Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Konyhai mennyezeti lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Stílus
Modern
(284)
Klasszikus
(34)
Indusztriális
(19)
Szín
Fehér
(193)
Fekete
(77)
Barna
(6)
Ezüst
(23)
Szürke
(2)
Arany
(3)
Anyag
Alumínium
(11)
Fém
(171)
Acél
(24)
Műanyag
(199)
Üveg
(11)
Pléh
(13)
Helyiség
Konyhába
(303)
Nappaliba
(286)
Folyosóra
(270)
Hálószobába
(267)
Gyerekszobába
(151)
Lámpa típusa
Mennyezeti
(303)
Csillár
(18)
Fali
(62)
Asztali
(1)
Függő
(13)
További tulajdonságok
Állítható színhőmérséklet
(224)
Fényerő szabályzás
(207)
Smart
(196)
Mobilalkalmazás
(194)
Hangvezérlés
(94)
Foglalat
E27
(7)
Integrált fényforrás
(276)
Fényáram
350 lm
6975 lm
-
Színhőmérséklet
Melegfehér
(237)
Semleges fehér
(278)
Hidegfehér
(207)
Energiafelhasználás
5 W
100 W
-
Szűrés

A konyhai mennyezeti lámpák segítenek hatékonyan megoldani a konyhai világítást, ugyanakkor egy jól megválasztott lámpa tökéletesen ellátja a dekoratív funkciót is. Nem tudod, melyik lehetőséget válaszd? A konyhai mennyezeti lámpa kiválasztásának szempontjairól az alábbiakban olvashatsz bővebben.

Tovább

Konyhai mennyezeti lámpák és használatuk:

A konyhai mennyezeti lámpa a leghatékonyabb módja annak, hogy a konyhai tevékenységek, a pihenés vagy a közös időtöltés során a helyiség kellően világos és kellemes megvilágítású legyen. Legyen szó zöldségaprításról, mosogatásról vagy takarításról, jó világítás nélkül semmi nem megy. A konyhában nemcsak a színek, hanem a részletek is számítanak, a folytatásban ezekkel fogunk foglalkozni.

Beltéri vs. kültéri mennyezeti lámpa konyhába

A konyhai mennyezeti lámpa kiválasztásakor azt is figyelembe vesszük, hogy hol található a konyha. Elsősorban az számít, hogy egy klasszikus beltéri konyháról van-e szó, vagy a konyhai mennyezeti lámpa például a kültéri grillpult felett kerül-e elhelyezésre.

A kültéri mennyezeti lámpák esetében az ellenállóképesség a legfontosabb jellemző

Ha kültéri világítást keresel, győződj meg róla, hogy a konyhai mennyezeti lámpa megfelelő IP minősítéssel rendelkezik-e a nedvességgel szembeni ellenállás érdekében. Egyes modellek mozgásérzékelővel is rendelkeznek, amely érzékeli a mozgást és bekapcsolja a fényt. Ez a fajta világítás különösen jó kültéri konyhákhoz.

Hálózati vagy akkumulátoros mennyezeti lámpa konyhába

A konyhai mennyezeti lámpa hálózatról, illetve akkumulátorról is működtethető. A vezeték nélküli lámpák előnye, hogy áramszünet esetén továbbra is világítanak.

Konyhai függőlámpa

A konyhai függőlámpák domináns központi világítást biztosítanak, és felülről gyönyörűen megvilágítják a konyhaasztalt és az egész helyiséget. Számos különböző stílusú termék áll rendelkezésre. Választhatsz például egy stílusos konyhai csillárt, de egy ipari függőlámpa is nagyszerű dizájnelem lehet.

Okos konyhai mennyezeti lámpák

Az okos konyhai mennyezeti lámpák nem csak a modern technológia rajongóinak fogják elnyerni a tetszését. Ezek a konyhai mennyezeti lámpák WiFi-n keresztül csatlakoztathatók az okos otthoni rendszerhez, és egy mobilalkalmazás segítségével vezérelhető a fény kapcsolása, intenzitása vagy színhőmérséklete. A kompatibilitás elsősorban az Android és iOS operációs rendszerekkel biztosított. Az olyan platformok, mint a Google Assistant, az Apple Siri és az Amazon Alexa már-már futurisztikus hangvezérlést biztosítanak.

Konyhai LED panel

Napjainkban a modern LED panelek nagyon népszerűek. A mennyezetre helyezhetők, és praktikus és kényelmes világítást biztosíthatnak az egész konyha számára. A konyhai mennyezeti LED lámpa azonos fényerősség mellett jelentősen alacsonyabb energiafogyasztást ér el.

LED lámpa konyhába - előnyök

  • 10-szer nagyobb hatékonyság, mint az izzószálas izzóké.
  • Rendkívüli tartósság.
  • Meglepően lapos konstrukció.

Konyhai spotlámpa

A konyhai spotlámpák lehetővé teszik, hogy a fényt egy meghatározott helyre irányítsd. Szinte bárhol elhelyezhetők, gyakran kerülnek közvetlenül a konyhapult fölé, ahol erőteljes megvilágítást biztosíthatnak bármilyen tevékenységhez. A konyhai spotlámpa lehet részben vagy teljesen forgatható, és néha több izzóval rendelkezik.

Dimmelhető mennyezeti lámpa konyhába

A konyhai mennyezeti lámpák bizonyos esetekben állíthatóak is, és a fényerősséget is lehet szabályozni. Így a hangulatodnak megfelelően állíthatod be a fény tónusát. A fényerőszabályozás jól jön például az esti meghitt hangulat megteremtéséhez. A konyhai mennyezeti lámpa az EASYDIM technológiával lehetővé teszi, hogy a fényerősséget egy klasszikus fali kapcsolóval szabályozd, anélkül, hogy további vezérlőre lenne szükség.

i

Dimmelhető konyhai mennyezeti lámpa és a speciális izzók

A fényerő szabályozhatóságának feltétele a dimmelhető izzók használata is.

Mik legyenek a konyhai mennyezeti lámpa kiválasztásának szempontjai?

A konyhai mennyezeti lámpák kiválasztásánál elsősorban a fényerő, a szín, a forma és az anyag játszik szerepet.

Mennyezeti lámpa konyhába - fényerő

A fényerősség meghatározó mutatója - nem csak a konyhai mennyezeti lámpák esetében - az ún. fényáram, amelyet lumenben adnak meg. A modern, energiatakarékos izzók ugyanannyi fényt sokkal kevesebb energia felhasználásával állítanak elő, mint a hagyományos izzók, ezért jelentősen kevesebb áramot fogyasztanak.

Milyen fényerejű legyen a mennyezeti lámpa konyhába?

A konyhába nagyobb fényerejű mennyezeti lámpa ajánlott, mint más helyiségekbe. A fő konyhai világítás esetében legfeljebb 300 lumen/1 m² fényáram ajánlott. A hagyományos izzós lámpák esetében 10-15 W/m² volt az ajánlott érték.

Egy 15 m²-es konyhához elegendő egy konyhai mennyezeti lámpa. Ami a színhőmérsékletet illeti, a 2500-3000 K közötti melegebb árnyalat ideális a központi fényforráshoz.

A konyhai mennyezeti lámpák formája, anyaga és színe

A konyhai mennyezeti lámpák előnye a széles választék, amely lehetővé teszi a különböző egyéni elképzelések megvalósítását. Akár a modern stílus, akár az ipari stílus, akár a minimalista skandináv stílus kedvelője vagy, van miből válogatni.

A konyhai mennyezeti lámpa alakja

Ami a konyhai mennyezeti lámpák alakját illeti, a klasszikus darabok a kör és négyzet alakúak, de vannak függőlámpák, LED konyhai csillárok is a kínálatban. Emellett a legkülönfélébb alakú, formabontó konyhai mennyezeti lámpa sem számít ritkaságnak.

Mennyezeti lámpa konyhába - anyagok

A konyhai mennyezeti lámpák leggyakoribb anyaga műanyag vagy fém, néha üveg. Míg az üveg nagyon elegánsan néz ki, a műanyag könnyebb, tartósabb és olcsóbb. A fém szépen illeszkedik egy érdekes dizájnelemekkel teli modern belső térbe.

A konyhai mennyezeti lámpák színe

A konyhai mennyezeti lámpa a tiszta fehértől az elegáns feketén át az antikizáló fémszínig számos színben kapható. Rajtad múlik, hogy melyiket választod.

i

A lámpákat általában energiafogyasztásukat jelző címkével látják el. Az A osztály a leginkább energiatakarékos osztály, míg az F osztályba tartozó termékek a legkevésbé energiahatékonyak.

Nézd meg a konyhai világítás egyéb típusait, amelyek teljessé teszik a helyiség világítását, ilyen például a konyhapult világítás.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Philips Hue Enrave M fekete Szállításra kész 2 db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
81 890 Ft

2.
Ventilátor világítással - mennyezeti típusú, konyhába, fürdőszobába, hálószobába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe ajánlott, léghűtés, 55 dB zajszint, 36 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel, 1 integrált LED izzó, meleg fehér fény, természetes fehér fény, hideg fehér fény, 2100 lm fényáram, fényerő szabályozás 6000 K színhőmérséklettel
78 290 Ft

3.
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 51 cm, szélesség 34,8 cm, anyaga: fém, IP20
81 890 Ft

Még több
303 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Philips Hue Milliskin fehér 3db - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Milliskin fehér 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 15 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 10 cm, szélesség 9 cm, anyaga: műanyag, IP20
45 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21060
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Philips Hue Enrave M fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0 10×
Philips Hue Enrave M fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 19,2 W teljesítmény, 2450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
Szuper ár
81 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21048
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4
Rabalux 6710 - LED Dimmelhető mennyezeti lámpa ventilátorral DALFON LED/36W/23
Ventilátor világítással - mennyezeti típusú, konyhába, fürdőszobába, hálószobába, nappaliba, folyosóra, dolgozószobába és ebédlőbe ajánlott, léghűtés, 55 dB zajszint, 36 W teljesítmény, 3 sebességfokozat, távirányító a csomag része, fehér kivitel, 1 integrált LED izzó, meleg fehér fény, természetes fehér fény, hideg fehér fény, 2100 lm fényáram, fényerő szabályozás 6000 K színhőmérséklettel
78 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: RBLUX036
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Philips Hue Enrave L fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9 13×
Philips Hue Enrave L fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
106 390 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21049
5,0
AQARA Ceiling Light T1M
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 30 W teljesítmény, 3450 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2700-6500K), kompatibilitás: Samsung SmartThings, IFTTT, Google Home és Aqara Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 7,5 cm, szélesség 45,9 cm, anyaga: műanyag, IP20
62 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Aqara24_001
4,8
Immax NEO LITE ANCORA Smart mennyezeti lámpa 45cm, 36W Tuya WiFi
Mennyezeti lámpa - LED, magasság 8 cm, szélesség 45 cm
19 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_29
4,3
Rábalux Danny 5449
LED lámpa - szabályozható fényerő,, távirányítóval vezérelhető, anyaga: fém és műanyag, 7,5 cm max. magasság, 40 cm széles, IP20 védelem
20 490 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RBLUX021
5,0
Yeelight Ceiling Light A2101R900
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 6000 lm fényáram, csatlakozás: WiFi 2,4 GHz és Bluetooth, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, kompatibilitás: Samsung SmartThings, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 12,2 cm, szélesség 64 cm, anyaga: műanyag
60 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: Yeel22_15
Philips Hue Enrave XL fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Enrave XL fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 6100 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 55,1 cm, anyaga: fém, IP20
131 090 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21051
Philips Hue Infuse L mennyezeti fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
3,5
Philips Hue Infuse L mennyezeti fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 52,5 W teljesítmény, 3700 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Termékkód: PHL21041
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,5
Philips Hue Infuse M mennyezet fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 2350 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2000-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 38,1 cm, anyaga: fém, IP20
94 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21040
4,8
Immax BEAM LED asztali lámpa Qi vezeték nélküli töltéssel + éjjeli lámpa
Asztali lámpa - LED, modern és indusztriális stílus, gyerek, konyhába, hálószobába, nappaliba, dolgozószobába, fekete kivitel, fényerő szabályzás, éjjeliszekrényre és íróasztalra, melegfehér, semleges fehér fényű, színhőmérséklet 5000 K, 18 W teljesítmény, érintésvezérlés, mérete 44 × 17,2 × 17,2 cm (Ma×Sz×H)
25 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: IMMX_22_19
3,0
LED mennyezeti lámpa 20 W
Mennyezeti lámpa - LED, 20 W teljesítmény, 1400 lm fényáram, semleges fehér (4000 K), magasság 4,3 cm, szélesség 29,1 cm, anyaga: műanyag, IP20
9 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VE21Amp58
Philips Hue Enrave XL fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Enrave XL fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 48 W teljesítmény, 6100 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 8,4 cm, szélesség 55,1 cm, anyaga: fém, IP20
131 090 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: PHL21052
Philips Hue Runner 53090/30/P8 extention - Fali lámpa
Típusok
4,9
Philips Hue Runner 53090/30/P8 extention
Fali lámpa - okos funkciókkal, LED-es, szabályozható fényerő, 5,5 W teljesítmény, 350 lm fényáram, állítható fényhőmérséklet (2200-6500K), Bluetooth csatlakozás, vezérlés angol nyelvű alkalmazás segítségével, Philips Hue kompatibilis, bridge szükséges az összes funkció használatához, 10,7 cm magas, 9 cm széles, anyaga: fém, IP20 védelem
Szuper ár
28 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521f2
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Perifo Mennyezeti függőlámpa, fekete
Mennyezeti lámpa - LED, 15,6 W teljesítmény, 1470 lm fényáram, csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, magasság 171,5 cm, szélesség 6,7 cm, anyaga: fém, IP20
265 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL22040
4,7
Philips Hue White Ambiance Adore 34184/11/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 25 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6 cm, szélesség 40,7 cm, anyaga: fém, IP44
90 090 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL18098
Philips Hue Being 32610/31/P6 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,6 36×
Philips Hue Being 32610/31/P6
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 32 W teljesítmény, 2400 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 5,1 cm, szélesség 34,8 cm, anyaga: fém, IP20
81 890 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ESO521c2
Philips Hue Enrave S fehér - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,7
Philips Hue Enrave S fehér
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 9,6 W teljesítmény, 1220 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 6,6 cm, szélesség 26,1 cm, anyaga: fém, IP20
49 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21045
5,0
Philips Hue Xamento spot 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 17,1 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9 cm, szélesség 9,4 cm, anyaga: műanyag, IP44
Szuper ár
90 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL21067
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Enrave függőlámpa fekete
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 33,5 W teljesítmény, 4300 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 150 cm, szélesség 42,5 cm, anyaga: fém, IP20
122 790 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL21054
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 3L Cross Ceiling fekete 50608/30 / P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 3L Cross Ceiling fekete 50608/30 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 51,1 W teljesítmény, 2810 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 127 cm, szélesség 36 cm, anyaga: fém, IP20
192 390 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: PHL20026
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2L mennyezeti fehér 50610/31 / P7 - Mennyezeti lámpa
Típusok
4,3
Philips Hue White and Color Ambiance Centris 2L mennyezeti fehér 50610/31 / P7
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 22,4 W teljesítmény, 1540 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Philips Hue, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 127 cm, szélesség 8,5 cm, anyaga: fém, IP20
126 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: PHL20021
Philips Hue Centura fehér 3db - Mennyezeti lámpa
Típusok
5,0
Philips Hue Centura fehér 3db
Mennyezeti lámpa - okos funkciókkal, LED, szabályozható fényerő, 17,1 W teljesítmény, 1050 lm fényáram, állítható színhőmérséklet (2200-6500K), csatlakozás: Bluetooth, kompatibilitás: Samsung SmartThings, Lidl Home, IFTTT, TaHoma és Google Home, bridge szükséges az összes funkció kihasználásához, magasság 9 cm, szélesség 9 cm, anyaga: műanyag, IP20
77 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Termékkód: PHL21057
Philips HueMilyen lámpát vegyek a hálószobába? Inspirálódj cikkünkből a megfelelő hálószoba lámpa kiválasztása előtt, amely kiemeli a helyiség általános kellemes hangulatát, ahol a pihenés, kikapcsolódás és álmodozás óráit szoktuk tölteni. Tanácsokkal segítünk, ha éppen hálószoba csillár választás előtt állsz, és...

Konyhai mennyezeti lámpák

A Konyhai mennyezeti lámpák kategóriában összesen 303 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyhai mennyezeti lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyhai mennyezeti lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyhai mennyezeti lámpák vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ