A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

LaCie 2.5" Rugged 5TB Thunderbolt USB-C

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Rugged 5TB Thunderbolt USB-C
5 1 értékelés
Külső merevlemez - 2,5", USB-C, Thunderbolt,
Kód:  DL067a7a6 Termékszám:  STFS5000800 Gyártó honlapja:

LaCie 2.5" Rugged 5TB Thunderbolt USB-C

le
rugged
 

Kemény a terepen, gyors mindenhol

Még ha terepen is tartózkodsz az új LaCie Rugged merevlemezeddel, a projekted ez akkor sem fogja hátráltatni. Hála az magasfokú IP54 ellenállóságának meg a villámgyors Thunderbolt és USB-C csatlakozóinak, többé már nem kell kompromisszumot kötnöd az ellenállóság, a mobilitás és a sebesség között. 


Legfontosabb jellemzők

  • 130 MB/s sebesség
  • Nagy kapacitás: 5 TB
  • Thunderbolt és USB-C az univerzális csatlakoztathatóság érdekében
  • Buszos tápellátás a teljes mobilitás érdekében
  • Ütés-, por- és a vízálló (IP54)
  • Design by Neil Poulton

Sebesség kompromisszumok nélkül

Az adatátvitel a Mac és PC számítógépekre az USB-C és a Thunderbolt interfészeken keresztül zajlik. A LaCie Rugged merevlemez képes elérni az akár 130 MB/s adatátviteli sebességet, amely a leggyorsabb buszos tápellátású eszközzé avanzsálja. Végezz biztonsági mentést, helyezz át fájlokat, mindezt csupán egy pillanat alatt! Élvezd ki a gyorsabb képnézegetést a hatalmas fotókönyvtáradon belül!

le
rugged
 

le
rugged
 

Sokoldalú csatlakoztathatóság

Ne engedd, hogy a projekted a külső merevlemez és a számítógép közötti kompatibilitás hiánya miatt bukjon el! Az USB-C és a Thunderbolt interfészeivel a LaCie Rugged egy nagyszerű eszköz, mind Mac-ek, mind pedig PC-k számára. A beépített Thunderbolt kábel elegánsan van elrakva, ha épp nincs használatban, hogy ne tudd elveszíteni. A hordozhatósága és a csatlakoztathatósága a Mac-ed vagy az ultrabookod nélkülözhetetlen kiegészítőjévé teszik.


le
rugged
 

Az adatvédelem minden terepen

Az adataid pótolhatatlanok, ezért is létfontosságú mindenféle elképzelhető és elképzelhetetlen balesettől megóvni őket - bármerre is járj. Épp ezért a LaCie az új Ruggedet olyan ellenállóvá tette, mint még soha. Ez azt jelenti, hogy az adataid még akkor is védve vannak, ha véletlenül leejtenéd őket. Az utazásaid során felhelyezheted rá az IP54 védőtokot, hogy még a portól és a víztől is védve legyen. Ha pedig a LaCie Rugged merevlemezed kiesne a hátizsákodból, vagy lefröcskölődne a sárral, biztos lehetsz abban, hogy az adataid érintetlenek és hozzáférhetőek maradtak. Ráadásul a mellékelt szoftver védi az adataid a kíváncsiskodó szemek elől a maga 256 bites titkosításával.


 

Paraméterek

Méret

Szélesség
91 mm (9,1 cm) Kész!
Magasság
148,4 mm (14,84 cm) Kész!
Mélység
34 mm (3,4 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
600 g (0,6 kg) Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
LaCie 2,5" Rugged Kész!

Tulajdonságok

Interfész
Thunderbolt Kész!
Csatlakozó
USB-C Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Csomag tartalma
Kábel Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső, Ellenálló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Rugged 5TB Thunderbolt USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie Rugged 5TB Thunderbolt USB-C + 3 roky SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie Rugged 5 TB Thunderbolt USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 5TB + 3 Jahre SRS Rescue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie Rugged Thunderbolt USB-C 5TB + 3 Jahre SRS Rescue.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ