A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

LAMAX C6

Termékkatalógus
LAMAX C6
2,7 13 értékelés
Autós kamera - 140°-os képszög, 2"-es kijelző, vezeték nélküli és hurok felvétel, videó maximális felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség, mono hangzás, maximálisan 32 GB-os micro SD és micro SDHC memóriakártya helyezhető bele, JPEG, H.264 és Mov formátumok támogatása, mini USB interfész, használati útmutató, töltőkábel/adapter, autós töltő és tartó a csomagban, szivargyújtó gondoskodik az áramellátásáról, 300 mAh akkumulátor-kapacitás (0,00 óra üzemidő)
Kód:  LMAXC6a1 Termékszám:  LMXC6

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX C6

Egy autós kamera, amely figyel minden kilométer alatt

Egy megbízható menetrögzítő kamera felbecsülhetetlen értékű szolgáltatást nyújthat bárki számára. A LAMAX C6 való azoknak a sofőröknek, akik mindennap úton vannak, és azoknak is, akik évente csak néhány ezer kilométert tesznek meg. A Full HD videófelvétel hatékony védelmet nyújt útközben, nappal és éjszaka egyaránt. A részletes felvételek megbízhatóan mutatják meg a baleset okozóját, így  nem kell vitatkoznod a kártérítésért a biztosítótársasággal. A LAMAX kamera elegáns kialakítása nem kelti fel a figyelmet, így a parkolóban is készenlétben hagyhatod.

Full HD-ben a részletek is jól láthatók 

Ha autóbaleset részese vagy szemtanúja lettél, a videót fel tudod használni a rendőrség vagy a biztosítótársaság előtt, hogy azzal bizonyítsd, hogyan történt a szerencsétlenség. Lényeges, hogy az olyan fontos részletek, mint a rendszámtáblák, a közúti jelzések és az arcok felismerhetőek legyenek. Pontosan ezt biztosítja a LAMAX C6 kiváló minőségű érzékelője és optikai felszereltsége. A 30 képkocka/másodperces felvételi sebesség és a natív Full HD felbontás még nagy sebességnél is folytonos képet biztosít, tisztán rögzített objektumokkal.

A LAMAX C6 kamera még sötétben sem marad le semmiről

A LAMAX C6 minden helyzetben megbízható védelem számodra. A 140°-os lencse mindkét irányban lefedi az utat. A széles dinamikatartomány (WDR)  és a kiváló minőségű képérzékelő biztosítja, hogy a LAMAX C6 autós kamera képe tiszta lesz még sötétben is, amikor a szembejövő autók fényei vagy az utcai lámpák haladnak el melletted.

A LAMAX C6 úgy tapad az üveghez, mintha oda lenne szögelve

A kamera többféleképpen is felszerelhető az autóra. A gyártó célja az volt, hogy könnyen feltehető és mozgatható legyen, ugyanakkor vezetés közben megbízhatóan az üvegen maradjon. Az alaptartó az üveghez rögzíthető, így több autóban is könnyen használható. Külön kapható öntapadós rögzítés 3M ragasztószalaggal és TIR tapadókoronggal a merőleges üvegre rögzítéshez teherautókhoz és más haszongépjárművekhez is.

Kiszolgál, miközben nem zavar

A LAMAX C6 nem feltűnő, és nem akadályozza a kilátást. A hátoldalán található nagyméretű 2"-os kijelzőn a felvételek megtekintésére és a LAMAX kamera vezérlésére egy áttekinthető menü szolgál.

A LAMAX C6 kamera parkolás után is figyel

Nem lesz többé olyan, hogy egy parkolóban valaki belahajt a kocsidba, majd észrevétlenül távozik a tetthelyről. Ha a LAMAX C6 autós kamerát csatlakoztatva hagyod, akkor az a parkoló autódat is figyelni fogja. Amikor a G-szenzor ütközést érzékel, automatikusan aktiválja a 140°-os rögzítést.

Önműködő memóriakezelés és felvételkészítés

A LAMAX C6 intelligens funkciókkal van felszerelve, ami megkönnyíti a helyzeted. A hurokfelvétel révén soha nem fog kifogyni a memória, mivel a kamera automatikusan felülírja a régi felvételeket az újakkal, amikor a memória megtelik. Az érzékeny G-szenzor érzékeli az ütközést, és a bizonyíték védelme érdekében azonnal zárolja a felvételt felülírás ellen.

LAMAX C6 autós kamera

A LAMAX C6 valódi Full HD-t kínál

A LAMAX C6 1920×1080 pixeles, valódi Full HD felbontást rögzít, az olcsóbb kameráknál megszokott pixelszámolás nélkül. Ezért igazán részletes és meggyőző felvételeket készíthetsz.

LAMAX C6 autós kamera

A kamera 2"-os kijelzővel rendelkezik

A LAMAX C6 könnyen kezelhető a tökéletesen leolvasható 2"-os kijelzőnek köszönhetően, amely a rögzített videókat is lejátssza.

LAMAX C6 autós kamera

Intuitív vezérlés

A kamera menüje teljesen kifinomult, így senkinek sem okoz majd gondot a kezelése. Több nyelv közül is választhatsz.

LAMAX C6 autós kamera

LAMAX C6 széles dinamikus tartománnyal

A széles dinamikatartomány kompenzálja az olyan éles fénykontrasztokat, amelyeket más kamerák nem tudnak kezelni, például egy alagút szélén vagy sötétben szembejövő autókkal való találkozáskor.

LAMAX C6 autós kamera

A kamera képes az időadatok megjelenítésére

A LAMAX C6-tal közvetlenül a képen rögzítheted a dátum- és időadatokat, így növelve a felvétel bizonyítékként való értékét.

LAMAX C6 autós kamera

Kijelzővilágítás a sötétben való tükröződés ellen

Ha nem szeretnéd, hogy a LAMAX kamera képe sötétben a látómeződben ragyogjon, átkapcsolhatod képernyőkímélő módra.

LAMAX C6 autós kamera

Támogatja a 32 GB-os kártyákat

A LAMAX C6 a felvételeket egy maximum 32 GB kapacitású micro SD memóriakártyán tárolja. A régi felvételek automatikusan felülíródnak az újakkal, így mindig van rajta elég hely.

LAMAX C6 autós kamera

A LAMAX C6 mikrofonnal rendelkezik

A videó mellé hangfelvételeket is készíthetsz. A beépített mikrofon használható például egy másik járművezetővel vagy a rendőrséggel folytatott vita rögzítésére. A magánélet védelme érdekében egyszerűen kapcsold ki a LAMAX C6 mikrofonját a menüben vagy egy gomb megnyomásával.

LAMAX C6 autós kamera

Kamera LED-es megvilágítással

Éjszakai baleset esetén a LAMAX C6-ot leveheted, és a beépített LED-fénynek köszönhetően mindent rögzíthetsz.

LAMAX C6 autós kameracsomag

  • 1) LAMAX C6 műszerfali kamera
  • 2) tapadókorongos tartó
  • 3) Adapter autógyújtóhoz
  • 4) MicroSD kártyaolvasó a fájlok PC-re történő letöltéséhez
  • Használati utasítás

Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, Töltőkábel/adapter, Autós töltő, Tartó Kész!
Speciális felszerelés
Speciális felszerelés nélkül Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
5,8 cm Kész!
Magasság
6,5 cm Kész!
Mélység
3,5 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor üzemideje
0 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
300 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mozgásérzékelést tud elvileg. Ha valaki csak elgyalogol autó előtt akkor felveszi ? Van erről valami bizonyíték ?

Kérdések és válaszok: LAMAX C6
Kiegészítők: LAMAX C6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX C6. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX C6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX C6.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ