AP+ slevy v app AP+ slevy

KONAMI

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés

A népszerű KONAMI márka termékeit már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Termékeink jelentős része készleten van, ezáltal a várakozási idő is minimális. Rendeld házhoz az Alza app-on keresztül vagy használd sűrű Alzabox hálózatunkat. Olvasd el, miért vásárolj az Alza.hu webáruházban.

Tovább

Eladó KONAMI - néhány jó ok, miért az Alza.hu-n vásárolj

  • A raktáron lévő KONAMI termékeket már a megrendelés napján ki tudjuk szállítani. Hétvégén is kiszállítunk - az AlzaExpres szolgáltatásunk is elérhető, valamint az Alzabox csomagautomaták is segítségedre lehetnek.
  • Átvételi lehetőséget biztosítunk budapesti bemutatótermünkben és országszerte az Alzaboxok és a Foxpost átvételi pontok segítségével.
  • Széles termékválasztékkal és kiegészítő szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre.
  • 10 000 Ft értékhatárig a helyszínen rendezzük termékekkel kapcsolatos panaszaidat.
  • Tanácsra van szükséged? Ügyfélszolgálatunk a hét minden napján segíteni tud, reggel 8-tól este 8-ig.
  • Az összes szükséges termékinformációt megtalálod nálunk. Néhány az ügyfelek értékeléseit is tartalmazza, amely megkönnyíti a választást. Újabban már a termékek reklamáltsági aránya is feltüntetésre került.

Mire figyelj amennyiben KONAMI terméket vásárolsz?

Kiválasztás során ne felejts el figyelembe venni néhány szempontot, amelyek segítenek a termék kiválasztásában. A bal menüben kiválaszthatod a parametrikus szűrőt, így leszűkítheted a kínálatot a saját igényeidnek megfelelően. Emellett ajánljuk a KONAMI termékek eladási arány és az ár szerinti sorba állítását.

KONAMI márkájú termékek a kínálatunkból

A leírás elrejtése
24 termék
5,0
Contra: Operation Galuga - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat letöltőkulccsal, Nintendo eShop kulcs, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Vörös Sólyom terroristacsoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék teljes újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új pályákkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
15 890 Ft
Raktáron 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NSW1331
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és még sok más bónusz tartalmat
Szuper ár
12 890 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0388
Tekken 8 - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció - A TEKKEN 8 folytatja a Mishima és Kazama családok tragikus történetét és apa és fia közötti megrázó harcot. A pusztító és lenyűgöző vizuális effektek és mozgások minden egyes csatának súlyt és hangulatot kölcsönöznek. A TEKKEN 8 az ütközet minden pillanatát látványossággá, minden győzelmet pedig epikus történetté varázsolja
24 590 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: XBSE0311std
1,0
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
8 960 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005207
5,0
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - tartalmazza a "Metal Gear Solid", a "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", a "Metal Gear Solid 3: Snake Eater"-t és sok más bónuszt
19 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PSV0475
5,0
Metal Gear Solid V: The Definitive Experience - PC DIGITAL
PC játék - elektronikus licenc, Steam kulcs, műfaja akció és kaland
14 890 Ft
Letölthető
Termékkód: MVE005001
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - Tartalmazza a "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és sok más bónusz tartalmat
19 790 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MSX1565
Silent Hill 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció
Előrendelési ár
29 390 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0358
CYGNI: All Guns Blazing - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384nad
CYGNI: All Guns Blazing - Xbox Series X
Konzol játék - Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival.
Előrendelési ár
14 190 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: XBSE0384
CYGNI: All Guns Blazing: Deluxe Edition - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és árkád - Jobb fegyverek és létszámbeli fölény ellenére, vesd magad az égben dúló pokoli csatába a túlélésért. Vezesd energiádat fegyverek és pajzsrendszerek között és küzdj meg a fáradhatatlan földi és repülő ellenségek hullámaival. A Deluxe Edition tartalma: Artbook, Artcards x3, Pin Badge és Soundtrack.
Előrendelési ár
22 890 Ft
Várható időpont: december 2024
Termékkód: PSV0469de
5,0
Contra: Operation Galuga - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Red Falcon terrorista csoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék alapos újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új szakaszokkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0476
Contra: Operation Galuga - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - Vedd át az irányítást Bill Rizer és Lance Bean elit Contra kommandósok felett, akik a Red Falcon terrorista csoport ellen harcolnak, amely az egykor békés Galuga-szigeteket egy olyan háborús zónává változtatta, ahol az emberiség sorsa a tét. A klasszikus 80-as évekbeli NES és arcade játék alapos újraértelmezése időtlen játékmenettel, ikonikus fegyverekkel, modern grafikával és hangzással, új szakaszokkal, új ellenségekkel és főnökökkel, új játékmechanikával és intenzív kooperatív csatákkal, akár két játékosnak a sztori módban vagy négy játékosnak arcade módban.
15 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0607
5,0
Super Bomberman R 2 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1205
5,0
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció - A Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
16 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1048
5,0
Metal Gear Solid Master Collection Volume 1 - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat, műfaja akció és lövöldözős - tartalma: "Metal Gear Solid", "Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty", "Metal Gear Solid 3: Snake Eater" és még több bónusztartalom
19 790 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1242
Super Bomberman R 2 - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0434
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - PS5
Konzol játék - PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció - A Tini Nindzsa Teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
9 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: PSV0231
Super Bomberman R 2 - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0350
Super Bomberman R 2 - PS4
Konzol játék - PS4 / PS4 Pro, PS5 (lemezmeghajtóval), dobozos változat, műfaja akció, árkád és party, online játékhoz PlayStation Plus előfizetést igényel - SUPER BOMBERMAN R, a party battle sorozat legújabb címe! Az új kalandokkal és játék módokkal a sorozat történetének legnagyobb tartalmával rendelkezik!
14 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: MSX1465
Super Crazy Rhythm Castle - Nintendo Switch
Konzol játék - Nintendo Switch, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmus kaland! Egy rejtvényekkel teli co-op mashup, amilyenről még soha nem hallottál – dolgozzatok össze, gondolkozzatok a dobozon kívül, miközben megtartod a kombóidat. Egyedül vagy bandában, maximum 3 fővel… Le tudod győzni a várat?
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: NSW1255
Teenage Mutant Ninja Turtles: The Cowabunga Collection - Xbox Series
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat, műfaja akció, online játékhoz Xbox Live Gold előfizetést igényel - a Tini nindzsa teknőcök sorozat 13 klasszikus játékának gyűjteménye.
12 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0201
Super Crazy Rhythm Castle - Xbox
Konzol játék - Xbox One S / Xbox One X, Xbox Series X, dobozos változat - A Super Crazy Rhythm Castle egy kaotikus ritmikus kaland! Egy kooperatív fejtörő játék, amilyenről még nem hallottál - működj együtt a többiekkel, gondolkodj kreatívan, és közben tartsd meg a kombót. Szólóban vagy akár hárman..... Be tudjátok venni a várat?
Szuper ár
12 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: XBSE0403

KONAMI

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ