Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

KRK 10S

Termékkatalógus
KRK 10S
Mélynyomó Akár 225 watt csúcsteljesítmény, SPL: 110 db zene és 113 db csúcs, 10 "-es mélynyomó Frekvenciaátvitel: 34Hz - 50Hz 130Hz (állítható), állítható aluláteresztő szűrő, 80Hz felüláteresztő, lekerekített elülső éle csökkenti diffrakciós hang, az első reflex rendszer átviteli alacsony frekvenciák visszacsatolás nélkül, kapcsolja be és ki a mélynyomó a rendszerben, bypass mód szerint - aktivivat szabvány pedál
Kód:  KRK003 Termékszám:  10S

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kiegészítők: KRK 10S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRK 10S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KRK 10S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRK 10S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRK 10S.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ