Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Klarstein Fruit Jerky 6 Basic

Termékkatalógus
Klarstein Fruit Jerky 6 Basic
5 1 értékelés
Aszalógép - 630 W teljesítmény, 6 lemez, lemezek átmérője: 35,5 cm, kézi és digitális vezérlés, hőmérséklet szabályozás és időzítő,
Kód:  KLASU006 Termékszám:  4260435919254 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Klarstein Fruit Jerky 6 Basic

A Klarstein Fruit Jerky 6 Basic aszalógépben minden aszalt gyümölcsöt, zöldséget, szárított húst vagy halat kedvelő ínyenc örömét fogja lelni. Kísérletezzen bátran, ha szereti a szárított bogyós gyümölcsöket vagy a banánchipset. A hatemeletes Fruit Jerky 6 Basic lehetővé teszi, hogy természetes módon tartósított élelmiszereket készítsen igazán egyszerűen. A 630 W-os teljesítménynek köszönhetően a szárító kivonja a vizet az élelmiszerekből, és meghosszabbítja szavatosságukat. Eközben a vitaminok, ásványi anyagok, és további fontos, az egészséges étkezéshez szükséges hatóanyagok érintetlenek maradnak. Mindez az egyik legrégebbi és legtermészetesebb tartósítási mód. 

Miért épp a Klarstein Fruit Jerky 6 Basic?

  • a Fruit Jerky 6 Basic egy kiváló minőségű gyümölcsaszaló gép
  • természetes tartósítás a vitaminok és ásványi anyagok megőrzése érdekében 
  • stabil konstrukció, rozsdamentes acél és műanyag
  • csendes ventillátor, egyenletes légáramlás
  • nem tartalmaz káros biszfenol-A (BPA) vegyületet
  • 6 nagy szárítóemelet
  • a szárítóemelet szemeinek nagysága 15 x 15 mm 
  • egyszerű működés 
  • hőmérséklet-szabályozás az optimális szárítási idő beállítása érdekében 
  • maximális szárítási idő 40 óra 
  • a csomag tartalmaz egy használati útmutatót is, amely tippekkel látja el Önt

Egyszerű szárítás mindenki számára

A különböző élelmiszerek más és más szárítási tulajdonsággal rendelkeznek. A fokozatmentesen 35-68 °C-ra állítható készülékkel Ön egyszerűen kiválaszthatja a szárításhoz szükséges optimális hőmérsékletet. Az időzítő beállításával sem kell bajlódnia. A beépített időzítő segítségével könnyedén beállíthatja a kívánt szárítási időt maximum 40 órára. Elégséges hellyel rendelkezik még nagyobb mennyiségű élelmiszer számára is - például ha a kertünkből egyszerre nagyobb mennyiségű gyümölcsöt kell megszárítanunk. Amennyiben még nincsenek tapasztalatai a szárítás különböző lehetőségeivel kapcsolatban, munkája megkönnyítésére a használati útmutató széleskörű tippeket nyújt a legkülönfélébb kulináris specialitások elkészítésére, puhítására és szárítására.

Kiváló minőségű felépítés

Más szárítógépekkel összehasonlítva a Fruit Jerky 6 Basic kiváló minőségű felépítéssel rendelkezik: rozsdamentes acélból, acéllemezekből és műanyagból. A Fruit Jerky 6 Basic gyártásához nem használnak káros biszfenol-A vegyületet (BPA), amely általában a legtöbb műanyag eszköz alapanyagát adja. Az egyedi konstrukciónak köszönhetően a szárítóelemek igazán stabilak, a hőt pedig kiválóan benn tartja a készülék. A hátsó, halk ventillátornak köszönhetően a meleg levegő egyenletesen áramlik az emeletek között. Minden szárítóemelet szemeinek nagysága 15 x 15 mm, mosogatógépben is tisztítható. Tehát minden lehetőség adott a tökéletes szárításhoz. 

Méretek:
33 × 23 × 48 cm

Tömeg:
5 kg

Szárítótálcák száma:
6

A teljes szárítási területe:
0,58 m2

Hőmérséklet beállítások:
35-68 ° C

Teljesítmény:
630 W

Szín:
fekete

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi, Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
630 W Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Aszalógép alakja
Szögletes Kész!
Vezérlés típusa
Kézi, Digitális Kész!
Motor elhelyezkedése
az oldalrészben Kész!
Teljesítményfelvétel
630 W Kész!

Funkciók

Funkciók
Hőmérséklet szabályozás, Időzítő Kész!

Lemezek

Mennyiség
6 db Kész!
Lemez átmérője
35,5 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Klarstein Fruit Jerky 6 Basic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klarstein Fruit Jerky 6 Basic. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Klarstein Fruit Jerky 6 Basic.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ