30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMAX X10 Taurus

Termékkatalógus
LAMAX X10 Taurus
4,7 3 értékelés
Digitális videókamera - 40 m-ig vízálló, CMOS 12 Mpx, 4K/30 fps, 1080 p/120 fps, 2" LCD Lifeview-val, akár 32 GB MicroSD, loop felvétel, hatékony képstabilizálás, timelapse fotó és videó, fényképezőgép funkciók, látványos éjszakai fényképezés, Wi-Fi, HDMI, USB, micro SDHC/SDXC, távirányító
Kód:  LMA001x5 Termékszám:  8594175351385

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX X10 Taurus

Tűéles high-end kamera

Az X10 Taurus modellel a LAMAX csúcskategóriás akciókamerát bocsátott útjára. Nem csak a hivatásos operatőrök és az extrém sportolók értékelik a sima és részletgazdag 4K 30 fps-es videók példamutató minőségét. Ne köss kompromisszumokat. A Taurus sok funkcióval és számos tartozékkal rendelkezik, beleértve a távirányítót is.

Legfontosabb jellemzői

  • Natív 4K videó felvétel 30 képkocka/másodperccel
  • Kisebb felbontás esetén akár 240 képkocka/másodperc is elérhető
  • Timelapse fotó és videó - sorozat fotó - Nightphoto hosszú expozíciós idővel
  • Bluetooth távirányító - 170 fokos felvételi szög
  • Kiváló minőségű alkatrészek
  • Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat - 20 darab tartozék, beleértve a fejpántot, az úszó monopodot és két akkumulátort
  • 40 m-ig vízálló tok
  • Beépített 2"-os, nagy felbontású kijelző
  • Hatékony EIS képstabilizátor


Native 4K a minőségi alkatrészek jóvoltából

Az éles és részletgazdag 4K (30 fps), 2.7K (60 fps), 1080p (120 fps) és 720p (akár 240 fps) felbontású videók elsősorban a minőségi alkatrészeknek, például a 12 megapixeles Sony IMX117 CMOS képszenzornak, az Ambarella A12 chipsetnek, és végül a minőségi, 170 fokos felvételi szögű lencsének köszönhetők.


A tartozékok adják a jó videó alapját

Egy akciókamera sok tartozék és hasznos funkciók nélkül félkész termék. Ezért adunk neked az X10-hez a csomagban 20 darab tartozékot, beleértve a távirányítót, az úszó monopodot és a kamerarögzítő fejpántot. Használd ki teljes mértékben a Taurusodat.

Áruld el, hány funkciója van, és megmondom, milyen a kamerád

Rég elmúltak azok az idők, amikor egy akciókamerával csak "forgatni" lehetett. A csúcskategóriás akciókamerák képviselőjének sokkal többet kell tudnia, ezért a mi zászlóshajónk mindent elsajátított, amire akár a legigényesebb operatőrnek szüksége lehet. Van hatékony EIS stabilizáció, timelapse fotó és videó, loop felvétel, látványos éjszakai fényképezés a Nightphoto funkcióval, távirányító, vagy például Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat.




Videó és fotó képminőség, feltételek nélkül

Akár videót, vagy fotót szeretnél készíteni az X10 Taurus kamerával, a végeredmény mindig bámulatosan tűéles lesz. Az ellenfény és a rossz fényviszonyok ezt a kamerát biztosan nem hátráltatják. Ha a barátaiddal vidékre, a városba, vagy egy aquaparkba mész, kapcsold be a kamerát, és élvezd, hogy olyan felvételeket készítesz, amelyek néhány évvel ezelőtt még a legnagyobb profik számára is elképzelhetetlenek lettek volna. Nem videózni akarsz, hanem fotózni? Nyugodtan hagyd otthon a fényképezőgépet. A Taurus, a kiváló minőségű optikának és a Sony IMX117 szenzornak köszönhetően, gyönyörű fotókat tud varázsolni.

Az EIS videó stabilizáció

A kamera korszerű és nagyon hatékony EIS képstabilizátorral van felszerelve. Amikor aktiválódik, megszünteti a rázkódások nagy részét, így az eredmény hihetetlenül sima, professzionális felvétel. A stabilizációt 1080p 60 fps és 30 fps beállításnál lehet használni.

Távirányító

Irányítsd az akciókamerát kényelmesen, közvetlenül a csuklódról. A Wi-Fi kapcsolaton keresztüli, okostelefonos  vezérlés legfőbb előnye a hosszabb akkumulátor élettartam és kis meghajtó könnyű tárolhatósága.

Kiváló minőségű hangfelvétel vízálló tokban

A jó minőségű mikrofonnak és az újonnan tervezett toknak köszönhetően a Taurus tiszta és hangos felvételt készít, függetlenül attól, hogy szabadon az állványra, vagy éppen a vízálló tokba helyezted.

WiFi kapcsolat és okostelefonos vezérlés

A Taurus beépített W-iFi modullal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy csatlakozzon bármely iOS és Android operációs rendszerű mobiltelefonhoz vagy táblagéphez. A LAMAX CamApp X.X applikáció segítségével telefonodról nemcsak távolról állíthatod be és vezérelheted az élő kameraképet, hanem közvetlenül a mobiltelefon memóriájába is letöltheted a rögzített fájlokat, hogy azonnal megoszthasd a barátaiddal az élményeket.

Timelapse videó

Szeretnél mutatni a barátaidnak egy látványos timelapse videót anélkül, hogy neked kellene azt összeraknod az időszakaszonként készített állóképekből? Nem probléma. A Taurus közvetlenül a kamerában tudja elkészíteni az időeltolásos videót. A beállítások lehetővé teszik, hogy kiválaszd az egyes képkockák rögzítése közötti megfelelő intervallumot.

Látványos szuper lassú felvételek

Használd a kamerát 720p 240 fps-en vagy 1080p 120 fps-en, és az utólagos feldolgozással létrehozhatsz akár 8x, illetve 4x lassított, folyamatos videofelvételeket.

Maximális ellenállóság

A vízálló toknak köszönhetően ez a kamera olyan körülmények között is használható, ahová a többi elektronikus eszköz nem is merészkedne. A kamerával 40 méterrel a víz alatt is biztonságosan készíthetsz felvételeket.

Állványrögzítő menet

Közvetlenül a kameratestben található egy állvány rögzítéshez szükséges menet. Kamera professzionális rögzítése még soha nem volt ilyen könnyű.

Kiváló minőségű fotók

Egészen a közelmúltig sok akciókamera képminőségével problémák voltak, de ennek vége. Az X10 Taurus kamerával valóban részletgazdag felvételeket készíthetsz.

Nightphoto

Az éjszakai égboltról készített képek, vagy látványos éjszakai panorámafotók, a sötét városban az autók által által húzott, jól ismert fényvonalakkal - ez már nem csak a drága optika kiváltsága. Az X10 lehetővé teszi, hogy hosszú expozíciós üzemmódot válassz. Miután a kamerát az állványra helyezted, csak nyomd meg az exponálógombot, és készíts tűéles éjszakai képeket a világról.

Quick capture

Az X10-en bekapcsolhatod a gyors rögzítés funkciót, így nem maradsz le a fontos pillanatokról. A fényképezőgép a bekapcsolás után azonnal automatikusan elindítja a videofelvételt.

Sorozat fotó

Az exponáló gomb lenyomásával rövid idő alatt készíthetsz akár 30 képes sorozatot, a beállításoktól függően.

Kézi beállítás

A profik tudják, hogy néha szükséges az automatikus beállításokon egy kis finomhangolást végezni. Amikor a felvétel során rosszak a fényviszonyok, akkor manuálisan beállíthatod az expozíciót, a fényerőt, az ISO-t, az élességet és a fehéregyensúlyt, valamint a különböző színszűrőket is.

Cseh menü

A cseh használati útmutató mellett a kamera menüje is cseh nyelvű.

Két akkumulátor

Minden profi több, mint egy akkumulátort használ. Az alapcsomag ezért rögtön két akkumulátort tartalmaz. Ez lehetővé tesz akár 180 percnyi felvétel készítést, feltöltés nélkül.


Az X10 Taurus akciókamera paraméterei

LCD2"
Lencsenagylátószögű objektív, felvételi szög 170o
Menü nyelveicseh, angol, német, szlovák, lengyel, magyar
Videófelvétel felbontási lehetőségek4K 30 fps, 2.7K 60 fps, 2.7K 30 fps, Full HD 120 fps, Full HD 60 fps, Full HD 30 fps, HD 240 fps stb.
Videó formátumMP4
Videó kodekH.264
Fotó felbontási lehetőségek16 Mpix, 12 Mpix, 8 Mpix, 5 Mpix, 3 Mpix
Fényképezési módokegyedi kép / képsosrozat / önkioldós / timelapse fotó / timelapse videó / Nightphoto (hosszú expozíciós idő)
KapcsolatWiFi, Micro USB 2.0, HDMI, Bluetooth
Akkumulátor kapacitása2 x 1050 mAh
Akkumulátor üzemidejeFull HD 1080p videófelvétel / kb. 2 x 90 perc
Teljes töltési időkb. 2 óra
Operációs rendszer kompatibilitásWindows XP / Vista / 7 / 8 / 10 / MacOS
Kamera méretei63 x 41 x 33 mm (objektivvel)
Tömege akkumulátorral79 g
Tömege tokkal148 g

A csomag tartalma

  • LAMAX X10 Taurus 4K akciókamera
  • Távirányító
  • Vízálló tok
  • Úszó monopod
  • Fejpánt
  • Li-ion akkumulátor 1050 mAh (2x)
  • J csatlakozó
  • Gyors csatlakozó
  • Csőfogó
  • Öntapadós egyenes csúszótalp
  • Öntapadós ívelt csúszótalp
  • 3 tengelyű adapter (3x)
  • Állvány adapter
  • Állványrögzítő menet
  • Tartalék 3M ragasztócsík (2db)
  • USB kábel
  • Tartalék perforált hátfal (nem vízálló)
  • Acélkábel
  • Mikroszálas kendő
  • Használati útmutató

Paraméterek

Érzékelő felbontása
12 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!
Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vízálló, Optikai képstabilizátor, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, Bluetooth Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 050 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
79 g Kész!
Szélesség
6,3 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
3,3 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vízálló tok, Tisztító törlőkendő, Távirányító Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX X10 Taurus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX X10 Taurus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX X10 Taurus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX X10 Taurus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX X10 Taurus.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ