30 dnů na vrácení Samsung HU AV launch

Kottatartó lámpák

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Energiafelhasználás
0,24 W
25 W
-
Szín
Fehér
(3)
Fekete
(43)
Szürke
(3)
Szűrés

Késő estig csiszolod a zenei tudásodat? Szükséged lenne egy olyan világításra, ami nem zavarja a környezetedet? Ilyen helyzetekben a kottatartó lámpa jelenti az ideális megoldást. Akár magadnak játszol, akár közönség előtt, a megfelelő kottatartó lámpa jelentősen javítja a zenei élményedet. Olvass tovább, és megtudhatod, hogyan választhatsz kottatartó lámpákat a saját igényeid szerint.

Tovább

Kottatartó lámpa a tökéletes előadáshoz

Akár profi zenész vagy, zeneiskolai diák, vagy csak egy zenei rajongó, a kották minőségi megvilágítása kulcsfontosságú a zökkenőmentes játékhoz. A kottatartó lámpa nemcsak javítja a kották láthatóságát, de esztétikai elemet is ad a zenélési teredhez. A lámpák ideálisak kottatartó állványra, de asztalra, zongorára vagy keverőpultra is helyezhetők. Különböző rögzítési módszerekkel, mint a csipesz, csatlakozó, állvány vagy csavar, a lámpák könnyedén rögzíthetők.

i

A kottatartó lámpa a különböző típusú karoknak köszönhetően univerzális. Akár a maximális rugalmasságot nyújtó modelleket, az egyszerűen állítható kihúzható kart, vagy a robosztus rögzítést biztosító könyöklőt részesíted előnyben, számos lehetőség áll rendelkezésedre a különböző igényekhez.

A kottatartó lámpa fényforrása

A kottatartó lámpa többnyire beépített LED világítással rendelkezik a hosszú élettartam és az energiahatékonyság érdekében, de néhány változat hagyományos izzóval is rendelkezhet. Az izzók száma befolyásolhatja a világítás intenzitását és egyenletességét. Az izzók általában a csomag részét képezik, de gyakrabban kell cserélni őket, mint a LED változatnál. A feszültség és teljesítmény értékek általában 230 V, 12 V és 5 V között mozognak.

A kottatartó lámpa többféle tápellátási típussal rendelkezhet. Legyen szó hálózati, elemes vagy USB-s tápellátásról, számos csatlakozó lehetőség áll rendelkezésre, beleértve a BNC, 3-tűs XLR és 4-tűs XLR csatlakozókat. Az USB változat utazáshoz lehet praktikusabb, mivel notebookról is tölthető.

A kottatartó lámpa további tulajdonságai

A kottatartó lámpa számos érdekes tulajdonsággal rendelkezhet, melyek a zenészeknek hasznosak lehetnek. A modern kottatartó lámpa különböző funkciókkal rendelkezik, mint például a dimmelhetőség, a kromatikus beállítások vagy a fény színének (RGB) állítása. Az érintővezérlés és kapcsoló egyszerű kezelést tesz lehetővé, míg a dönthetőség rugalmasságot biztosít a világításban. Minden zenész tudja, mire van szüksége, és ennek megfelelően választhatja ki az ideális lámpát.

i

A zongorára tervezett lámpa különlegesen megtervezett lámpa, amely egyenletes megvilágítást biztosít a billentyűknek és a kottáknak anélkül, hogy zavarná a zenészt vagy a hallgatókat. Vásárlás előtt mindig ellenőrizd a lámpa méreteit is.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
49 termék
Adam Hall SLED 1 PRO
Kottatartó lámpa - rögzítése klippel, lúdnyak kar, dönthető, állítható színhőmérséklet, kapcsolóval, integrált LED, 3 AAA elem, szürke kivitel, lámpaernyő szélessége 220 mm
4 990 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: AUDH06h

Kottatartó lámpák

A Kottatartó lámpák kategóriában összesen 49 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó kottatartó lámpák A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb kottatartó lámpák A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: kottatartó lámpák vélemények
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ