AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LaCie 2.5" Bolt 3 SSD 2TB RAID Thunderbolt3

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Bolt 3 SSD 2TB RAID Thunderbolt3
Külső merevlemez - USB-C és Thunderbolt interfész, olvasási sebesség akár 2800 MB/s, írási sebesség akár 1300 MB/s, tárhelykapacitás: 2000 GB,
Kód:  DL067a70j3 Termékszám:  STFF2000400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5" Bolt 3 SSD 2TB RAID Thunderbolt3

A világ leggyorsabb meghajtó simán mozog, még a legigényesebb projektek. Akár 2800 MB / s egyértelműen irányul, hogy a felső és egy csomó gép, mint „hímzett”, és dolgozni, 4K és 6K professzionális videó. Létrehozása minták számos forrás fájlokat beszerezni villámgyorsan, valamint a legigényesebb grafikai alkalmazásokhoz. Nincs szükség külső tároló nem tud kezelni, ami egy játék Bolt 3.

Legfontosabb jellemzők

  • Sebességet korlátlan kreativitás
  • 2800 MB / s kezelni videoszerkesztő 6K
  • Kettős Thunderbolt portok felfűzve 3
  • Notebook teljesítmény (20 W)
  • Ipari, masszív kivitel

erőteljes kombináció

Bolt 3 lemez teljesítményét ered állomány teljes Kitörési Thunderbolt interfész 3 az abszolút leggyorsabb SSD a piacon. Tény, hogy ez egy pár M.2 PCIe SSD kapcsolódik össze, hogy 2TB térfogata, ami eléréséhez elképesztő sebességgel. Thunderbolt 3 lehetővé teszi a soros kapcsolat, legfeljebb öt Thunderbolt eszközök (akár 4K kijelző 2) sebesség 40 Gbps, amely szintén üzemeltethető ugyanazon a kábelen.

Tömör építőelem

LaCie Bolt3 ragyogóan célja a hosszú távú tárolás és intenzív használata mozog. Ezért szükséges, hogy egyformán jó teljesítményt. Csatlakozók megvédjék magukat kényelmes bezárását és a ház kezelték, hogy a legfinomabb részletek a tömör alumínium blokkokat, hogy a meghajtó kölcsönöznek jelentős ellenállás, könnyű súly és a jó hőelvezetést. Az emelési povedeného design mellékelt állványt.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
115 mm (11,5 cm) Kész!
Magasság
203 mm (20,3 cm) Kész!
Mélység
25 mm (2,5 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
785 g (0,79 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Bolt 3 SSD 2TB RAID Thunderbolt3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Bolt 3 SSD 2TB RAID Thunderbolt3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2,5" Bolt 3 SSD 2TB RAID Thunderbolt3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie Bolt3 2TB Thunderbolt™ 3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie Bolt3 2TB Thunderbolt™ 3.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ