A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LaCie 2.5" Rugged Triple 1TB

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Rugged Triple 1TB
Külső merevlemez - olvasási sebesség akár 110 MB/s,
Kód:  DL067c2a1 Termékszám:  STEU1000400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5" Rugged Triple 1TB

A LaCie 2.5 "Rugged Triple egy igazán egyedi külső merevlemez, amely speciálisan az embert...khm, a lemeztpróbáló körülményekre lett kifejlesztve. Hihetetlen mértékben ellenálló az ütéssel, az esővel, illetve a nyomással szemben, amelynek köszönhetően szó szerint bárhova magaddal viheted a fontos adataid. A figyelmet elsősorban az ikonikus designjával kelti fel, amelyet Neil Poulton tervezett, ötvözve az elegáns ezüstöt a rikító narancssárgával. A 2.5" kivitel gondoskodott róla, hogy még a zsebbe is beférhessen, így mindig és mindenkoor készen áll a használatra, bármilyen szituációról is legyen szó.

Legfontosabb jellemzők

  • Egyedülálló design
  • Ütés-, eső- és a nyomásálló
  • Három csatlakozó - 1x USB 3.0, 2x FireWire 800
  • Jelszóval is védhető

Hihetetlenül ellenálló

Az ellenállóságát maga a LaCie szakértői tesztelték, amely megfelel a katonai 810-F szabványnak, azaz jelzi, hogy még az 1000 G erejű rázkódást is kibírja, ahogy még azt is, ha 2 m magasból az élére ejtik. Hála az USB 3.0 interfész jelenlétének, az adataid másolása csupán pillanatok kérdése lesz, miközben szinte magától értetődik, hogy az USB 2.0-val is kompatibilis. Ahogy a Triple megnevezésből már látszik, megtalálható rajta ezen kívül még két másik csatlakozó, mégpedig a FireWire 800.

A biztonság mindenek felett

A Rugged Triple nemcsak a mechanikus behatásoktól védelmezi az adataid, hanem még az illetéktelen kíváncsiskodóknak is útját állja, ugyanis lehetővé teszi a jelszavas védelmet az AES 256 bites titkosítás segítségével, amelynek hála biztos lehetsz abban, hogy az adataidhoz senki sem fér rajtad kívül, miközben te bárhol és bármikor hozzájuk férhetsz, bármilyen számítógépről.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Rugged Triple 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Rugged Triple 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Rugged Triple 1 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2,5“ Rugged Triple 1 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2,5“ Rugged Triple 1 TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ