ApF HU Splátky bez navýšení

Kiváló technológiákkal felszerelt új Panasonic televíziók

Termékkatalógus

Szponzorált cikk

• Szerző: Szerkesztőség

Panasonic cég 2020-as új TV modelljeit a Pinewood brit filmstúdióban megrendezett eseményen mutatta be. Három új OLED TV modellsorozatot és három 4K-s LCD TV alapsorozatot ismerhettünk meg, amelyek ismét újrafogalmazzák a modern televíziók képességeinek határait. Ismét egy kicsit közelebb kerültünk ahhoz, hogy a nappali szobánkban pontosan azt a filmélményt élvezhessük, amelyet maguk az alkotók megálmodtak. Milyen új televíziókat mutatott be a Panasonic és milyen érdekes dolgokra képesek?

Hollywood-i mozi a nappalidban, ezt kínálja a Panasonic TV

A Panasonic három vadonatúj OLED TV sorozatot, valamint 4K-s LCD TV-k három alapsorozatát mutatta be.

Panasonic HX580

A Panasonic legnagyobb fegyvere a Filmmaker Mode képalkotási mód Intelligent Sensing funkcióval. Ez megtalálható az összes OLED TV sorozatban, azaz a HZ2000, HZ1500 és HZ1000 TV-készülékekben, és tökéletes képélményt nyújt nemcsak sötét, hanem világos helyiségekben is. Így nem kell az estére várnod, akár fényes nappal is nézhetsz filmeket. A tv-készülék érzékeny érzékelői a megjelenített képet intelligens módon a környezeti fény szintje alapján állítják be, így kiváló képminőséget élvezhetsz minden olyan részlettel, amelyek egyébként könnyen eltűnhetnének - különösen a kép sötét részeiben.

A Filmmaker Mode-ot az Oscar-díjas filmkészítők is ajánlják

A Filmmaker Mode-ot, amelyet sok hollywoodi alkotó, köztük Christopher Nolan és Martin Scorsese is ajánl, a távirányítón lévő gomb megnyomásával lehet aktiválni. Az üzemmód aktiválásakor a készülék tiszteletben tartja a megjelenített tartalom frissítési gyakoriságát, képarányát, színét és kontrasztját, miközben optimalizálja a zajcsökkentést és a fókuszt.

A tökéletes élmény érzetét egészíti ki a második funkció, a Dolby Vision IQ, amely biztosítja, hogy a televízió által nyújtott minőség összehasonlítható legyen azzal, amellyel a moziban találkozhatunk. Így Hollywood egy csettintésre az otthonodban lehet. Az Intelligent Sensing technológiával felszerelt Filmmaker Mode - amelyet kizárólag a Panasonic kínál - támogatja a HDR10 +, HDR10, HLG és SDR tartalmakat.

Panasonic HX900E

A Panasonic olyan hangot kínál, amely körbevesz

A nagyszerű filmélményhez nagyban hozzájárul a hangminőség is. A magasabb HZ2000 és HZ1500 sorozat ( 55" , 65" ) televíziói ezért felfelé néző, innovatív hangszórókkal vannak felszerelve, tovább javítva a Dolby Atmos térhatású hangzás élményét. Így az ilyen típusú hangszórókkal felszerelt modellek száma megduplázódik.

panasonic-hx8000

Talán kíváncsi vagy, mekkora hatása lehet annak, ha a hang felfelé irányul. Elmondjuk, hogy óriási. A hangnak így nem kell akkora távolságot megtennie a mennyezetig, mint egy klasszikus soundbar esetében. Ennek köszönhetően több energiája van arra, hogy a plafonról a néző felé verődjön vissza, és jobban körülvegye minden oldalról. A mindkét modellben megtalálható 360° Soundscape audiorendszert a hangzások világában mesterként elismert Technics cég gyártotta, emellett szintén a Technics által fejlesztett JENO Engine motort használja a pontos és kifinomult hangzás érdekében.

Minden Panasonic televízióban modern technológiák találhatóak

A Panasonic az egyik piacvezető cég a fejlett dinamikus HDR formátumok népszerűsítésében. Tavaly az első gyártóként vezette be a Dolby Vision és a HDR10+ támogatást minden modellnél, a legalacsonyabb kategóriától a legjobb modellekig. Ez a trend ebben az évben is folytatódik, így ezen technológiák összjátéka  a már említett Dolby Atmos-szal együtt megtalálható az összes újonnan bemutatott televízióban.

iMi a HDR és hogyan működik?

Még az alapszintű HX800 modellsorozat is (40", 50", 58", 65" képernyőátlókkal) a HCX processzorra és a fenti technológiákra támaszkodik, beleértve a HLG-t (Hybrid Log Gamma), a HLG Photo-t és a Dolby Atmos-t. A HX900 sorozat (43", 49", 55", 65" képernyőátlókkal) még magasabbra teszi a mércét a továbbfejlesztett HDR Cinema Display segítségével.

A HX940 sorozat (43", 49", 55", 65", 75" képernyőátlókkal) kiszélesíti a funkciók tárházát a 100 Hz-es képernyőfrissítési gyakorisággal, a HDR Cinema Display Pro-val és a HCX PRO intelligens processzorral - mely maximálisan gyors képoptimalizálást biztosít, ami a megjelenített tartalom színét, kontrasztját és tisztaságát illeti. Szintén érdekes a Local Dimming Intelligent Pro funkció, amely a háttérvilágítás és az LCD tompításának dinamikus beállításával gondoskodik a maximálisan telített fekete szín megjelenítéséről.

Panasonic HZ1000E

Az összes újonnan bemutatott Panasonic TV-modell a My Home Screen 5 operációs rendszer legújabb verziójával rendelkezik, amely egyszerű és intuitív hozzáférést kínál a TV-vezérléshez és a népszerű szolgáltatásokhoz. Természetesen támogatást élveznek a Google Assistant és az Amazon Alexa hangsegédek is.

i Szintén érdekelhet

A Panasonic a fentieken kívül számos további érdekes újítást készített elő erre az évre, amelynek egyetlen célja, hogy Hollywood-ot a szó szoros értelmében a nappalinkba hozzák. Ugyanakkor a vállalat fenntartja vezető pozícióját a fejlett dinamikus HDR technológiák területén, melyet a jelenleg bemutatott modellek mindegyike kínál. A Panasonic-nál nem számít, hogy a televízió alap- vagy haladó modell. Mindegyikük maximális gondoskodást és felszereltséget kap.

Nyomtatás
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ