Konyharuhák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Darabszám a készletben
1 db
(1)
2 db
(9)
3 db
(15)
4 db
(1)
20 db
(1)
Anyag
Pamut
(24)
Poliészter
(9)
Mikroszál
(1)
Bambusz viszkóz
(1)
Szűrés

A konyharuhák, bár a háztartás jelentéktelen részének tűnhetnek, kulcsszerepet játszanak a mindennapi higiéniában és takarításban, különösen a konyhában. Kiválasztása néha kihívást jelenthet, de a megfelelő anyag, méret és egyéb jellemzők nagyban hozzájárulhatnak az általános elégedettséghez. Olvass tovább, és ismerd meg a konyharuha kiválasztásának alapvető paramétereit.

Tovább

Minőségi konyharuhák, a konyha elengedhetetlen kiegészítői

A minőségi konyharuhák kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy hatékonyan felszívják a vizet, és megszabadítsák edényeidet a vízmaradványoktól és a nedvességtől, megelőzve a vízkő és a vízfoltok kialakulását. Nagy nedvszívó képességű anyagokból, például pamutból vagy mikroszálas anyagból készülnek, amelyek nagy mennyiségű nedvességet képesek megtartani. A kiváló minőségű konyharuhák a gyakori használatnak és mosásnak is ellenállnak, így gazdaságos és fenntartható választást jelentenek.

A megfelelő konyharuha kiválasztása

A konyharuhák kiválasztásakor fontos figyelembe venni néhány kulcsfontosságú tényezőt, hogy a kiválasztott termékek megfeleljenek az igényeidnek és életstílusodnak. Vedd figyelembe az anyagot, a méretet, a szárítási képességeket, az esztétikát és más különleges tulajdonságokat, például az antimikrobiális kezelést vagy a környezeti fenntarthatóságot. Így megtalálhatod a tökéletes konyharuha típust otthonodba, amely kiállja az idő próbáját és elkísér számos kulináris kaland során.


Klasszikus konyharuha
Klasszikus konyharuha

Konyharuha üveghez
Konyharuha üveg törléséhez

A nedvszívó konyharuhák minden konyha nélkülözhetetlen eszközei. Kivételes folyadékfelszívó képességük, gyors száradásuk és sokoldalú felhasználásuk révén ideálisak a kiömlött folyadékok feltörlésétől az edények szárításáig, tisztán és higiénikusan tartva a munkakörnyezetet.

A konyharuha kiválasztásakor az anyag a legfontosabb

A konyharuhák anyagának megválasztása nagy hatással lehet a tulajdonságaikra. A pamutot nagyra értékelik rendkívüli nedvszívó képessége, magas hőmérsékletnek való ellenállóképessége és kényelmes használata miatt. A poliészter foltálló, könnyen ápolható és gyorsan szárad, míg a vászon szilárdságáról, tartósságáról és antimikrobiális tulajdonságairól ismert. A mikroszál egy forradalmi anyag, amely rendkívül nedvszívó, míg a bambusz viszkóz egy környezetbarát választás.

Pamut konyharuha, az első számú választás

A konyharuhák számos háztartásban klasszikus és népszerű választásnak számítanak, köszönhetően a bennük rejlő tulajdonságoknak. Ilyenek például a nagy nedvszívó képesség, a kényelmes használat, a kopásállóság és a magas hőmérsékletnek való ellenállás. A konyharuhák kedveltek sokoldalúságuk miatt, mivel használhatók edények szárítására, kéztörlésre, felületek tisztítására és sok más feladatra.

Milyen eszköz az egyiptomi konyharuha?

Az egyiptomi pamut konyharuhák a luxus és a minőség szinonimái a konyhai textíliák között. Az extra hosszú szálairól és nagy sűrűségéről ismert egyiptomi pamut hihetetlen puhaságot, tartósságot és nedvszívó képességet biztosít a konyharuha típusnak. Egyedülálló tulajdonságaikat még sok mosás után is megőrzik.


Egyiptomi pamut konyharuha piros
Egyiptomi pamut konyharuha

Pamut konyharuha szürke
Pamut konyharuha

Újrahasznosított pamutszövet
Újrahasznosított pamutból készült konyharuhák

i

Kényelmes, modern waffle konyharuhák

A waffle konyharuhák nevüket jellegzetes, gofriszerű állagukról kapták. Ez az egyedi textúra nemcsak hatékonyan szívja fel a nedvességet, hanem lehetővé teszi a konyharuha gyorsabb száradását is, ami segít megelőzni a baktériumok és szagok kialakulását. Vonzó megjelenésükkel és praktikus funkcionalitásukkal ezek a konyharuhák minden modern konyha nagyszerű kiegészítői.

A konyharuhák rendeltetése

A konyharuha rendeltetése egy másik lényeges szempont, amely befolyásolja a kiválasztását. A konyharuhák kifejezetten úgy lettek tervezve, hogy rendkívül nedvszívóak legyenek, és gyorsan megszárítsák az edényeket, megelőzve a baktériumok és a penész kialakulását, amelyek a nedves környezetben kialakulhatnak. Az üvegpolírozó konyharuhák viszont másfajta textúrát és anyagot igényelnek, amely nem hagy szöszöket vagy maradványokat, hogy az üvegek tisztán és fényesen maradjanak.

A készletben lévő konyharuhák száma kulcsfontosságú tényező, különösen azok számára, akik szeretnék maximalizálni a vásárlás értékét. A készletek tetszőleges számú konyharuha eszközöket tartalmazhatnak egytől húszig, ami megfelelhet a különböző igényeknek és költségvetéseknek.

Konyharuhák különböző motívumokkal

A konyharuhát díszítő motívum nemcsak esztétikai, hanem pszichológiai szempontból is fontos lehet. A virágmotívumok a frissesség, a természet és a nyugalom érzetét keltik, míg az absztrakt minták kreativitásra ösztönöznek és modern jelleget kölcsönöznek. Vannak geometriai minták, állati, kulináris és ünnepi motívumok is, amelyek segítenek egy adott hangulat megteremtésében. A megfelelő motívum még a főzéshez vagy a sütéshez is kedvet csinálhat, miközben harmonikusan illeszkedik a konyha általános kialakításához.


Virágos konyharuha
Virágos konyharuha

Karácsonyi konyharuhák
Karácsonyi konyharuhák

Bajuszokkal díszített konyharuha
Bajuszokkal díszített konyharuha

i

A konyharuhák színe is fontos lehet

A konyharuha színe jelentős hatással lehet konyhád vizuális esztétikájára, és befolyásolhatja a hangulatát és a termelékenységét. A leggyakrabban a piros és a fehér színt használják, és természetesen a témától függően az összes többi szín kombinációit is. A konyharuha színének kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vedd konyhád általános dekorációját, személyes preferenciáidat és azt a hangulatot, amelyet a térben szeretnél teremteni.

Karbantartás – konyharuhák a tökéletes tisztasághoz

A mosási hőmérséklet kulcsfontosságú a konyharuha minőségének és hosszú élettartamának megőrzése szempontjából. A legtöbb konyharuha 40-60°C-on mosható, amely elég magas hőmérséklet ahhoz, hogy hatékonyan eltávolítsa a foltokat, baktériumokat és szagokat anélkül, hogy károsítaná a szövetet. A mosási utasítások következetes betartása biztosítja, hogy a konyharuhák kifogástalan állapotban maradjanak, meghosszabbítva használhatóságukat és megelőzve a gyakori cserék szükségességét.

A konyharuha mérete egy gyakran figyelmen kívül hagyott szempont, amely befolyásolhatja annak praktikusságát és használati kényelmét. A méretek 30 és 55 cm közötti szélességűek és 30 és 80 cm hosszúak, a nagyobb méretek alkalmasabbak nagyobb mennyiségű edény szárítására vagy nagyobb felületek tisztítására.

Minőségi konyharuha típust keresel?

A minőségi konyharuha típusokat nagyra értékelik gyártási minőségük, tartósságuk és stílusos kialakításuk miatt. A minőségi konyharuhák gyakran kiváló anyagokból, például pamutból, vászonból vagy rostkeverékekből készülnek, amelyek kiváló nedvszívó képességet, kopásállóságot és könnyű karbantartást biztosítanak.

i

A textil konyharuha alternatívái a papírtörlők. Ezek bizonyos helyzetekben jobb megoldás lehetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Konyhai papírtörlő - 100% pamut, tökéletes nedvszívó képesség, 3 darab, 65x45 cm-es konyharuha, gépben mosható
3 290 Ft

2.
Konyhai papírtörlő - 100% pamut, tökéletes nedvszívó képesség, 3 darab, 65x45 cm-es konyharuha, gépben mosható
3 490 Ft

3.
3 290 Ft

Még több
27 termék
Kela Konyharuha 3 db PASADO szürke KL-15961 - Konyhai papírtörlő Típusok
4,8 28×
Kela Konyharuha 3 db PASADO szürke KL-15961
Konyhai papírtörlő - 100% pamut, tökéletes nedvszívó képesség, 3 darab, 65x45 cm-es konyharuha, gépben mosható
3 290 Ft
Raktáron > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KELAPA603
Kela Konyharuha 3 db PASADO piros KL-15963 - Konyhai papírtörlő Típusok
4,8 28×
Kela Konyharuha 3 db PASADO piros KL-15963
Konyhai papírtörlő - 100% pamut, tökéletes nedvszívó képesség, 3 darab, 65x45 cm-es konyharuha, gépben mosható
3 490 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KELAPA604
3 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KELute032
3 190 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: KELute033
5,0
TESCOMA Pohártörlő UNO VINO 50x50 cm
Konyhai papírtörlő - kiváló az elmosott borospoharak és italos poharak könnyű és gyors szárítására és kifényesítésére magas fényig, minőségi steppelt szegély, ellenálló és tartós
2 190 Ft
Raktáron > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESUT967
5,0
Orion konyhai pamut törlőkendő macskák 3 db
Törlőkendő - 3 darabos készlet, szürke színű, edényekhez, macska motívumos, 100% pamutból (egyiptomi) készült konyharuha a frissen mosogatott edények hatékony eltörölgetéséhez
4 490 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIUTa001
5,0
Konyharuha. pamut HEART 3 db
Konyhai papírtörlő - Konyhai törölköző edényekhez. Akasztás lehetősége. Jól megszívja. 3 darabos készlet - különféle dekorok. Anyag: pamut. Méretek: 70 x 50 cm.
4 090 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIUT611
PANDOO Bambusz konyhai papírtörlő
Konyhai papírtörlő egyrétegű
5 690 Ft
1 db
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: UBR072
5,0
ORION konyhai törülköző. pamut BEST BABY 3 db
Törlőkendő - hurokkal a felakasztáshoz, anyag pamut, 3 db különböző nyomtatással, méretek 70 × 50 cm
2 990 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIUT816
ORION konyhai törlő pamut MANDALA 3 db
Konyhai papírtörlő - konyhai, edényekre, felakasztás lehetősége, jó nedvszívó képesség, 3 db-os készlet, anyag: pamut, méretek: 70x50 cm
3 490 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIUT079
Konyharuha, pamut PÖTTY 3 db
Konyhai papírtörlő - Konyhai törölköző edényekhez. Akasztás lehetősége. Jól megszívja. 3 darabos készlet - különféle dekorok. Anyag: pamut. Méretek: 70 x 50 cm.
3 290 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIUT832
1,0
ORION pamut konyharuha SZÍV 3 db
Törlőkendő - a készlet 3 különböző díszítésű konyharuhát tartalmaz, asztalterítőnek is használható, kiváló nedvszívó képesség, rejtett akasztó, felakasztható, anyag 100% pamut, fekete, fehér és piros, méret 50 × 70 cm
3 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIUT830
BANKET OLIVES 45 x 70 cm, 2 db, vegyes színek
Konyhai papírtörlő - 2 db-os készlet, anyaga: 95% pamut, 5% poliészter, méretek: 45x70 cm, dekoráció: Olives
3 290 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BANUT781
3 790 Ft
Raktáron 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIute84
3 790 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIute60
Orion kendő 4 db, mikroszálas
Tisztítókendő - 4 darabos készlet, mikroszálas, univerzális használatra, különböző háztartási felületek tisztítására és polírozására
1 590 Ft
Raktáron 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIutr84
3 790 Ft
Raktáron 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIute77
5,0
Tognana 2 db-os konyharuha szett 50X70 cm GINKO
Törlőkendő - anyaga: 90% pamut, 10% poliészter, méretek: 50x70 cm, többszínű, botanic dekorációval
Leárazás -55 %
1 490 Ft 3 290 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TOGUT524
5,0
Tognana 2 db törlőkendő készlete, 45x70 cm, PANAREA
Törlőkendő - anyaga újrahasznosított pamut, mérete 45x70 cm, többszínű, citromos mintával
Leárazás -41 %
1 990 Ft 3 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: TOGUT443
Tognana 2 db 50x70 cm-es törölközőkészlet MONTANA
Törlőkendő - anyag 90% pamut, 10% poliészter, méret 50x70 cm, vastagsága 2 mm, szürke színű, szív díszítéssel
Leárazás
3 490 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TOGUT754
BANQUET OLIVES 45 x 70 cm, 3 db, vegyes színek
Konyhai papírtörlő - 3 db készletben, anyaga: 100% pamut, méretei 45x70 cm, dekoráció: Olajbogyó
5 990 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BANUT705
2 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TOHku15
2 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TOHku65
2 090 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: TOHku23
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.

Konyharuhák

A Konyharuhák kategóriában összesen 27 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó konyharuhák Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább konyharuhák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb konyharuhák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: konyharuhák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ