Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Rapture

LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB

Termékkatalógus
LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
Kód:  DL066c5c Termékszám:  STEX8000200 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB

Bevált  design és nagy teljesítmény

A LaCie d2 kategóriájában a legmagasabb sebességet kínálja, sokoldalúsága és nagy ellenállása miatt új szabvány az asztali tároláshoz. A kettős Thunderbolt 2, gyors USB 3.0 csatlakozás és a 7200 RPM 8TB merevlemez biztonságosan képes kezelni a 4K videókat, vagy más adatintenzív folyamatokat maximális sebességgel.


Legfontosabb jellemzők

  • Nagy sebesség akár 240 MB / s
  • USB 3.0. és a kettős Thunderbolt 2 port
  • Alumínium burkolat, amely csökkenti a zajt és rezgést
  • Hatékony hűtőrendszer

Csatlakoztasson legfeljebb 6 készüléket

A LaCie d2 két Thunderbolt és USB 3.0 interfészt ötvöz a lehető legjobb sebesség eléréséhez, amikor új PC-re vagy Mac-re csatlakozik. A Thunderbolt 2 dual port lehetővé teszi, hogy akár 5 LaCie d2 tárolót és egy 4K-os képernyőt is csatlakoztasson, ami nagyszerű bővíthetőséget biztosít a nagy adatáramlást igénylő kényelmes munkavégzéshez.


Sebesség kompromisszumok nélkül

Az eszközfelület a legmagasabb szintű Seagate merevlemezt ötvözi, és kiváló sebességet biztosít 240 MB / s-ig. A nagy sebességű és legnagyobb kapacitással rendelkező LaCie d2 tökéletes megoldást kínál nagyméretű fájlok tárolására és archiválására.


Innovatív design

A LaCie-t a megbízhatóság és a használhatóság szempontjai alapján tervezték. A burkolat egyetlen alumíniumlemezből készül, így kivételes erősségű, hosszú élettartamú és kiváló minőségű.


Fejlett hűtési rendszer

Az unibody ház egyetlen alumíniumlemezből készült, így kimagaslóan jó a merevsége. Elvezeti a hőt a merevlemeztől, így nincs szükség ventilátorra. Ez növeli az alkatrészek élettartamát, és rendkívül halk működést tesz lehetővé.


Külső Hybrid Storage

Telepítse az opcionális LaCie d2 SSD frissítést (külön megvásárolható), és a készülék elérheti az 1150 MB / s adatátviteli sebesség ötszörösét, hogy felülbírálja a belső SSD-t és a teljesítményt a számítógépen vagy a Mac számítógépen. Csak távolítsa el a LaCie d2 hátlapját, telepítse, frissítse és 128 GB-os SSD tárolót kap.


le
Az automatikus biztonsági mentés

Automatikus biztonsági mentés

A LaCie több alkalmazást is biztosít a lemez ellenőrzésére, megakadályozva az illetéktelen hozzáférést és az adatok egyszerű biztonsági mentését.

le
jelszavas védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public támogatás 256 bites titkosítást biztosít, így a fájlokhoz biztosan nem férnek hozzá illetéktelenek.

le
energiatakarékosság

Energiatakarékosság

Energiát takaríthatsz meg, ha a kikapcsológomb megnyomásával leállítod a lemezeket a sorba kötött átvitel megszakítása nélkül.

Paraméterek

Méret

Szélesség
60 mm (6 cm) Kész!
Magasság
130 mm (13 cm) Kész!
Mélység
217 mm (21,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
1 500 g (1,5 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5-Zoll d2 Thunderbolt 2 8 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5-Zoll d2 Thunderbolt 2 8 Terabyte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ