Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Lábfürdők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Nem alkalmas
Szívproblémákkal küzdő személyeknek
(1)
Műtét utáni személyeknek
(2)
Sérült bőr esetén
(2)
Gyerekeknek
(7)
Használat
Lábak
(45)
Vádli
(5)
Ujjak
(2)
Masszázstípus
Hengerezés
(24)
Vibrációs masszázs
(21)
Buborékfürdő
(19)
Pneumatikus masszázs
(19)
Forró terápia
(15)
Programok száma
1
4
-
Teljesítmény
36 W
650 W
-
Funkciók
Intenzitás beállítása
(26)
Időzítő
(23)
Rezgés
(21)
Vízmelegítés
(19)
Fűtés
(16)
Szűrés

A lábfürdők innovatív és hasznos termékek, amelyek képesek a láb fáradtságát enyhíteni, továbbá a fájdalmat és a feszültséget megszüntetni. Élvezz egy shiatsu masszázst, egy habos lábfürdőt vagy egy forró terápia hatásait otthonodban. Egy lábfürdő számos funkcióval és hasznos tulajdonsággal rendelkezhet - szívesen segítünk ezek között eligazodni, olvass tovább!

Tovább

Mire jó a lábfürdő? 

A lábfürdő úgy van tervezve, hogy teljes körű ápolást nyújtson neked. Ha egy hosszú nap után tehermentesíteni szeretnéd a lábadat, ha meg vannak duzzadva a lábszáraid, ha fájnak az izmaid, vagy csak mély relaxációra vágysz, egy jó lábfürdő segíthet. Vedd azonban figyelembe egészségi állapotodat, és konzultálj orvosoddal, ha bármilyen nehézséged vagy kérdésed van a lábfürdő használatával kapcsolatban! 


Lábmasszázs fürdő

Lábfürdő és otthoni méregtelenítő lábfürdő

Mikor segít a lábfürdő? 

A lábfürdő hasznos lehet az alsó végtagokkal kapcsolatos problémák enyhítésére. Alább találod felsorolva azokat az egészségügyi problémákat, amelyeken segíthet a lábfürdő, de mindig figyelembe kell venni az egészségügyi probléma súlyosságát, és fontos szakemberrel is konzultálni annak megállapítása érdekében, hogy a termék megfelelő-e az adott egészségügyi problémára. 

  • Fáradtság és lábfeszülés elleni lábfürdő
    • A lábfürdő ellazítja az izmokat, és enyhíti a hosszú ideig tartó állás vagy gyaloglás okozta fáradtságot és lábfeszülést. 
  • Vizes lábfürdő a relaxáció érdekében
    • A vizes lábfürdő pihentető, nyugtató és lazító hatású. Továbbá, csökkentheti a stresszt. 
  • Masszírozó lábfürdő keringési problémákra
    • A masszírozással egybekötött lábfürdő elősegíti az alsó végtagok vérellátását, valamint javítja a vérkeringést. 
  • Lábfürdő a fájdalom és a görcsök ellen
    • A lábfürdő enyhítheti a görcsös panaszokat, a gyulladások vagy túlterhelés okozta fájdalmat, illetve a lábdagadást. 
  • Lábfürdő ízületi gyulladások enyhítésére
    • A lábfürdő meleg vízzel és gyengéd, masszírozó mozdulatokkal segít enyhíteni az ízületi fájdalmakat. 
  • Sérülés utáni rehabilitációs masszázseszköz
    • A gyengéd, vizes masszázzsal ellátott lábfürdő készülék segít a sérülést követő rehabilitációban, és elősegíti a hegek gyorsabb gyógyulását. 
  • Plantáris fasciitis és lábfürdő
    • A lábfürdő segít a merevség enyhítésében. Az akupresszúrás pontokkal vagy rezgésmasszázs funkcióval ellátott készülék enyhíti a talpi fasciitiszhez köthető fájdalmat. 
  • Lábfürdő végtagokra és cukorbetegségre
    • Bizonyos esetekben a lábfürdő a cukorbetegek számára is alkalmas lehet, mivel elősegíti a véráramlást és javítja a lábak érzékenységét. Az alkalmazással kapcsolatban mindenképpen konzultálj kezelőorvosoddal!

Alkalmas-e a lábfürdő várandós hölgyek számára? 

A lábfürdő alkalmas lehet terhes nők számára, ugyanakkor van ezzel kapcsoltban is kizáró tényező. Az orvos tanácsot ad, hogy esetedben jó ötlet-e a lábfürdő használata, milyen hosszúságú és intenzitású masszázst válassz, és mi az ideális vízhőmérséklet a számodra. 

A lábfürdő jó kikapcsolódás lehet gyerekeknek is? 

A lábfürdő is jó megoldás lehet a fáradt gyermeklábak számára, de felnőtt felügyelete mellett kell használni. A gyerekek értékelni fogják a vizes lábfürdő használatát, különösen sportolás vagy hosszú séták után. A fürdő ellazítja az izmokat, és a gyerekek érezni fogják a relaxációt. Egyes lábfürdők lehetővé teszik, hogy kedvenc habfürdőidet, illóolajokat és fürdősókat használj - olyanokat, amelyeket a kicsik imádnak. 

A gyermekek bőre érzékenyebb, ezért a lábfürdő használata vegyen rövidebb időt igénybe. Ha gyermekednek egészségügyi vagy bőrproblémái vannak, kérdezd meg a gyerekorvost, hogy a lábfürdő vajon megfelelő-e számára. 

Vajon árthat a lábfürdő használata? 

A lábfürdő nem helyettesíti a hagyományos kezelést. Ha akut sérülésed vagy gyulladásod van, szív- és érrendszeri megbetegedésben, bőrproblémáktól, cukorbetegségben vagy érzékeléshiányban szenvedsz, konzultálj kezelőorvosoddal a lábfürdő használatáról. A lábfürdő ronthatja az állapotodat, szélsőséges esetben veszélyeztetheti az egészségedet!

A legjobb lábfürdő

A legjobb lábfürdő az, amelyiknek olyan funkciói és jellemzői vannak, amelyeket használni fogsz, minőségi anyagból készült és megfizethető. Mindig az egyéni preferenciáid alapján dönts! Nincs olyan termék, amely mindenki számára megfelelő! 


Masszázskád görgővel
Lábfürdő görgőkkel

Masszázskád görgővel 
Masszírozó lábfürdő

Masszázskád görgővel
Masszázs lábfürdő vízzel

i

Hasonlítsd össze az egyes modellek jellemzőit, és inspirálódj a felhasználók által írt értékelések alapján!

Vibráló lábfürdő

A vibrációt biztosító lábfürdőben a beépített motorok rezgéseket generálnak az izmok stimulálása és a keringés elősegítése érdekében. Ez a lábfürdő általában megfizethetőbb, és ideális a stressz kezelésére, valamint a lábak pihentetésére. 

Buborékos lábfürdő

A buborékos lábfürdő készülék fúvókákkal van felszerelve, amelyek buborékokat hoznak létre a vízben. A meleg víz és a buborékok kombinációja segít ellazítani az izmokat, oldja a feszültséget és kellemes relaxáló hatást biztosít. A buborékos lábfürdő felfrissülést nyújt és élénkítő hatást fejt ki. 

A vízsugaras lábfürdő szintén beépített fúvókákkal rendelkezik, amelyek masszázsáramlatokat hoznak létre a vízben. Ez a fajta masszázs intenzívebb, mint a vibrációs vagy a buborékos lábfürdő. 

Lábfürdő infravörös sugárzással

Az infravörös lábfürdő beépített infravörös fénnyel rendelkezik, amely az izmokba és az ízületekbe mélyen behatoló hőt termel. Ez a fény enyhíti az izmok feszülését, illetve javítja a véráramlást. Az infravörös lábfürdő alkalmas azok számára, akiknek ízületi problémáik vagy izomfájdalmaik vannak. 

Lábfürdő akupresszúrával

Az akupresszúrás lábfürdő felülete kiemelkedésekkel és tüskékkel rendelkezik, amelyeket úgy terveztek, hogy masszírozzák a talpak akupresszúrás pontjait. Az akupresszúra egy olyan kezelési módszer, amely javítja az egészségi állapotodat, és garantálja a teljes test ellazulását. 

i

Kombinált lábfürdő

A kombinált lábfürdő egyesíti a különböző masszázsfajtákat, például a vibrációs masszázst, a fúvókákkal és a buborékokkal történő masszázst annak érdekében, hogy átfogó masszázsélményt nyújtson. A masszázs típusát te magad határozhatod meg, ettől olyan népszerű ez a kombinált lábfürdő. 

A lábfürdő leggyakoribb funkciói

A lábfürdő leggyakoribb funkciói, a teljesség igénye nélkül: a vízhőmérséklet, a masszázsintenzitás, a működési idő, valamint a masszázstípus beállítása.

  • Automatikus kikapcsolás megakadályozza, hogy a készülék akkor is működjön, amikor nincs rá szükség. Egy idő után magától kikapcsol. 
  • Az időzítő azt jelenti, hogy a masszázs időtartamát a saját preferenciáidnak megfelelően állíthatod be. 
  • Az infravörös fény olyan hőtechnológiát biztosít, amely elősegíti az izomlazítást és a fájdalomcsillapítást.
  • A mágnesterápia biztosítja, hogy a mágneses mezők a keringés és az izomlazítás elősegítésére szolgálnak.
  • Intenzitás beállítás lehetővé teszi, hogy a masszázs intenzitását a te igényeidhez és érzékenységedhez igazítsd.
  • A vízmelegítés funkció a vizet kényelmes hőmérsékletűre melegíti a nyugtató masszázshatás érdekében.
  • A termosztát szabályozza a víz hőmérsékletét, ezáltal megakadályozza a túlmelegedést vagy a lehűlést.
  • Vibráció gyengéd masszázsmozgásokat generál, amelyek ellazítják az izmokat és javítják a vérkeringést.
  • Fűtés: egyes modellek fűtést kínálnak egy fűtőszál formájában, amely kellemes melegérzetet ad.
  • A hőmérséklet fenntartása lehetővé teszi a lábfürdő vízének állandó hőmérsékleten való megtartását.

Lábmasszázs kád és funkciói

A lábfürdő számos funkcióval rendelkezik.

A lábfürdő által kínált funkciók

Egy lábfürdő rengeteg funkcióval rendelkezhet - a kínálatban könnyen el lehet veszni. Nézzük meg együtt azokat, amelyek a leggyakrabban fordulnak elő az eszközökön. Ahhoz, hogy kiválaszthasd a számodra legjobb lábfürdőt, néhány fogalom megértése kulcsfontosságú szerepet játszik. Vásárláskor mérlegelheted, hogy melyiket részesíti előnyben:

  1. Ergonomikus forma azt jelenti, hogy a készüléket úgy tervezték, hogy a lábmasszázs a lehető leghatékonyabb legyen.
  2. A mosható felület könnyedén tisztítható, és a lábfürdőt könnyű karbantartani.
  3. A kijelző vagy vezérlőpanel, lehetővé teszi a masszázsfunkciók egyszerű beállítását.
  4. Moshatóság biztosítja, hogy a levehető részek moshatók legyenek, növelve a higiéniát és a fenntarthatóságot.
  5. LED világítás fényelemeket kínál, amelyek hozzájárulnak a masszázs relaxáló hatásához.
  6. A masszázsfej vagy a tüskék és erősebb kitüremkedések stimulálják a talpon található reflexpontokat.
  7. Masszázshenger vagy tüskék használhatók a lábak masszírozására és ellazítására.

Mennyi ideig tartson a lábfürdő?

A vizes lábfürdő és a kapcsolódó masszázs ideális esetben 10-30 percig tart. Ez a te igényeidtől függ. Általánosságban elmondható, hogy egy rövidebb masszázsnak hatása elképzelhető, hogy nem elegendő, a hosszú masszázs azonban túlterhelheti a masszírozott pontot. Az, hogy minden nap használod a lábfürdőt, vagy csak alkalmanként, amikor fáradtnak érzed magad, rajtad áll. Ha szükségét érzed, kényeztesd magad egy lábfürdő segítségével!

Az otthoni lábfürdő számos formában kapható

Sokféle otthon használható lábfürdő található a piacon. A víznyomást vagy inkább az akupresszúrás görgők nyomását kedveled? Kíváncsi vagy arra, hogy milyen jellegű kikapcsolódást tud nyújtani egy lábfürdő? Olvass tovább!

Buborékos vagy habfürdő a lábak számára

A buborékos vagy buborékos lábfürdő abból áll, hogy a készülék légbuborékokat enged a vízbe, amelyek kellemes és pihentető érzést keltenek, amikor a bőrödhez érnek, és serkentik a láb vérkeringését. A lábfürdő segít ellazítani az izmokat, és egyben enyhíteni a feszültséget.


Buborékfürdő a lábaknak

Habfürdős lábfürdő

Lábfürdő forró terápiával

A forró terápiát nyújtó lábfürdő olyan masszázstechnikát kínál, amely a hő segítségével ellazítja az izmokat és enyhíti a fájdalmat. A forró terápiás masszázskád kellemes hőmérsékletűre melegíti a vizet, ami oldja az izomfeszültséget és elősegíti a véráramlást. A hő átjárja az egész testet, és növeli a masszázs relaxáló hatását.

Hidromasszázs, mint vízi lábmasszázs

A hidromasszázs, más néven vízi lábmasszázs a vízáramlatok nyomását használja fel. A hidromasszázs lábfürdő vízsugarak segítségével találja meg a lábakon lévő pontokat, és ott hatnak, ahol épp szükség van rá.

A hidromasszázs ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést és felfrissíti a fáradt lábakat.

Ütögetős masszázs

A kopogtató vagy ütögető masszázs olyan technika, amely során a masszázskád ritmikus kopogtatást vagy könnyű ütéseket alkalmaz a lábon. A kopogtató masszázs elősegíti a vérkeringést, oldja az izomfeszülést és segít a lábak ellazulásában.

Shiatsu lábmasszírozó és a Shiatsu masszázs

A Shiatsu lábmasszírozó a hagyományos japán akupresszúrás technikára épül. A lábfürdő olyan fejekkel rendelkezik, amelyek célzott nyomást gyakorolnak a lábak akupresszúrás pontjaira. A shiatsu masszázs helyreállítja és fenntartja a test energiaegyensúlyát, feloldja a blokkokat és a teljes ellazulás érzésével ajándékoz meg.

i

Nem tudod, mivel ápold a lábadat lábfürdőzés után? Nézd meg a lábápolási kategóriát, ahol nagyszerű lábápoló termékekre bukkanhatsz!

Hengerező lábmasszázs

A lábfürdőben végzett görgős és hengeres masszázs forgó görgők segítségével működik, amelyek simogatják a lábakat. Ez a fajta masszázs hasonlóan hat, mint a kopogtató masszázs, serkenti a véráramlást és segít csökkenteni az izmok feszülését.

A vibráló talpmasszázst a vibráló lábfürdő biztosítja, amelyekről már korábban írtunk. A rezgések gyengéd masszázsmozdulatokként hatnak, amelyek segítenek ellazítani az izmokat és javítják a vérkeringést.

Akupresszúrás talpmasszázs

Akupresszúrás talpmasszázst nyújtanak az akupresszúrás masszázstálcák, amelyekről fentebb írtunk. A kiemelkedések célzottan stimulálják a lábak akupresszúrás pontjait. Ez a masszázstechnika elősegíti az általános egészséget és feloldja a test energiarendszerének blokkjait.

Különböző termékekkel használható lábfürdő

Fürdősókkal vagy illóolajokkal gazdagított lábfürdő - ez ám az igazi megkönnyebbülés! A legtöbb terméket úgy tervezték, hogy ellenálljon az olyan adalékanyagoknak, mint a fürdősó, a hab vagy az illóolajok. A termékek használata előtt figyelmesen olvasd el a gyártó utasításait, és tartsd be az ajánlott mennyiségeket!

i

Kényeztesd lábadat terápiás és pihentető hatású, fürdősós lábfürdővel

A fürdősós lábfürdőzés terápiás hatást és relaxációt biztosít. Nézd meg fürdősó kínálatunkat, és élvezd a méregtelenítő lábfürdőt!

A lábfürdő karbantartása

Rendszeres karbantartással a lábfürdő tovább tart, és sokáig zökkenőmentesen szolgál téged. Mindenképpen kövesd a gyártó utasításait! Minden használat után öntsd ki a vizet, mosd ki alaposan a készüléket, és végül szárítsd meg (beleértve a levehető részeket is)! A szűrők és a fúvókák eltömődésének megelőzése érdekében rendszeresen távolítsd el az üledéket és a sómaradványokat.

A lábfürdőt száraz helyen tárold!

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
NAIPO MGF-836 Szállításra kész > 5 db
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, pneumatikus masszázs és hengerezés, 3 intenzitási szint, 3 program, időzítő, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás,, hálózati tápellátás, szürke kivitel, tömege 3800 g, mérete 22 × 35 × 40 cm (Ma×Sz×H)
61 490 Ft

2.
Medivon Aqua Pro Szállításra kész > 5 db
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület lábadozás, vérkeringés serkentés, forró terápia, hengerezés és fényterápia, infravörös fény, intenzitás beállítása, vízmelegítés, termosztát, hőmérséklet megtartása, melegítés, 505 W teljesítmény, tok a csomag része, hálózati tápellátás, barna és szürke kivitel, tömege 4500 g, mérete 470 × 420 × 190 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas szívproblémákkal küzdő személyeknek
81 590 Ft

3.
NAIPO MGF-868 Szállításra kész > 5 db
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, vérkeringés serkentés, pontmasszázs, pneumatikus masszázs és vibrációs masszázs, 3 intenzitási szint, 3 program, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás, mosható, hálózati tápellátás, fekete kivitel, tömege 2400 g, mérete 18 × 34 × 40 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas gyerekeknek
47 990 Ft

Még több
45 termék
4,9 13×
NAIPO MGF-836
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, pneumatikus masszázs és hengerezés, 3 intenzitási szint, 3 program, időzítő, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás,, hálózati tápellátás, szürke kivitel, tömege 3800 g, mérete 22 × 35 × 40 cm (Ma×Sz×H)
61 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP669
4,1 20×
NAIPO NPFT-SPA01
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, buborékfürdő, hengerezés és vibrációs masszázs, 1 intenzitási szint, 3 program, időzítő, melegítés, kijelző, töltő a csomag része, hálózati tápellátás, kék kivitel, tömege 1680 g, mérete 18 × 33 × 39 cm (Ma×Sz×H)
21 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP499
3,0
NAIPO MGF-868
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, vérkeringés serkentés, pontmasszázs, pneumatikus masszázs és vibrációs masszázs, 3 intenzitási szint, 3 program, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás, mosható, hálózati tápellátás, fekete kivitel, tömege 2400 g, mérete 18 × 34 × 40 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas gyerekeknek
47 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAImsz36
Sencor SFM 3721VT - Lábmasszírozó
Típusok
4,3 101×
Sencor SFM 3721VT
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, buborékfürdő, vibrációs masszázs és akupresszúrás masszázs, 3 program, intenzitás beállítása, vízmelegítés, mosható felület, hálózati tápellátás, kábel hossza 150 cm, fehér és lila kivitel, tömege 2200 g, mérete 24,5 × 34,3 × 42,3 cm (Ma×Sz×H)
15 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSFM2b2
NAIPO NPFT-SPA02, kék - Lábmasszírozó
Típusok
1,0
NAIPO NPFT-SPA02, kék
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület relaxáció, vérkeringés serkentés, pontmasszázs, pezsgőfürdő, 1 intenzitási szint, 2 program, kijelző, hálózati tápellátás, összecsukható, 3 az 1-ben pezsgőfürdő, görgős masszázs, vízmelegítés, gyors melegítés, hőmérséklet-szabályozás, levehető elektromos masszázshenger és fedél, nagy kapacitás, távirányító kijelzővel, hordozható, méretek: 44x40x30/17 cm, súly 2,4 kg, teljesítmény 510 W, kék szín
36 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAImsz35
4,4
NAIPO MGF-3600
Masszírozó gép - 2 az 1-ben, összecsukható, lábfej és vádli masszírozására, érintőpaneles vezérlés, mély hengeres shiatsu masszázs, lábat körülvevő levegősűrítés, rezgés és melegítés, sűrített levegős vádli terápia, ellazítja a merev izmokat, a leszerelhető burkolóelemek könnyű karbantartást tesznek lehetővé, 15 perces automatikus időzítő, méretek: 44×45×45 cm, tömege: 11 kg, 55 W teljesítmény
128 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP553
4,1 67×
Hyundai FM 605B
Lábmasszírozó - lábak és ujjak kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, buborékfürdő, forró terápia és vibrációs masszázs, 3 program, időzítő, infravörös fény, hőmérséklet megtartása, mosható felület, vízálló, 80 W teljesítmény, tok a csomag része, hálózati tápellátás, kék kivitel, tömege 1950 g, mérete 19,5 × 36 × 41,5 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas műtét utáni személyeknek és sérült bőr esetén
15 490 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAD9030j
Sencor SFM 3720GR - Lábmasszírozó Típusok
4,3 101×
Sencor SFM 3720GR
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület lábadozás, fájdalomcsillapítás, buborékfürdő, vibrációs masszázs és akupresszúrás masszázs, 3 program, intenzitás beállítása, vízmelegítés, ergonomikus kialakítás, mosható felület, 90 W teljesítmény, hálózati tápellátás, kábel hossza 150 cm, fehér és zöld kivitel, tömege 2200 g, mérete 24,5 × 34,3 × 42,3 cm (Ma×Sz×H)
18 190 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SSFM2b
4,2
Medisana FS883
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, buborékfürdő, vibrációs masszázs és akupresszúrás masszázs, 1 program, infravörös fény, intenzitás beállítása, vízmelegítés, mosható felület, 80 W teljesítmény, hálózati tápellátás
22 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDMPRI007
4,5
NAIPO oFlexiSpa
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, hengerezés, 2 intenzitási szint, 3 program, időzítő, melegítés, vibráció, 420 W teljesítmény,, hálózati tápellátás, fehér kivitel, tömege 4000 g, mérete 26 × 35 × 38 cm (Ma×Sz×H)
82 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP850
3,8 10×
Homedics ELM-FS150
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, buborékfürdő, hidromasszázs, vibrációs masszázs és akupresszúrás masszázs, 2 program, mágnesterápia, vízmelegítés, mosható felület, puha csúcsok, hálózati tápellátás, fehér és zöld kivitel, tömege 1600 g, mérete 20 × 35 × 44 cm (Ma×Sz×H)
17 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: HOMBK013
Medivon Aqua Pro
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület lábadozás, vérkeringés serkentés, forró terápia, hengerezés és fényterápia, infravörös fény, intenzitás beállítása, vízmelegítés, termosztát, hőmérséklet megtartása, melegítés, 505 W teljesítmény, tok a csomag része, hálózati tápellátás, barna és szürke kivitel, tömege 4500 g, mérete 470 × 420 × 190 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas szívproblémákkal küzdő személyeknek
81 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDms37
1,0
Medivon Pure Complete LUX
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület fájdalom csökkentés, relaxáció, fájdalomcsillapítás, vérkeringés serkentés, forró terápia, limfatikus masszázs, pneumatikus masszázs, shiatsu masszázs és kompressziós masszázs, 4 program, időzítő, intenzitás beállítása, melegítés, mosható felület, 40 W teljesítmény, hálózati tápellátás, fehér kivitel
79 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDms03
3,5
Medisana FS 881 Foot Spa
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület fájdalomcsillapítás, vibrációs masszázs, 3 program, 60 W teljesítmény, hálózati tápellátás, fehér és sárga kivitel, tömege 1700 g, mérete 14,5 × 33,5 × 38 cm (Ma×Sz×H)
18 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDPC006
Medivon Aqua Lux
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület relaxáció, vérkeringés serkentés, forró terápia, hengerezés és fényterápia, vízmelegítés, túlmelegedés elleni védelem, melegítés, összecsukható, mosható felület, 505 W teljesítmény, csatlakozó kábel a csomag része, hálózati tápellátás, fehér és szürke kivitel
21 290 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDms68
2,6
NAIPO MGF-839A
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, pneumatikus masszázs, kopogtató masszázs és hengerezés, 3 intenzitási szint, 3 program, időzítő, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás, érintésvezérlés, 65 W teljesítmény,, hálózati tápellátás, szürke kivitel, tömege 7000 g, mérete 28,9 × 37,3 × 40 cm (Ma×Sz×H)
98 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP607
Medivon Perseus
Masszírozó gép - lábak és vádli kezelésére, kiskád, felhasználási terület fájdalom csökkentés, relaxáció, fájdalomcsillapítás, vérkeringés serkentés, forró terápia, limfatikus masszázs, pneumatikus masszázs, shiatsu masszázs, hengerezés és kompressziós masszázs, 4 program, időzítő, intenzitás beállítása, melegítés, mosható felület, 51 W teljesítmény, hálózati tápellátás, fehér kivitel
259 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDms63
Medivon Pure Complete Total
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület fájdalom csökkentés, relaxáció, fájdalomcsillapítás, vérkeringés serkentés, forró terápia, pneumatikus masszázs, shiatsu masszázs, hengerezés és kompressziós masszázs, 4 program, időzítő, intenzitás beállítása, melegítés, mosható felület, 48 W teljesítmény, hálózati tápellátás, fekete kivitel
99 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDms10
NAIPO NPFT-SPA02, zöld - Lábmasszírozó Típusok
1,0
NAIPO NPFT-SPA02, zöld
Lábmasszírozó - lábak kezelésére, felhasználási terület relaxáció, vérkeringés serkentés, pontmasszázs, pezsgőfürdő, 1 intenzitási szint, 2 program, vízmelegítés, hőmérséklet megtartása, összecsukható, kijelző, hálózati tápellátás, összecsukható, 3 az 1-ben pezsgőfürdő, görgős masszázs, vízmelegítés, gyors melegítés, hőmérséklet-szabályozás, levehető elektromos masszázshenger és fedél, nagy kapacitás, távirányító kijelzővel, hordozható, fehér és zöld kivitel, tömege 2400 g, mérete 17 × 40 × 44 cm (Ma×Sz×H), nem alkalmas gyerekeknek
36 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAImsz50
1,0
Medivon Pure Complete PRO
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület fájdalom csökkentés, relaxáció, fájdalomcsillapítás, vérkeringés serkentés, forró terápia, pneumatikus masszázs, shiatsu masszázs és hengerezés, 4 program, időzítő, intenzitás beállítása, melegítés, mosható felület, 36 W teljesítmény, hálózati tápellátás, fekete kivitel
71 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDms76
4,9 13×
NAIPO MGF-836
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, pneumatikus masszázs és hengerezés, 3 intenzitási szint, 3 program, időzítő, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás,, hálózati tápellátás, szürke kivitel, tömege 3800 g, mérete 22 × 35 × 40 cm (Ma×Sz×H)
58 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP669
4,9 13×
NAIPO MGF-836
Masszírozó gép - lábak kezelésére, kiskád, felhasználási terület relaxáció, fájdalomcsillapítás, pneumatikus masszázs és hengerezés, 3 intenzitási szint, 3 program, időzítő, intenzitás beállítása, nyomás szabályozás,, hálózati tápellátás, szürke kivitel, tömege 3800 g, mérete 22 × 35 × 40 cm (Ma×Sz×H)
55 290 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NAIMP669
4,4
NAIPO MGF-3600
Masszírozó gép - 2 az 1-ben, összecsukható, lábfej és vádli masszírozására, érintőpaneles vezérlés, mély hengeres shiatsu masszázs, lábat körülvevő levegősűrítés, rezgés és melegítés, sűrített levegős vádli terápia, ellazítja a merev izmokat, a leszerelhető burkolóelemek könnyű karbantartást tesznek lehetővé, 15 perces automatikus időzítő, méretek: 44×45×45 cm, tömege: 11 kg, 55 W teljesítmény
122 390 Ft
Felbontott raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: NAIMP553
4,4
NAIPO MGF-3600
Masszírozó gép - 2 az 1-ben, összecsukható, lábfej és vádli masszírozására, érintőpaneles vezérlés, mély hengeres shiatsu masszázs, lábat körülvevő levegősűrítés, rezgés és melegítés, sűrített levegős vádli terápia, ellazítja a merev izmokat, a leszerelhető burkolóelemek könnyű karbantartást tesznek lehetővé, 15 perces automatikus időzítő, méretek: 44×45×45 cm, tömege: 11 kg, 55 W teljesítmény
115 990 Ft
Újszerű raktáron
Termékkód: NAIMP553

Lábfürdők

A Lábfürdők kategóriában összesen 45 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lábfürdők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lábfürdők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lábfürdők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lábfürdők vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ