AP+ nový vizuál Slevy s AP+

Konyhai mennyezeti lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(286)
Klasszikus
(67)
Indusztriális
(19)
Szín
Fehér
(210)
Fekete
(90)
Világos
(1)
Barna
(5)
Ezüst
(24)
Zöld
(2)
Arany
(3)
Anyag
Alumínium
(10)
Fém
(174)
Acél
(23)
Műanyag
(198)
Üveg
(7)
Pléh
(13)
Helyiség
Konyhába
(339)
Hálószobába
(301)
Folyosóra
(296)
Nappaliba
(289)
Gyerekszobába
(144)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(339)
Csillár
(17)
Fali
(62)
Asztali
(1)
Függő
(12)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(215)
Fényerő szabályzás
(199)
Smart
(185)
Mobilalkalmazás
(184)
Hangvezérlés
(84)
Foglalat
E14
(3)
E27
(8)
G9
(1)
GU10
(3)
Integrált fényforrás
(303)
Fényáram
290 lm
6975 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(251)
Semleges fehér
(282)
Hidegfehér
(202)
Energiafelhasználás
4,5 W
100 W
-
Szűrés

A konyhai mennyezeti lámpák segítenek hatékonyan megoldani a konyhai világítást, ugyanakkor egy jól megválasztott lámpa tökéletesen ellátja a dekoratív funkciót is. Nem tudod, melyik lehetőséget válaszd? A konyhai mennyezeti lámpa kiválasztásának szempontjairól az alábbiakban olvashatsz bővebben.

Tovább

Konyhai mennyezeti lámpák és használatuk:

A konyhai mennyezeti lámpa a leghatékonyabb módja annak, hogy a konyhai tevékenységek, a pihenés vagy a közös időtöltés során a helyiség kellően világos és kellemes megvilágítású legyen. Legyen szó zöldségaprításról, mosogatásról vagy takarításról, jó világítás nélkül semmi nem megy. A konyhában nemcsak a színek, hanem a részletek is számítanak, a folytatásban ezekkel fogunk foglalkozni.

Beltéri vs. kültéri mennyezeti lámpa konyhába

A konyhai mennyezeti lámpa kiválasztásakor azt is figyelembe vesszük, hogy hol található a konyha. Elsősorban az számít, hogy egy klasszikus beltéri konyháról van-e szó, vagy a konyhai mennyezeti lámpa például a kültéri grillpult felett kerül-e elhelyezésre.

A kültéri mennyezeti lámpák esetében az ellenállóképesség a legfontosabb jellemző

Ha kültéri világítást keresel, győződj meg róla, hogy a konyhai mennyezeti lámpa megfelelő IP minősítéssel rendelkezik-e a nedvességgel szembeni ellenállás érdekében. Egyes modellek mozgásérzékelővel is rendelkeznek, amely érzékeli a mozgást és bekapcsolja a fényt. Ez a fajta világítás különösen jó kültéri konyhákhoz.

Hálózati vagy akkumulátoros mennyezeti lámpa konyhába

A konyhai mennyezeti lámpa hálózatról, illetve akkumulátorról is működtethető. A vezeték nélküli lámpák előnye, hogy áramszünet esetén továbbra is világítanak.

Konyhai függőlámpa

A konyhai függőlámpák domináns központi világítást biztosítanak, és felülről gyönyörűen megvilágítják a konyhaasztalt és az egész helyiséget. Számos különböző stílusú termék áll rendelkezésre. Választhatsz például egy stílusos konyhai csillárt, de egy ipari függőlámpa is nagyszerű dizájnelem lehet.

Okos konyhai mennyezeti lámpák

Az okos konyhai mennyezeti lámpák nem csak a modern technológia rajongóinak fogják elnyerni a tetszését. Ezek a konyhai mennyezeti lámpák WiFi-n keresztül csatlakoztathatók az okos otthoni rendszerhez, és egy mobilalkalmazás segítségével vezérelhető a fény kapcsolása, intenzitása vagy színhőmérséklete. A kompatibilitás elsősorban az Android és iOS operációs rendszerekkel biztosított. Az olyan platformok, mint a Google Assistant, az Apple Siri és az Amazon Alexa már-már futurisztikus hangvezérlést biztosítanak.

Konyhai LED panel

Napjainkban a modern LED panelek nagyon népszerűek. A mennyezetre helyezhetők, és praktikus és kényelmes világítást biztosíthatnak az egész konyha számára. A konyhai mennyezeti LED lámpa azonos fényerősség mellett jelentősen alacsonyabb energiafogyasztást ér el.

LED lámpa konyhába - előnyök

  • 10-szer nagyobb hatékonyság, mint az izzószálas izzóké.
  • Rendkívüli tartósság.
  • Meglepően lapos konstrukció.

Konyhai spotlámpa

A konyhai spotlámpák lehetővé teszik, hogy a fényt egy meghatározott helyre irányítsd. Szinte bárhol elhelyezhetők, gyakran kerülnek közvetlenül a konyhapult fölé, ahol erőteljes megvilágítást biztosíthatnak bármilyen tevékenységhez. A konyhai spotlámpa lehet részben vagy teljesen forgatható, és néha több izzóval rendelkezik.

Dimmelhető mennyezeti lámpa konyhába

A konyhai mennyezeti lámpák bizonyos esetekben állíthatóak is, és a fényerősséget is lehet szabályozni. Így a hangulatodnak megfelelően állíthatod be a fény tónusát. A fényerőszabályozás jól jön például az esti meghitt hangulat megteremtéséhez. A konyhai mennyezeti lámpa az EASYDIM technológiával lehetővé teszi, hogy a fényerősséget egy klasszikus fali kapcsolóval szabályozd, anélkül, hogy további vezérlőre lenne szükség.

i

Dimmelhető konyhai mennyezeti lámpa és a speciális izzók

A fényerő szabályozhatóságának feltétele a dimmelhető izzók használata is.

Mik legyenek a konyhai mennyezeti lámpa kiválasztásának szempontjai?

A konyhai mennyezeti lámpák kiválasztásánál elsősorban a fényerő, a szín, a forma és az anyag játszik szerepet.

Mennyezeti lámpa konyhába - fényerő

A fényerősség meghatározó mutatója - nem csak a konyhai mennyezeti lámpák esetében - az ún. fényáram, amelyet lumenben adnak meg. A modern, energiatakarékos izzók ugyanannyi fényt sokkal kevesebb energia felhasználásával állítanak elő, mint a hagyományos izzók, ezért jelentősen kevesebb áramot fogyasztanak.

Milyen fényerejű legyen a mennyezeti lámpa konyhába?

A konyhába nagyobb fényerejű mennyezeti lámpa ajánlott, mint más helyiségekbe. A fő konyhai világítás esetében legfeljebb 300 lumen/1 m² fényáram ajánlott. A hagyományos izzós lámpák esetében 10-15 W/m² volt az ajánlott érték.

Egy 15 m²-es konyhához elegendő egy konyhai mennyezeti lámpa. Ami a színhőmérsékletet illeti, a 2500-3000 K közötti melegebb árnyalat ideális a központi fényforráshoz.

A konyhai mennyezeti lámpák formája, anyaga és színe

A konyhai mennyezeti lámpák előnye a széles választék, amely lehetővé teszi a különböző egyéni elképzelések megvalósítását. Akár a modern stílus, akár az ipari stílus, akár a minimalista skandináv stílus kedvelője vagy, van miből válogatni.

A konyhai mennyezeti lámpa alakja

Ami a konyhai mennyezeti lámpák alakját illeti, a klasszikus darabok a kör és négyzet alakúak, de vannak függőlámpák, LED konyhai csillárok is a kínálatban. Emellett a legkülönfélébb alakú, formabontó konyhai mennyezeti lámpa sem számít ritkaságnak.

Mennyezeti lámpa konyhába - anyagok

A konyhai mennyezeti lámpák leggyakoribb anyaga műanyag vagy fém, néha üveg. Míg az üveg nagyon elegánsan néz ki, a műanyag könnyebb, tartósabb és olcsóbb. A fém szépen illeszkedik egy érdekes dizájnelemekkel teli modern belső térbe.

A konyhai mennyezeti lámpák színe

A konyhai mennyezeti lámpa a tiszta fehértől az elegáns feketén át az antikizáló fémszínig számos színben kapható. Rajtad múlik, hogy melyiket választod.

i

A lámpákat általában energiafogyasztásukat jelző címkével látják el. Az A osztály a leginkább energiatakarékos osztály, míg az F osztályba tartozó termékek a legkevésbé energiahatékonyak.

Nézd meg a konyhai világítás egyéb típusait, amelyek teljessé teszik a helyiség világítását, ilyen például a konyhapult világítás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
339 termék
Philips Hue Runner 53092/31/P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Runner 53092/31/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10,9 cm, szélesség 8,9 cm, anyaga: fém, IP20
65 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521f6
Philips Hue White Ambiance Fair ceiling lamp white 1x33,5 W 24 V - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,8 18×
Philips Hue White Ambiance Fair ceiling lamp white 1x33,5 W 24 V
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 3000 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 99 cm, szélesség 44,4 cm, anyaga: fém, IP20
106 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL20036
Philips Hue Being 32610/48/P6 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,6 36×
Philips Hue Being 32610/48/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 5,1 cm, szélesség 34,8 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
81 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521c3
5,0
Tellur WiFi Smart LED kerek mennyezeti lámpa, 24 W, meleg fehér, fehér kivitelben
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, kompatibilitás: Tuya, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához
26 690 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: TLLR2105
Philips Hue Centura alumínium 3db - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Centura alumínium 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 17,1 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, Lidl Home, IFTTT, TaHoma és Google Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9 cm, szélesség 9 cm, anyaga: műanyag, IP20
77 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21058
5,0 11×
Philips - LED mennyezeti lámpa MOIRE 1xLED/6W/230V 4000K
Mennyezeti lámpa - LED, 6 W teljesítmény, 600 lm fényáram, magasság 6,8 cm, szélesség 22,5 cm, anyaga: műanyag, IP20
6 590 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PpHls21D24
Xiaomi Mi Smart LED Ceiling Light (350mm)
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1900 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Xiaomi Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,3 cm, szélesség 35,8 cm, IP50
Leárazás -13 %
12 990 Ft 14 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HUBERxioh01
5,0
Yeelight Crystal Pendant Light
LED lámpa - okos funkciókkal, szabályozható fényerő, 33 W teljesítmény, 1700 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2700-6000 K), WiFi 2,4 GHz és Bluetooth csatlakozás, Samsung SmartThings kompatibilitás, bridge szükséges az összes funkció használatához, anyaga: műanyag, 50 cm max. magasság, 12,6 cm széles, IP20 védelem
52 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: YeeLa16
4,5
Immax NEO LITE PERFECTO Smart mennyezeti lámpa kör D30cm, 24W fehér Tuya Wi-Fi
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 24 W teljesítmény, 1500 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya és Apple Siri, magasság 6 cm, szélesség 30 cm, anyaga: fém és műanyag, IP20
19 730 Ft 28 190 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_05
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2L mennyezeti fekete 50610/30 / P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,3
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2L mennyezeti fekete 50610/30 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 22,4 W teljesítmény, 1540 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,7 cm, szélesség 8,5 cm, anyaga: fém, IP20
126 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL20022
5,0
Philips Hue BUCKRAM 50471/31/P8 lámpa
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10,3 cm, szélesség 10,2 cm, anyaga: fém, IP20
24 590 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO521g25
Philips Hue Amaze 40233/31/P6 - Csillár
Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/31/P6
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
110 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO515m2
3,0
LED mennyezeti lámpa 20 W
Mennyezeti lámpa - LED, 20 W teljesítmény, 1400 lm fényáram, semleges fehér (4000 K), magasság 4,3 cm, szélesség 29,1 cm, anyaga: műanyag, IP20
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp58
Philips Hue Milliskin alumínium 3 db - Spotlámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Milliskin alumínium 3 db
Spotlámpa - LED-es, mennyezeti, szabályozható fényerő, okos funkciókkal, 230 V, 1050 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200K-6500 K), csatlakozás: Bluetooth, Android és iOS alkalmazás támogatás, vezérlés cseh nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, IP20 védelem
45 190 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21061
Philips Hue Fair 40340/30/P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,8 18×
Philips Hue Fair 40340/30/P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 39 W teljesítmény, 3000 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9,9 cm, szélesség 44,4 cm, anyaga: üveg, IP20
106 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521e1
5,0
Philips Hue White Ambiance Devote 43006/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 9,5 W teljesítménnyel, 806 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 242,6 cm magas, 11 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
40 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL18109
4,7
Philips Hue Fair 40339/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 44,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
110 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: ESO515n2
Philips Hue Amaze 40233/30/P7 - Csillár
Típusok
4,7 23×
Philips Hue Amaze 40233/30/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 150 cm magas, 43,4 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
110 290 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO515m1
5,0
EMOS Smart LED lámpatest GoSmart, kör alakú, 45 W, CCT, dimmelhető, Wi-Fi
LED lámpa - fényforrás LED, teljesítmény 45 W, 160 W-os izzó helyett, védettség IP20, fényáram 2 700 lm, fényszín meleg fehér-hideg fehér, forma kör alakú, test anyaga acéllemez, szórófej anyaga műanyag (PMMA), szórófej típusa tejes, fényszög 115°, rögzítési mód ülő, méret átmérő 500 × 70 mm, dimmelhető igen, test színe fehér, GoSmart sorozat, garanciaidő 3 év, élettartam 30 000 óra
29 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: EMOS24_008
5,0
NEDIS Okos Wi-Fi mennyezeti lámpa 17 cm átmérőjű
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, vezérlés magyar nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Tuya, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 3,8 cm, szélesség 17 cm, IP20
11 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NEDIS11
Philips Hue Ally 40761/31/P7 - Csillár
Típusok
5,0
Philips Hue Ally 40761/31/P7
Csillár - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 39 W teljesítménnyel, 3000 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció használatához, 175 cm magas, 47,5 cm széles, anyaga: műanyag, IP20 védelem
110 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: ESO515o2
1,0
Rábalux Murry 4541
LED lámpa - szabályozható fényerő, állítható fényhőmérséklet (3000-6000 K), távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, IP20 védelem
Leárazás -52 %
12 410 Ft 25 990 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLUX027
5,0
Rabalux - LED mennyezeti lámpa LED/18W/230V 3000-6000K IP44 fekete
Mennyezeti lámpa - LED, 18 W teljesítmény, 1800 lm fényáram, hidegfehér (6000 K), állítható színhőmérséklet (6000-6000K), magasság 4 cm, szélesség 17,5 cm, anyaga: műanyag, IP44
Leárazás -8 %
13 630 Ft 14 890 Ft
Raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: DN21DD3110
5,0
Philips Hue Milliskin 50421/31/P8
Spotlámpa - LED-es, mennyezeti, szabályozható fényerő, okos funkciókkal, 230 V, 350 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200K-6500 K), csatlakozás: Bluetooth, Android és iOS alkalmazás támogatás, vezérlés cseh nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Philips Hue, IP20 védelem
18 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO551h

Konyhai mennyezeti lámpák

A Konyhai mennyezeti lámpák kategóriában összesen 339 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai mennyezeti lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai mennyezeti lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai mennyezeti lámpák vélemények
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ