentes illeszkedés

A mellékelt tartóhoz egyszerű bepattintással csatlakoztatható bármilyen telefon, kisebb fényképezőgép vagy GoPro kamera. Energiaforrásként egy beépített Li-ion akkumulátor szolgál, amelynek kapacitása 750 mAh, ami az eszközt akár 9 órán át képes ellátni a működéshez szükséges energiával (folyamatos forgatás esetén).


le
balení
 

A csomag tartalma

  • AFI MRP01 - elektronikus panoráma állvány
  • Micro USB töltőkábel
  • Távirányító
  • Univerzális mobiltelefon tartó
  • GoPro Hero kamera tartó
  • Utazótáska
  • Használati útmutató

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KIGJOY AFI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KINGJOY AFI. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KINGJOY AFI. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KINGJOY AFI MRP01 - Panorama-Smartphone-Stativ. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KINGJOY AFI MRP01 - Panorama-Smartphone-Stativ.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ