AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

KORG VOX Continental 73 BK

Termékkatalógus
KORG VOX Continental 73 BK
Szintetizátor -, 128 hang polifónia, DIN MIDI, MIDI In és MIDI Out, 73 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzettel, dinamikával, fejhallgató kimenet, az adapter tartozék, súlya: 8,4 kg
Kód:  KRG87d26 Termékszám:  VXCONTINENT73BK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

KORG VOX Continental 73 BK

A VOX Continental 73 Stage Keyboard minden hanggal rendelkezik, amire szükséged van a játékhoz. Legyen szó koncertzongoráról, elektromos zongoráról, orgonáról, fúvós hangszerekről, vonósokról vagy szintetizátorokról, minden készen áll prémium minőségben. A vezérlő négy részre van osztva: PIANO, E. PIANO, ORGAN és KEY/LAYER, így könnyen megtalálhatod a megfelelő hangokat és azok beállításait. Az olyan hangformáló funkciók, mint a master effektek, az EQ és az analóg csöves erősítés a jövő technológiájával (Nutube) ugyanilyen könnyen elérhetők. Az egész billentyűzet szuperbiztos, fém elemekkel rendelkezik, mégis nagyon könnyű. 

A VOX Continental 73 fellépő szintetizátor főbb jellemzői

  • Közvetlen hozzáférés az összes hanghoz négy különböző szekción keresztül
  • A VOX Continental 73 Stage Keyboard intuitív érintésvezérlővel rendelkezik a sávok és az EQ számára
  • Hiteles csöves hangzás a Nutube technológiával
  • A löketdinamika folyamatos szabályozása a DYNAMICS vezérlővel
  • Rendkívül érzékeny, félig súlyozott vízeséses billentyűzet
  • Jelenetmemória az egyéni hangbeállítások tárolásához
  • Integrált master effektek a hangok fokozásához
  • VOX V861 expressziós pedál, amelyet kifejezetten ehhez a hangszerhez terveztek
  • Egyedi vintage megjelenés fekete színben, fa oldallapokkal

Négy különböző szekció az összes hanghoz való közvetlen hozzáféréshez

A VOX Continental 73 Stage Keyboard Part Select gombokkal rendelkezik, amelyekkel kényelmesen kiválaszthatod a négy hangkategória egyikét (PIANO, E. PIANO, ORGAN és KEY/LAYER). Mindegyik kategória esetében vezérlőkkel lehet beállítani a különböző beállításokat és beállítani a hangerőviszonyokat közöttük. 

  • E. PIANO. rész - valószínűleg az elektromos zongora leggyakoribb hangját a TINE generátor képviseli. Aztán ott van a REED hangzás, amely számos jól ismert slágerből ismerős. A hangzás 80-as évekből ismert fémes jellegét az FM generátor képviseli. Az utóbb említett generátort pontosan modellezték az erősítő és a hangszóró modellezésével. 
  • A PIANO rész - GRAND név alatt a koncertzongora mintáit tartalmazza nagy felbontásban. Az UPRIGHT azokat a hangokat képviseli, amelyeket általában a könnyűzenében használnak. A paletta a 70-es években nagyon népszerű E.GRAND hangzásvilággal egészül ki.
  • KEY / LAYER rész - hat alkategóriát tartalmaz: KEY (clavinet, orgona, stb. ), BRASS (rézfúvósok és fafúvósok), STRINGS (vonósok és kórus), LEAD, SYNTH és OTHER. Ezenkívül ezeket a hangokat kombinálhatod más szekciók hangjaival, hogy hangrétegeket hozz létre. 
  • ORGAN rész - három különböző alkategóriát tartalmaz. A CX-3 tonewheel orgona a Korg CX-3 combo orgona hangzását produkálja, amely a popzenétől a rockzenéig mindenben használható. A VOX tranzisztoros orgona hangja hűen reprodukálja az eredeti VOX Continental orgona hangját az 1960-as évekből. Ugyanebből az időszakból származó, de kompaktorgonából származó hangok biztosítják a COMPACT tranzisztoros orgona hangjait. Mindezek a hangok tartalmaznak egy Touch Control funkciót, amely lehetővé teszi, hogy ujjaiddal szabályozd a harmóniát és a hangszínt. Egy további, MIDI-n keresztül csatlakoztatott billentyűzettel az orgona felső és alsó manuáljaként is használható. 

A Nutube technológiával ellátott cső kellemes hangja

A VOX Continental 73 Stage Keyboard elektronikus hangzást kínál, amely különösen hasznos az orgonához és az elektromos zongorához. A Nutube cső olyan kellemes, lágy csőhangot produkál, amelyet modellezéssel nem lehet előállítani. Külön kapcsoló van a cső be- és kikapcsolására, és van egy szabályozó is a csőhatás intenzitásának szabályozására. Ennek erőssége ekkor a LED Nutube fényerején látható. A Nutube vákuumfénycsöves kijelzőket használ, így sokkal kevesebb áramot fogyaszt, mint a hagyományos csövek, kisebb és lényegesen hosszabb élettartamú. 

Szokásos csomagolás: 
AC adapter, tápkábel, V861 hangerő/expressziós pedál, levehető fa oldallapok

Paraméterek

Típus
Keyboard Kész!
Billentyűk száma
73 Kész!
MIDI
DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host, USB to Device Kész!

Fő tulajdonságok

Típus
Keyboard Kész!
Billentyűk száma
73 Kész!

MIDI

MIDI
DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host, USB to Device Kész!

Méretek

Szélesség
1 103 mm Kész!
Mélység
350 mm Kész!
Magasság
86 mm Kész!
Tömeg
8,4 kg Kész!

Jellemző

Polifónia
128 Kész!
Szekvencer
Szekvenszer nélkül Kész!
Akkumulátorról működés
Nem Kész!

További tulajdonságok

Adathordozó
Nincs Kész!
Vonalkimenet
6,3 mm Jack, XLR Kész!
Fejhallgató csatlakozó
igen Kész!
Adapter mellékelve
igen Kész!
Mellékelt szoftver
Nem Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KORG VOX Continental 73 BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KORG VOX Continental 73 BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KORG VOX Continental 73 BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KORG VOX Continental 73 BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KORG VOX Continental 73 BK.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ