A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 5TB

Termékkatalógus
LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 5TB
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0, Mac design
Kód:  DL068g5a Termékszám:  LAC9000479 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 5TB

Design és a teljesítmény kiváló kombinációja

A LaCie Porsche Design Desktop Drive egy újfajta asztali merevlemez, mely tökéletes keveréke a formának és a funkciónak. Ez a világ legjobb tervező cégeinek és a LaCie együttműködésének egyedülálló eredménye. Köszönhetően az ultragyors USB 3.0-ás csatlakozónak, gyorsabb adatátvitelre képes, mint valaha. LED kijelzője kiegészíti az eszköz elegáns megjelenését.

le
Porshce
le
lacie

Porsche Design külső, LaCie funkció

A Porsche-val való gyümölcsöző együttműködés 2003-ban valósult meg, melynek eredménye az egyik legnépszerűbb merevlemez a piacon. Az új LaCie Desktop Drive ismételten exkluzív és időtálló design-nal érzezik, amit kiegészít erős és megbízható hardvere, hogy hosszú évekig kiváló teljesítményt garantáljon Önnek.


Gyorsítsa fel biztonsági mentését USB 3.0-val

Az USB 3.0 segítségével gyorsabban képes fájljait mozgatni, mint valaha. Az  adatátvitel most 4-szer gyorsabb, mint a hagyományos 2.0-ás USB segítségével. Köszönhetően ennek a kivételes sebességnek, könnyedén elmentheti fotóit, videóit, zenéit és így gyorsan megoszthatja őket barátaival vagy kollégáival.


le
porsche

Biztonságos, erős és alumínium anyagú

A meghajtó 5 mm-es aluminium burkolata segítségével védi fájljait. Ez az erős védelem nem csak mechanikai behatásoknak áll ellen, de eloszlatja a hőt, így növelve a készülék élettartamát. Az elegáns és luxus kiviteű megjelenés kiváló asztali meghajtóvá teszi, mely ugyan olyan jól működik ahogy kinéz.


Komplett szoftver eszközök

Készítsen automatikus adatmentést mind PC-n, mind Mac®-en
A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájljai teljesen bizalmasak maradjanak.

Auto Eco üzemmód akár 77%-kal csökkenti az energiafogyasztást, amikor az eszköz nincs használatban.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 5TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 5TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 5000GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 5.000 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5 "Porsche Design P'9233 5.000 GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ